|
|
| [OFF] Pihenő pákások témája |
|
| Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007 |
|
|
|
|
|
Ja hogy ezt jelenti  |
|
|
Nah, most fogom csinálni a pihenést.
Sajnos másfél liter vasklorid kifolyt, bele az asztal alatti rekeszbe, vég az asztalon, bele a billentyűzetbe, s fiókokon vég a földre. Ja, és az asztalon lévő popszegecs is megelégelte, felforrt a dühtől és elterelte a löttyöt a forrasztóállomás alá is.
Mérges voltam, vagy két orán keresztül, de a takarítás (mostanáig) meghozta a gyümölcsét. Fáradt vagyok mérgelődni. Legközelebb odafigyelek jobban. sőt még maradt fél liter a használt maratóból. Holnp szerzek vasat bele, talán regenerál....
Gondoltam megosztom ezt.
Ja, persze asszony elátkozott mindent, ami hobbielektronika... Úgyhogy kaptam a fejemre. |
|
|
Értelmes és szép nénik énekelnek.... |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Szerintem azért énekel így, hogy a hátsó hangszórókból is jöjjön ki hang a közönség részére...  |
|
|
Nekem a fagyi vödör repedt ki, és a hűtő tetejére folyt. Van is rajta vagy négy-öt lyuk, amolyan szétmart féle szegéllyel. A gumimágnest is végig besárgította, ahogy elérte. A fagyó részben is kicsit megsárgult a jég. És a folytatás is teljesen azonos a tiéddel (már ami a beosztásunkat illeti).  |
|
|
Gyerekkoromban forrasztóvízzel öntöttem le édesapám éppen elkészült kompresszorát,szerszámait,és egy tolómérőt....nem volt őszinte a mosolya  |
|
|
Tudod, hogy miért ez a fogás. Rékészült a szokásos dologra, biztos azt hitte a bunkós végére, hogy az a zacsi. 
Nah, kihevertem a tegnapi sav-veszteséget.  |
|
|
| Csak jelzem, hogy időnként a hozzászólás már rég fenn van a topikban (másik ablakon már le lehet kérdezni), de a küldő ablak csak vár, vár és vár. Régebben tényleg nem volt ilyen eset. FF 10.0 |
|
|
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy szükségem volna egy PSPICE nevezetű szimulációs programra, de az Ncore-on nem találtam meg csak az EWB-t. Így ha esetleg valakinek lenne hozzáférése a műszaki torrent tanyához, örülnék a segítségének...
Köszönöm a választ előre is! |
|
|
| Most láttam először a Forrest Gump-ot. Csodás film... |
|
|
Fúúússs foreszt fúúússss! A Budapesti bkv sprintelőknek szoktam ezzel szurkolni.  |
|
|
Jujj..  |
|
|
Köszi ! De ennek mi az értelme?  |
|
|
| Még csak tegnap óta dolgozunk, de az emberi természet nem hazudtolja meg magát. A hidegre való tekintettel kialakítottak egy melegedőt. Vagyis egy kemence és hozzá sok fa. De páran lopni próbáltak belőle, és emiatt már csak engedéllyel és 2 óránként mehetünk be, míg ez előtt bármikor. Ezen cselekedet már önmagába lincselést érdemelne, de ebbe nem megyünk bele. |
|
|
Hát ezen manapság már nem csodálkozok. Sajnos elég sok helyen megy ez így.  |
|
|
Majd ha nagy leszel megérted... |
|
|
Ezt hogyan értelmezzem?
Jártas vagyok az amolyan "felnőtt" dolgokban.. |
|
|
Ebben csak az felnőttes, hogy semmi ... Ez " csak " a természet szépségeinek egyike . |
|
|
Ja, értem. Akkor egyszer majd megértem...  |
|
|
Képzeljétek , most csináltam meg az ALÁTÉTEZÉST a kockámon, és nem most száradt be pont az itthoni pillanatragasztó. Szóval el kell menjek megint a boltba , hogy fixálni tudjam az oldalakat. Amúgy nagyon klafa lett a kocka.  |
|
|
| Megtettem lekérdeztem, de eléggé túl terhelt volt a netünk, lehet ezért nem jelent meg a másik fülön sem... |
|
|
Ha jó leszel, ilyen lesz a figyelmeztetésed .  |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Ez kimeríti az "ön, és közveszély okozás"t ! Itt már hajóknál, és repülőgépeknél komolyabb dolog is veszett el!  |
|
|
Na, meg csináltam a rubikon az alátétezést. Ne mondjam, mit szenvedtem: mikor az utolsó lépésnél ragasztottam be a csavarokat először a kezemre folyt a fele ragasztó, le se tudtam mosni. Aztán 4-5 kockadarab ragasztós lett a matricánál, meg kettő kockát is sikerült összeragasztanom, de végül szétjöttek..
Meg se merem kérdezni, hogy mivel lehet lemosni a pillanatragasztót. Gondolom , majd csak az idő teszi azt.. 
Üdv ! |
|
|
| Azt csak lecsiszolni lehet, finom csiszolópapírral. Műanyagok ragasztásánál nagyon kell ügyelni az adagolásra, mert még a gőze is képes összeragasztani némelyiket. Még kezdő koromban egy magnó mechanikában ragasztottam össze egy alkatrészt. A kapcsoló mechanika több helyen összeragadt a gőzétől. Fél napos kínlódás volt helyrehozni. |
|
|
Sziasztok!
Tudtok valamit Kelemen Gáborról (proli007)?
2 hete felénk sem nézett.  |
|
|
| Én csak annyit tudok vele kapcsolatban, hogy ez a kérdés felmerült bennem is, már 1 héttel ezelőtt is, meg ma is, kb. 1 órája, miután én is láttam az adatlapján, hogy 2 hete nem járt erre. De köbzoli biztos tudja, vele mindenki jóba van... |
|
|