Tapsra még nem reagál, de ha a T2 tranzisztor előtti alkatrészek fém részéhez érek csavarhúzóval (nem összezárom), akkor úgy reagál, mintha taps érkezett volna.
Valakinek valami tippje?
A mikrofon lehet a hibás?
Valóban legjobb a régi rádiósmagnókból kibányászott, kondenzátor mikrofon, de lehet rendelni a német csomagkúldő szolgálattől / nevét adatvédelmi okokból nem irom, úgy is tudja mindenki/ 1,5 3, 6 és 16 V-os Zümmerhez hasonló mikrofont.
En relének egy japán 9-12 Voltos 1 morzés jefogót épitettem be,
Kedves Dániel I Én is megépitettem, mikrofonnak, egy régi magnós rádióból kimentett kondenzátor mikrofont használtam. A szilárdtest reléhez ha nem ragaszkodsz, akkor a Conrad árusit egy japán kisrelét, 1 morzés, 1,5 V-os, ez működtetett nekem egy ugyancsak a Conrádtól rendelt zümmert, mely szaggatott, süvöltő hangot ad. Rersze én riasztásra terveztem és épitettem meg.
Üdv:Segíthetne nekem valaki.Én is szeretném megépíteni ezt a kapcsolást,de ami kép bevan linkelve abból kiindúlni nemtudok,mert rossz a felbontása.Annyira pedig nemértek a rajzokhoz(sem) hogy kilogikázzam.Küldhetne nekem valaki egy kapcsolási,esetleg nyákrajzot akinek sikerült ezt megépíteni.