Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Feb, 11. Szo
20:10:21
  Jelenleg 872 fő olvassa az oldalt
Fórum » Beszélgetős témák » PIC - Miértek, hogyanok haladóknak ! »
PIC - Miértek, hogyanok haladóknak !  
Témaindító: G-Lex, idő: Jan 9, 2006
Lapozás Méret:     1057 / 1057
(#1163525) menyus Válasz • 12:26
Köszönöm a válaszokat, egyelőre "deszkán" összerakom aztán meglátjuk hogyan muzsikál. Csak arra voltam kíváncsi hogy "elvileg" menne e, ezek szerint igen. Azért ragaszkodom ezekhez az analóg kapcsolókhoz mert épp ez van itthon, és ráadásul kicsik is.

(#1163605) kszabi válasza icserny hozzászólására (#1163504) Válasz • 14:27
Szia!
Köszi a tippet, átnézem őket.
Ténleg csak egyirányu kapcsolat kell.
A vevő oldalon egy dspic 33, az adón
kézben tartva egy valamilyen kissebb lábszámu pic
+ 7db nyomógomb. Jó lenne elemről, vezeték nélkül,
ezért gondoltam infra kapccsolatra.

Üdv kszabi

(#1163662) El_Pinyo válasza pic_nagyistvan hozzászólására (#1163408) Válasz • 15:35
Idézet:
„Mivel kezdő vagyok a témában”
Akkor miért is nem a "PIC kezdőknek" topikban teszed fel a kérdésedet? Ez a haladóknak szánt téma!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nem tanácsolom, hogy az RB7-es lábat használd erre a megoldásra, ugyanis az a PIC PGD lába is, így az áramkörben történő ICSP programozás bonyodalmas lesz. Amennyiben módodban áll, helyezd át másik lábra. Maga a probléma megoldható egy bipoláris tranzisztor, vagy MOSFET segítségével is, feltéve, hogy a két rendszer GND pontja összeköthető. Ekkor ICSP programozás esetén le kell választani a tranzisztort az RB7-es lábról, például jumper segítségével, ha nem akarod, hogy a programozás során a PGD vonalon áramló adatok kapcsolgassák az eszközt, ami a portlábra csatlakozik.

Következő     1057 / 1057
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu