kedves kollégák szeretném ha segitenétek , egy STR 333L sony rádiós erősitöt kaptam , amiben ki van purcanva az egyik IC a rádió panelon . teljes zárlat van a táplábak között , tipus szinte alig , itt a fényképen látható , 1979-es készülék , szeretném megcsinálni , ha vehetnék hozzá ilyen IC-t . Köszönettel várom az ötleteiteket Feri
Sziasztokk!
Valaki nem tud nekem segiteni ?
elhalgatott a magnom amibe TDA7851A ic van
de nem tudok sehonan rendelni jolene tda7560 is vagy 7850 is valaki segicsen
Sziasztok keresek egy ic-t tudna nekem ebben valaki segíteni kérem írjon rám kellene egy MEGA8-P nevű ic aki tud beszerezni kérem szoljon előre is köszönöm!!
Egy IC-re lenne szükségem.
Az IC egy 12V-os egyenáramú kapcsolásban van, ami egy 40 W-os villanymotort (skoda hűtőventilátor) hajt mézpergetőben.
A hibajelek alapján vagy a tranzisztor, vagy az IC adta meg magát. A tranzisztort találtam, az rendelés alatt van.
Az IC-ről az alábbi infóim vannak, amit nem csiszoltak le:
K552121N szám látható rajta ami biztos. A többi számból és betűből alig látható valami. Még talán mint gyártóként "ST" rajz vehető ki.
12 lába van.
Google hiába a barátom, nekem nem ad semmi értéklehetőt. Gondoltam megpróbálom itt, hátha valakinek ismerős, vagy netán van egy otthon elfekvőben.
Kapcsolási rajzot egyenlőre nem tudok róla mutatni, ahhoz kell még pár nap mire sikerül lemásolnom.
A válaszokat előre is köszönöm.