Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 2
(#) kaqkk hozzászólása Jan 27, 2023
https://youtu.be/ZGvHqwfVdko Elkészült (pénztárgép kijelzővel )
(#) kadarist válasza tpet8 hozzászólására (») Szept 11, 2014
Szia!
Ebben a topikban számtalan VU-mérő rajzot találsz. Egy jó, csúcsegyenirányítós kapcsolás: Bővebben: Link.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2014
(#) tpet8 hozzászólása Szept 11, 2014
Sziasztok!
Tud nekem vki segíteni? Olyan problémám van hogy uaa170ic helyett csak LM3914-et tudtam szerezni. A kapcsolási rajzom meg van a ledsoros Umérőmhöz csak az LM3914ic-nek 2-vel több lába van. Az lenne a kérésem hogy a rajzot hogyan kell átvariálni hogy megfelelően működjön? NYÁK nem fontos mert ha a rjaz megvan az alapján majd elkészítem.
(#) Andrasirex válasza uniqques hozzászólására (») Dec 1, 2011
Üdv.
Ha más IC-t akarsz bele akkor mindenképpen át kell tervezni.Ha sürgősen kell nekem van egy IC itthon(használt).Ajánlhatom neked az uaa180-at helyette de az csak 12 ledet vezérel.Ja és a helyesírás fontos a fórumban.
(#) uniqques hozzászólása Nov 29, 2011
El szeretnem kerni Led-es homereom amihez egy UAA 170 Ic jaar de iejn mar nem gyartanak es nem is talatam hasznaltann mivel tudnam helyetesiteni,vagy at kele terveznia rajzot ugy hogy mukodjon is

homero.gif

(#) Andrasirex válasza Saggitarius hozzászólására (») Okt 31, 2011
Üdv. Én is találtam egy pár rajzot csak nem kaptam rajta a bemenetet.Amúgy a link segített,egyhez nyákot is terveztem.Még nem vagyok benne biztos hogy működik de ha valakinek kell,felteszem.(Még nem építettem meg).
(#) Saggitarius válasza Andrasirex hozzászólására (») Okt 29, 2011
Probald meg itt is, maskor is :http://www.datasheetarchive.com/ Ott az adatlapja alkalmazasi peldaval egyutt.

Amugy mikent probaltad a gugliban??? En beirtam a google.hu kepkeresobe, hogy "kivezerlesjelzo UAA170" es van ott egypar.
(#) Andrasirex hozzászólása Okt 29, 2011
Üdv mindenkinek.
UAA170-el szeretnék kivezérlésjelzőt építeni és ehhez keresek kapcsolási rajzot.Tudom,hogy a gugliba lehet kapni de azokon egyiken sem találom a bemenetet.
Válaszokat előre is köszönöm.
(#) pontaz válasza Medve hozzászólására (») Okt 2, 2011
Én megelégszek, csak nem tudom, hogy így mit hova kössek... még nem nagyon merültem bele az IC-k világába.
(#) Medve válasza pontaz hozzászólására (») Okt 2, 2011
Hello, Ha nem elégszel meg a 12LED-del, akkor kössed kaszkádba és használj A277D-t, uA180-at, vagy az LM3914-et
(#) pontaz hozzászólása Okt 2, 2011
Hali! Valaki tudna segíteni kiváltani az UAA170-es-t? Ezt a hőmérőt akarom megcsinálni, de ilyen IC-t nem tudok szerezni Köszi a segítséget!hőmérő
(#) caruso7294 válasza norbi0073 hozzászólására (») Jún 2, 2010
Szia!

