|
|
| Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006 |
|
|
|
|
|
:O Ez igen!!!  |
|
|
Tetszik nagyon Ügyes Biztos megnéznek vele az utcán  |
|
|
Bocs de ez nem a lomtalanítás téma .. Át is teszlek ide . |
|
|
| Na a színeket is sikerült valamennyire belőni. |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Itt is csak annyit tudok írni, hogy le a kalappal. 
NYÁK-ot mivel tervezted? |
|
|
Profi lett. Gratulálok.  |
|
|
köff  |
|
|
Azt a jó... Ez nagyon spéci lett! |
|
|
Szerbusztok.
Régebben valaki épitett egy hat ledes rendör villogot PIC-el.Nem találom sehol segitenétek?
Üdv majorka |
|
|
Szép nagy fültágítód van hallode! Hanyas? |
|
|
Üdv! A napokban én is készítettem egy stroboszkópot ! A kapcsolást innen töltöttem le Stroboscop ! Az alkatrészek beszerzésében nagy segítségemre volt JZoli aki kisegített engem 200 LED-el meg néhány ide illő alkatrészekkel! A kapcsolás módosítva lett Huba javaslatara !A nyákterv megtervezését és a panel kivitelezését jómagam készítettem!
Üdv:Levente |
|
|
|
Nagy májer vagy apám Tényleg le a kalappal. |
|
|
Bocsi, véletlenül nyomtam a gombicra... : /
Tetszik egyébként a LED temetőd! Van olyan, mint egy villanócsöves? |
|
|
Egyre szebben, és ügyesebben dolgozol ! A panelok csodásak, de a forrasztást még gyakorolni kellene, vagy legalább a panelt úgy tervezni, hogy könnyebben lehessen szép ón-gombócot csinálni!
Üdv ! |
|
|
| Nagyon jó lett, csak így tovább! Láthatnánk a működésről is valamit? |
|
|
| Patent lett, gratulálok! Én is kíváncsi lennék, hogy mekkora a fénye? |
|
|
Megyek és készítek videót!  |
|
|
Éjjeli 4 órakor fejeztem be ,szinte nem láttam de mindenképp látni akartam hogy működik!
|
|
Lesz videó megvárom hogy kicsit sötétedjen!
|
|
Hat igen eléggé led temető de egyszerűsége és kis pénz ráfordítás végett megéri gondolok a meghajtó műszerre alig került pénzbe ! A led inkább ami drágább mulatság ! De a villanócsöves az sokkal igényesebb! Lesz videó!
|
|
Szeressük a LED temetőket, gratula!  |
|
|
Sziasztok,jó estét mindenkinek ma elkészült a labortápom(házilag készített)1db egyenirányitott (ijen volt) trafó 3db egyenirányító és banándugók,kapcsoló
14.éves vagyok és még most kezdem az elektronikát |
|
|
|
Jó lett az! Az előlapra fordíthattál volna nagyobb igényt. De mindenki így kezdi/kezdte ne izgulj! |
|
|
Sziasztok.
Idézet: „Feltettem végül rá a hűtést is, ami egy 12cm venti. -A vicc az egészben az, hogy elkészítettem a jól bevált kis venti vezérlőm,- és milyen ventit sikerült vennem a pc-s boltban?- hőszondásat.. (ami persze már idehaza derült ki..) Elég szépen érzékeli a szondája a hőmérséklet különbséget.., még nem tudom a vezérlő vigye-e vagy hagyjam meg a szondáját a bordával közös hőkontaktba.. -mindenesetre az biztos, hogy így nem igényelne vezérlő áramkört, viszont így a tápba hallható jelenséget "mágneses szórást" visz be. így külön kis adapterről azért rendben van teljesen..(még alszom rá mi legyen a végleges verzió). Tettem bele továbbá egy dupla bemenetet is, és egy jónak mondható stereo , bontott motoros-potit aminek elég szép az együtt futása. Az egyik bement földje 10 Ω + 47nF diódás szűrést kapott, a másik viszont semmit. (keverővel az utóbbi a jobb, sima cd-nél az előbbi)..
A nyugalmi áram végül 320mA lett, ( tranyánként úgy 80 körül). -Az anódfeszt feltúráztam 257V-ra, így most bő 26V rms-t kitudok belőle préselni , ezt azért már elégnek vélem bőven.
Pár kép akkor hát róla:” |
|
|
|
| Még mindig tetszik nekem! Főleg így, hogy precízen van elrendezve!! Sugározza az igényességet!! Gratulálok hozzá! |
|
|
Köszi.
Az utolsó megosztás óta rengeteget változtattam rajt. -Leginkább a csöves fesz erősítő fokozatán, és az áteresztős tápján. |
|
|
Most 30-as, de nemrég 38-as volt  |
|
|