Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kombikazán működési hiba

Témaindító: gpepe79, idő: Nov 29, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   607 / 607
(#) VIM válasza Csibi80 hozzászólására (») Kedd, 12:39 /

Ez esetleg .... ? Ez még a hagyományos ventilátoros mind az SD és a teljesítménye is egyezik.
(#) Csibi80 válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 13:42 /

Én is ezt néztem még, meg ezt.
Az, hogy HMV profil az egyiknél M a másiknál XL az mit jelent?
(#) neo-geo hozzászólása Kedd, 16:32 /

Radiant E06

Sziasztok.
Adott egy Radiant RBS 24 ENERGY kazán, E06-os hibakóddal ami ugye a HMV érzékelő meghibásodása.
A kérdés, hogyan lehet esetleg kimérni, vagy kideríteni, hogy tényleg az a rossz?
(#) VIM válasza neo-geo hozzászólására (») Kedd, 19:28 /

Szia! Mérjél rá az NTC-re ha lehúztad róla a csatlakozókat. Az értékek kb. 10kΩ-tól lefelé egészen 3kΩ-ig csökken a hőmérséklet növekedésétől függően. Ahogy néztem a készülékedet nem jó előjel a bitermikus hőcserélőt látva benne. Ha nem volt még savazva a hőcserélő ....
(#) VIM válasza Csibi80 hozzászólására (») Kedd, 19:35 /

Az M mint médium lenne de, hogy mire utal a profil azt nem értem. Talán a kondenzációsban jobb a hatásfok és a rangsorolásban le van maradva a Bosch-hoz képest. Nem tudom meddig lehet ezeket kapni de ha lehet én maradok a német technikánál mindegy, hogy hol vagy kivel csináltatják.
(#) neo-geo válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 20:14 /

Rendben köszönöm a gyors választ, akkor rámérek majd. Elvileg nem volt még "savazva", de az mit is jelentene nagy vonalakban? És mi a baj avval a bitermikus hőcserélővel?
(#) VIM válasza neo-geo hozzászólására (») Kedd, 21:47 /

Következő: »»   607 / 607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem