Szia!
Hozzáépítettem a te kapcsolásodat és 100%-ig TÖKÉLETES pont ez szerettem volna.
Nagyon hálás vagyok! Köszönöm szépen!
Természetesen a pont a tiéd!
Üdv!
Sziasztok!
Még annyi jutott eszembe hogy ne legyen két IR vevő a gépben hanem csak egy és valahogy össze kellene kombinálni a már meglévő Girder PC-IR vevővel.Ezt hogyan lehetne kivitelezni úgy hogy a Girder is felismerje a vevőt?
Szia!
Egy régebbi alaplapho lesz de szerintem nem tudja a COM portról való felélesztést.A kapcsolás kiváló már csak össze kellene hozni a girder sorosporti vevőjével, hogy ne legyen a gépben 2db TSOP1736 csak egy darab.
Üdv!
Nekem a következőt kellene megoldanom: adva van egy riasztóközpont aminek van egy kimenete amit konfigurálni tudok: pl. partíció élesítéskor 12V kikapcsoláskor 0V - ezzel kellene vezérelni egy garázskaput aminek kontaktusra indító bemenete van. 1 gombnyomás kinyílik, még egy gombnyomás becsukódik.
A lényeg, hogy amikor kikapcsolom a partíciót kinyíljon a garázskapu amikor beélesítem a riasztót becsukódjon a garázskapu.
Próbáltam nézegetni az impulzusreléket de nem tudnak olyat, hogy ha elveszem tőlük a vezérlőfeszültséget akkor is adjon ki egy impulzust.
Az nem baj ha csukva van mikor élesítek, mert a garázskaput külön partícióra teszem (8 partíciót lehet beállítani a központon) egyedül csak a garázskapu lenne a partíción. Ettől függetlenül ki-be tudok élesíteni mindent.
Köszönöm a rajzot, de mivel nem vagyok ennyire elektronikához értő nem paraméterznéd be az áramkört? az alapján már talán össze tudnám rakni.