Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Szia .
Pittyu vagyok. Az egyik barátomat lehet hogy érdekli a moci,ha zsir uj.de kérdi. van e hozzá kipuffancs. Én ma jutooam hozzá két vizet nem látoot hajóhoz. Idáig egy kirakatból figyelték a világot. Az egyik TIGER SHARK---A másik egy DOLPHIN . (PACO modellben egyébként kaphatók)Robbanós drágakövek,deigazán nem izgatnak, ugyhogy megválnék tőlük Ugy 40--40 ezerért. Hali .:pittyu
A kipufogót +2000Ft ér adom de tényleg zsír ujj !!
Ha hazaértk akkor lefényképezem és felrakom!!
Hellótok ithon vok és készen vannak a képek
A képek minőségét direkt rakkatam le a minimumra mert a www.vatera.hu -n is fenn lesz és ott csak kis képeket lehet feltenni. Jah és pittyu a haverodnak említsd meg hogy másik érdeklődő is van ra. Egyépként szerintem egy remek karácsonyi ajándék mindenkinek aki modellezik (és nem 22900 a motor és 4500 a pufó hozzá) hanem -15000 -2000 Üdv.:H.Viktor
Oké máris hivom, hogy nézze meg.
Egészen más téma: Úgy láttam más oldalakon hogy te otthon vagy programozásban. Tudnál e segiteni ATMEGA 8 as programozásban? A lényeg hogy a salyát készitésü pellet kandallómhoz kellene vezérlő programot irni. A motor 99% hogy kell. Pittyu
hy
képzeljétek olyan szörnyűségre készülök hogy csak na!!! egy elektromos rollert akarok távirányításuvá alakítani! jó mi?? naon laza lesz három szervó egy vevő +1akku a vevőnek ennyi
Tényleg laza! De mire fogod használni?Odaadod az anyósnak--Álljon rá mama elviszi a boltig__
Részletezd egy kicsit mi az elképzelésed .Hogy oldod meg, hogy ne boruljon fel, vagy ha ráállsz hogy irányitod stb.
Tényleg jó áron adod, pláne hogy nem sima kipuf hanem rezócső van hozzá.
Bár nekem a 3,5Ccm-es MVVS-emmel rosz tapasztalataim vannak konkrétan beállíthatatlan, mindig elmászik a beállítás beár ezt nem a motor hibájának kell betudni hanem a kis hengerűrtartalomnak. De amúgy eszméletlen erős 0,84LE közben meg a 4Ccm-es OS sokkal kevesebb.... Nálunk Szolnokon egy 15Ccm-es MVVS-t látok sokszor egy felsőszárnyas trénerben de az nagyon jó. :eek2:
Most örülok sikerült kicsit egy modellezős támét nyitni a száraz elektronika vilégéban :eek2:
Van még egy 3,5 ös Mdc öreg ruszki motrom egy F1-es ben
De azt belerakom egy FSR be és eladom 10000 ból kijön a vevő 2 szervó + a test és kb 40000 ért el tudom adni XD
A motorral adig ibtézkedj hogy a vaterán is fenn van!!
És nem akarlak sürgetni csak nehogy lemaradjatok.
a rollert szerintem gondold át
Mert annak azért van ellenálása mármint a kormánynak egy sima Futuba S3003 pl nem tudná elforgatni egy S6025 ös biztos de az 7500 Ft barátok között is
Nyugi!!! Én idáig két dolgot siettem el. Mind a kettő nőstény volt de túladtam rajtuk....
Pittyu
naon eccerüen
a kormányzásért egy TowerPro805BBszervó fog gondoskodni ami 20kg-os, a gázt egy 2,5kg-os szintén TowerPro fogja húzni (a gázkarra szerelek egy konzolt arra teszem a szervót és egy kar segítségével közvetlenül húzza a kormányon a gázt), a fék egy 3,5kg-os szervó lesz. az egyhelyben állás már más tészta!! nemes ecceröséggel: kitámasztókerék (ami nem ér ve a földig csak ha kanyarodik a gép) ja?! amúgy még nincs anyósom(szerencsére ) naggyából ennyi!
Te azért tudsz modellezni, mert még nincs anyósod--- én azért mert már nincs (mert vau-vau)
H.viktor -Sajna a barátom is csak egy melós,nemtud azonnal reagálni. Azonban megirhatnád tudsz e segiteni a pellet égő vezérlésben.odaadnám a programért valamelyik ha jómat.(vagy azok fikák?)
ŐŐŐ
tudod én egy 16 éves szombathelyi diák vok nemigen értek a vezérléshez(majd 2 év múlva vesszük suliba sajna) ezért bocs de távirányítással vagy4 éve foglalkozom amatőr szinten (házilag barkácsolás) de azért fel a fejjel :yes: u.i.: a hajók királyak!!!!
Sziasztok.
2 "projekten"dolgozom egyszerre,egy repülő elektromos hajtással,balsából,a másik pedig egy hibakereső csatorna járó robot,ami nem RC-s hanem húzza maga mögött a drótokat.Kérdésem volna,hogy tud-e valaki eladó motort,szabájzót,esetleg akkut repcsibe,a másik,hogy nincs valakinek felesleges kettő darab kb.12V os mocija,ami elég nagy nyomatékon képes működni. Hát asszem hirtelen ennyi Köszönet
Szia .Ha lehetne egy kicsit bővebbena repcsiről.Az érdekelne mennyi lessz a suja, fesztáv stb.Egy vagy háromfázisúban goldolod megvalósitani. Mivel én csak brashless motorokat használok szivesen neked ajándékozom a kefés motorokat.Van egy zsir uj 400 as meg két 350 es strapás.Ezekkel kb 500 grammos gépet lehet hajtani.Bontóban lehet olcsón szerezni ablaktörlő motort . én a fiamnak csináltam valamikor rég egy kisautót ZSUK motorból.
Várom az adatokat. Pittyu
Hát a fesztáv az 110cm,a törzs hossz 70cm,a súja így kopaszon 95gramm.Hála a balsának!
Igazat megvallva Brushless mocival terveztem,2-3cellás Li-Po akkuval,de igazából még ez is fejlesztés alatt,mint az egész repcsi. Amúgy teljesen Made in home verzió!!!!Tervezés is!Egyébként felsőszárnyas tréner modell csűrővel!
hy
engem is érdekel a repcsi! amúgy láta valaki az új rc-games újságban a Tamya Ford F-350 terepjárót? ez a gép naon össze van rakva!!!!! :eek2:
Mi érdekel rajta??
Szivesen válaszolok bármire. Én holnap veszem meg az RC Gamest
csak kiváncsi voltam rá
a képeket megnéztem nagyon jól néz ki van egy kis Bellanca beütése naon teccik szupi lett
Oké ahaver rábólintot, kell a moci komplett.Azaz 17 eger.Már csak a szállitást kell megbeszélni.
Otthon be....art az internetem csak a cégtől tudok irni. Nem szivesen irom ide :30/9335631 a számom. Ird meg az elérhetőségedet. Gringos.:szuper a repcsid,sok munka lessz még vele,de az épités öröme is számit.Én is sokat épitek Bosszant amikor a reptéren kész ARF gépekkel verik magukat az ujgazdagok. Csá:pittyu Idézet: Akkor miért nem privát-ban írtál neki? (a "válasz" gomb mellett, kicsit jobbra -> ) „Nem szivesen irom ide”
Ja meg az ára is tuti!!! :no:
"Ja meg az ára is tuti!!! :no: "
most tuti vagy nem tuti? nemértem mért van ott a szomorú szmájli
szerintem a repcsire gondolt!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |