Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek!
Szükségem lenne a fent említeet rajzra, mert a Tv- kicsit bolondozik. Leginkább azonban a rendszervezérlője érdekelne. Ha valaki tud egy rajzot küldeni nagyon megköszönném. Típus: Vidi TS 6355 Köszönettel:gyula
Helló!
Szerintem a www.elektronline.hu távjavítás oldalán is próbálkozz ha itt nem jársz sikerrel!
Üdvözlet!
Került hozzám egy Videoton RA 6350 (Aida) tip. rádióerősítő és szükségem lenne a végfokrajza legalább. Úgy tudom, hogy sok modulja azonos a Cleopátra-éval de a végfok pont nem.
Szerintem túl nagy eltérés nem lehet, az Aida a kisebb teljesítményű, alacsonyabb tápfeszről jár, mások a végtranyók, de a topológiája valószínű teljesen azonos. És végül: csak Cleopatra rajzom van.
Köszi szépen azért! de véletlenül megtaláltam a készülék rajzát vagy 40 perc kitartó keresés után. Közzé teszem ha már felvetettem a kérdést:
Tehát Videoton RA 6350 (Aida) >> Magnósok Évkönyve 1982 (184. oldal)
Van itt is 1-2 ha kell...
Helló mindenki!
Egy kis segítség kellene...Nekem is van egy Vidi RA6380 S erősítöm, és végfokbajos sajna.... Néztem a kapcsrajzot, és azt szeretném tudni, h a "cleo 0001.jpg" képen a végerősítőben a "VR14" és "VR19" alkatrészek micsodák? Azok is sima ellenállások lennének? És 0.16 Ohm értékű lenne? A választ előre is köszi! Üdv.:Tuci!
Így van, azok huzalból gyártott pár menetes ellenállások. Szerepük a végfokozat tranzisztorain folyó áram feszültséggé alakítása, a VT10, és VT22 túláram korlátozó tranzisztorok számára, értéke 0,16 Ohm.
Arra azért figyelj, hogy a Cleopatra egytelepes (1X54V), a nagy erősítő viszont +- os.
Üdv mindenkinek!
Szükségem lenne a Videoton DC 2050E 3 utas hangfalak felépítési rajzára, ha tud segíteni valaki, megköszönném! Áron
Uraim!
Van nekem egy Videoton Kleopátra 6380S típusú rádióm. Véletlen folytán leégett a bal végfok. A benne lévő tekercsek és az ellenállások elégtek.A tranyok is kaptak. ki lett cserélve minden ami rossz volt, de sajnos a 2 oldal nincs egyformán. Keveset mutat a vu méter. Mi lehet a baja? Talán a tekercs, vagy a poti lehet elmozdult? Kérem a segítségeteket!?
Hello!
Nekem Videoton RA6380-as 2x30W-os erősítő végfokjáról kellenének kapcsolási és nyék rajzok. Nem tudom feljebb amit feltett aflmor az lehet hogy az amire nekem szükségem van de nem tudom mivel kell megnyitni ezt a file formátumot? Segítséget előre is köszi.
Szia, nekem ilyenem van, 6383, ez Adobe acrobat fájl, pdf kiterjesztés.
Szerk.: Na, itt van, ami Neked kell: végfok tápegység előerősítő Amúgy itt van minden: Bővebben: Link
A DJVU-kiterjesztést meg ezzel tudod megnézni.
Bővebben: Link Töltsd le, és telepítsd fel. Utána ha ilyen fájlt nyitsz meg a gépeden, akkor automatikusan ez a progi indul, és meg tudod nézni a fájlokat.
Hello!
Köszi a rajzokat NYÁK rajzod nincsen véletlenül? Szeretném utánépíteni...
Az sajna nincs, de majd körülnézek. Mintha rémlene, hogy a BSS oldalán van, de lehet, hogy az 6383 S-es...
Sziasztok,
Egy R-5932 felélesztésével próbálkozok, de kapcsolási rajz nélkül nehézkesen megy. A jobb erősítő részben zárlat van, de a másik oldal is sántit. A tápoldalon már a talán szelén lemezekből összerakott diódahidat cseréltem, de ez csak a kezdet. Ha minden igaz a "Rádió- és televízió vevőkészülékek 1970-1971" is benne van a rajz. Valaki ki tud segíteni egy rajzzal? köszönöm!!
Szia!
A rajzokat mellékeltem.
Köszönöm! Nagyságrendekkel egyszerűbb
Szívesen!
Meg vannak a végfok tranzisztorok a rádióhoz ,ha érdekel,meg a vásárlói tájékoztató,kapcsolási rajzzal.
Köszönöm, az egyik végfok tranyó halott, két AC125 halott, illetve OA1180-at kell cserélni. Ezeket már megrendeltem a hambazárban. A többi hétvégén kiderül. A vásárlói tájékoztató viszont érdekelne.
Tud valaki AC126-ről valamit? Mivel lehet pótolni, vagy hol beszerezhető? Az R5932 tápjában szállt el egy, remélem ez az utolsó cserélendő alkatrész.
Szerintem oda akármi is jó (pnp tranyó, még BC212 silicium is).
Kedves kollegák
kérlek , ha tudtok nekem föltenni egy Videoton TS3302 SP TV kapcsolási rajzot , nagyon megköszönném, nem sikerül a NET-röl leszednem . Elöre is köszönöm Feri
üdv!
Remélem nem rossz helyen teszem fel a kérdésem. Van egy Videoton RA6350 S típusú rádióm.3 napja tökéletesen beállítottam mind az 5 csatornára egy-egy adást. Ez működött a mai napig tökéletesen.Néha egy picit utána kellett állítani de az nem volt sok.Ma mikor hazaértem bekapcsoltam és még tökéletesen működött majd rá egy órára egyetlen egy csatornát se fogott be. Újra kellett mindet állítani de most már csak 3-at találtam meg.Beállítottam ezt a 3 csatornát és mikor már a 3-at állítottam addigra amit legelőször beállítottam az már el is hangolódott. Ezt nem értem. Mi baja lehet neki? |
Bejelentkezés
Hirdetés |