Trabant átfolyásméröben (bontóból 4-et hoztam egy 1000-esért) A277D van.Elvileg jó az UAA180 helyére.
(#) norbi0073 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 21, 2009
hát mindenesetre elég ritka IC én sztem DDDD
(#) norbi0073 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 21, 2009
hát oké kivez jelzőnél oké is lenne de ez egy ford. mérő lett volna.xd
jah meg az a277d-t már énis néztem de aztsem árulják már seholsem legalábbis én nemláttam. azért lett volna jó egy helyettesítő IC mert láttam sokan írták h az uaa180 hamar meghal
(#) Stefan válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 21, 2009
Hqvideo honlapján:
UAA180 (nem rendelhető), helyettesítés:
A277D (nem rendelhető), helyettesítés: UAA180 ....
(#) norbi0073 hozzászólása Nov 21, 2009
hello
annyi problémám lenne nekem is h ford.mérőt építettem volna uaa180-al de nemtalálok helyettesítő IC-t sehol
vki esetleg tudna ajánlani helyette vmit? (az ÁK. már készen van)
(#) Jani2107 válasza bgsf hozzászólására (») Okt 13, 2009
Helló!
Engem érdekelne egy UAA 180-as IC. Ráadásul sürgős is lenne mert elromlott a fordulatszám mérő, és abba pont egy UAA 180-as IC van. Ha tudsz nekem segíteni, légyszi értesíts, ezen a címen: sperdifi@gmail.com vagy telefonon:0630/3850146
Előre is köszi!
(#) Jani2107 válasza Marty McFly hozzászólására (») Okt 13, 2009
Helló!
Remélem tudsz segíteni nekem. Kellene nekem egy UAA 180-sa IC, és egy E277D-s IC. Ha tudsz valamit légyszi értesíts, ezen a címen: sperdifi@gmail.com
Előre is köszi!
(#) bgsf válasza Marty McFly hozzászólására (») Márc 21, 2009
Ha egy-az-egyben akarod helyetesíteni akkor csak az UAA170 a jó! PIC-et nem tudsz berakni helyette mert eleve a lábkiosztás más! A PIC-et meg programoznod is kell! A PIC előnye hogy csúcsértéket is tárolhatsz vele, de az UAA170-est nem tudod kiváltani a már kész áramkörben. Próbálj a neten szétnézni hátha találsz olyan boltot ami árul még ilyen IC-t. Nekem van két UAA180-as jelenleg használaton kívül. Bár már egy kivezérlésmérő terveződik, csak az a baj hogy nem lehet logaritmikus beállítást csinálni vele (egy referencia feszültséget hasonlít össze a bejövő feszültséggel).
(#) senseicsiki hozzászólása Márc 21, 2009
Fordítva nem? Én 180-nal dolgoztam és az volt sávos.
(#) kaqkk válasza dpeti hozzászólására (») Jan 29, 2008
Arra is figyeljetek hogy a170 fénycsíkos a 180 futópontos kijelzést valósít meg .
(#) vizor válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 29, 2008
(#) Marty McFly válasza Tomi20 hozzászólására (») Jan 26, 2008
Akkor mindképp új nyákot kelene csinálnom ha nem venék UAA170-et? ÁÁ inkább maradok annál a megoldásnál, hogy valakitől veszek! Azért köszi a rajzot! Lehet egyszer majd megépítem!
(#) dpeti válasza banti22 hozzászólására (») Jan 26, 2008
ez azért eléggé ágyúval verébre megoldás lenne, nem gondolod?
(#) Tomi20 válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 26, 2008
Gyorsan daraboltam Paint-ben. Ezzel a megoldással megoldható. Az első UAA 180-nak az érzékenység potijával beállítod az első 12 ledet, a másodikkat meg úgy állítod be, hogy amikor végigér az első 12 leden a fény, akkor gyulladjon ki a 13. Lehet, hogy a bemeneti ellenállás értékekkel kicsit kísérletezned kell.
(#) ferci válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 26, 2008
Ha nem lesz más, van 1 db UAA170, de a rajzod kell, nehogy annyi legyen neki...
(#) banti22 válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 26, 2008
Hát ha PIC-el akarsz helyettesíteni, akkor egy egész jó megoldás lehet a PIC24-es család. Mondjuk ez is csak részleges megoldást jelenthet, mert tápot adni kell neki. De a lábai tetszőlegesen kioszthatók, te tudod meghatározni, hogy melyik lábon melyik periféria legyen.
üdv.
(#) Marty McFly válasza Tomi20 hozzászólására (») Jan 26, 2008
Ez jól hangzik de kapcsolást nem tudom módosítani hozzá! Ebben tud valaki segíteni?
(#) Tomi20 válasza Marty McFly hozzászólására (») Jan 26, 2008
Építsd meg két UAA 180-nal és kész. Az első UAA180 az eslő 12 ledet vezérli, a másik a maradék 4-et, így ha dobozban van, akkor nem kell átfaragni az előlapot. Igény szerint így 24 ledes lehet maximum.
(#) Marty McFly válasza Medve hozzászólására (») Jan 26, 2008
Van itthon egy UAA180-am, de annak 2-vel kevesebb lába van, meg az adatlapja szerint csak 12 ledhez való!
Következő: »»   1 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem