|
|
|
|
Kívánom a legnagyobb problémád az legyen ,hogy 100-adik szülinapodon a tóban élő legnagyobb hal lopja el a kedvenc botodat. Milyen hozzáállás ez a jövőhöz?  |
|
|
Egyetértek! Nem csüggedni, előre tekinteni kell!  |
|
|
Ho-ho barátunk nem csügged, csak le van hangolva, mert nem tudott sütni a kemencéjében a hideg miatt és hát az éhes gyomor ..  |
|
|
Hát akkor ne a kemencéjében süssön, süsse meg!  |
|
|
| Ez csak vicc volt nem aggódok én, annyira ismertek, hogy tudjátok milyen aktív vagyok. Nem sokan vannak akik áthorgásszák a telet független az időjárástól, míg más a meleg szobában ül. |
|
|
| Köszönöm, Szeretném ha arra a horgászásra elkísérnél! |
|
|
Ez már megnyugtató optimizmus. Nagy csónakot kell bérelned arra az alkalomra. Többen is szeretnénk arra az időpontra horgász vezetői tapasztalatodra az igényünket már most benyújtani.  |
|
|
| Az egész buliban a csóna-hajó bérlés a legkisebb gond. |
|
|
Tulajdonképpen én nem ragaszkodom az őzhöz. Birka is megfelel, azt könnyebb levadászni is 
Halban meg a kecsege a csemege... |
|
|
| Egyébként meg süthetnénk akár szalonnát is. (Bár a nagy melegben kinek lenne kedve...) |
|
|
Akkor már lehetne kifli+szalámi páros is akár. Nekem az is jó lenne, csak a társaság meglegyen. Na , meg jót szórakozzunk !  |
|
|
Én most éppen gonoszkodni akarok, azaz összeforrasztáshoz gondolkozom egységcsomagban. Az mennyire disznóság ha csak az alkatrészek vannak meg és az hogy mit kell belőle csinálni?  |
|
|
Persze, ha hozol!
Viccen kívül: Aki tud, hozzon pákát, aki be akar szálni a versenybe, és ragaszkodik a sajátjához (mert azt ismeri), az természetesen a sajátját hozza magával. |
|
|
| Nem, de aki nem biztos magában annyira, annak legyen lehetősége legalább beültetési rajzot kérni. |
|
|
| Én inkább a fotózást vállalom. Nem versenyzek én már csak az idővel. |
|
|
| A képen nyíllal jelölt Srác felhasználó nevét tudja valaki? |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Sziasztok,
Megvan már hogy mi lesz a feladat?
Ha igény van rá, felajánlok egy cipösdoboznyi alkatrészt (LEDek, elkók, tranzisztorok, relék, 7805 stab kocka, stb.). |
|
|
Na akkor meg is van a fejtörő:
- Itt van egy cipősdoboznyi alkatrész, válogassatok
- Zutty az asztal közepére
- Bármit lehet belőle csinálni, csak működjön
- 12:00-kor lehet leadni a zsűrinél
- Eredményhirdetés 14:00-kor (az őzpörkölt elfogyasztása után) lesz
- Mindenki elviheti amit csinált. Nyertesek kötelesek cikket írni 
Lokátoros, mielőtt megsértődsz: Én ezt teljesen komolyan gondolom... |
|
|
Miért sértödnék meg? Az ötlet nagyon jó.  |
|
|
Na akkor én meg ma este összeraktam és kipróbáltam az általam (ez nem igaz) kitalált (kitalálás azt jelenti hogy szerinten pont jó lenne) kapcsolást és működik 
Az én felajánlásom az az: Kiállítok mondjuk 10 KIT-et sajátmagam a 2012-es HEHET-re. Garancia csak arra van, hogy össze lehet rakni a csomagból és működik és még jó is valamire... |
|
|
| Ezt az ötletet nagyon is támogatom! |
|
|
Még egy ötletet kipróbáltam ma (részben más kútfő, de látatlanban nem hiszem hogy gond lesz copyright-al, vagy ha igen akkor nagyot csalódok...).
Gondolom légszerelés is játszik KIT esetében (az külön poén).
Szerintetek mekkora a reális igény darabszámilag a versenyre.
Na jó, ami megmarad az megy a tombolára  |
|
|
| Az előzőn, amin voltam (tavaly előtt) kb. 20-25 résztvevő volt, aki a Topi-féle időmérőt összerakta. |
|
|
Jelentem 10 kitt már van  |
|
|
Nagyon jó.  |
|
|
| Mellesleg azért is jó az Augusztus 11, mert akkor van a "nagy" nosztalgia börze is (egyet fizet, kettőt kap)... |
|
|