|
|
| Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005 |
|
|
|
|
|
| A jó nagy diódának is meg van a típusa, ahová a collektor megy, GW5819 az általad javasolt tranzisztornak a lábkiosztása is megegyezik. Még egyszer köszönöm! |
|
|
Szia!
A BCW67C csak 30V -os, jobb lenne egy 80 .. 100V -os, SOT23 tokos, gyors PNP transzisztor 0.5 .. 1A terhelhetőséggel, de fejből nem tudok ilyet, ami beszerezhető is... A GW5819 egy 1N5819 smd tokban... |
|
|
| Hello! Köszönöm a segitséget, de ez nem tranzisztor mivel 80 lába van: 24x2; 16x2. Elnézést kérek a pontatlan információért, ugyanis az első hozzászólásomban csak alkatrésznek neveztem és elfelejtettem közölni a lényeget: hogy ez egy számomra ismeretlen IC. |
|
|
| Hello! Köszönöm a segitségedet de ez biztos hogy nem tranzisztor mert 2x24; 2x16 lába van (80 öszesen). Az okot meg írtam az előző hozzászólásomban, elnézést kérek. |
|
|
Hát így már nehezebb találgatni. Kösz a tájékoztatást, azonban könnyebb segíteni, ha tudja az ember, miről is van szó.
Semmi gond. Majd legközelebb... |
|
|
| Szevasztok! Most szedtem szét egy monitort (romjait). Találtam benne egy "J 6815" nevű, nagy műa.(TO-220F?) tokos tranzisztort (láb-jelölés szerint), de sehol nem találok adatot. Logo: F(kissé ferde). Tudna róla valaki, valamit? Köszönöm. |
|
|
Üdv Mindenki
Régi cuccaim közül előkerült egy memóriakártya .Ez vajon 512 bit vagy 512 kb . A közeli kép nemigazán sikerült , ferritgyűrűk ~1 mm átmérő és benne 1 oszlop 1 sor és 1 olvasóvezeték van átlósan (gyűrűnként) .A 4 blokkban 128 128 gyűrű lehet ,sejtésem MO8X gép vagy korosztálya .Valamelyik topikban volt róla szó ,talán Ő tudja .Kösz .
Üdv |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Egy gyűrű egy bit. (Szerintem.) Tehát, ha 4-szer 128, azaz 512 gyűrű van, akkor az 512 bit.
Egyébként az ő idejében fél mega RAM az baromira menő lett volna. (Gondoljunk a jóval későbbi generációjú Commodore "csúcsgépek" 16kB illetve 64kB totál RAM-jára...) Meg mondjuk én 512k-hoz való 512x1024, azaz 524288 darab ferritgyűrűt a világ pénzéért sem tekertem volna meg...
Mindazonáltal, ez egy gyönyörű darab, ki ne dobd! Üdv.:Zoli |
|
|
| Fairchild gyártmányú 2SJ6815 tranzisztor. |
|
|
Köszönöm, de mivel nem találtam meg a helyet, ahonnan az adatait megtudhattam volna, ezért kérdeztem meg itt. Fairchild product, Alldatasheet, Datasheet Archiveben sem.  |
|
|
Köszönöm! Ezeket a titkos betűket honnan lehet megtudni, mert a gyártó lapján sem találtam ilyen jelű eszközt, pedig saccra beírtam hasonló U/I-t?  |
|
|
| Szia! Háát, ez legutoljára sem jutott volna eszembe! (Nem járok/rendelek elektronikai boltba(ból). Szerencsére, ha valamit építenék, van hozzá alkatrészem (bontás+50év kacat). Köszönöm, ezentúl ezeket is fogom nézni, ha valamit nem találok a kuglizóban! |
|
|