Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   37 / 92
(#) coyote55 válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 4, 2013 /
 
Márpedig sanszos...
(#) Csupasz válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 4, 2013 /
 
Pedig az nagyon elkeserítene.....Azt hiszem, a pénztárcám is idő előtt lemerülne!
(#) coyote55 válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 4, 2013 /
 
Talán - hangsúlyozom: talán! - segít a "Battery Calibration" nevű alkalmazás. Veszítenivalód nincs, próbáld ki.
(#) lanti válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 4, 2013 /
 
Csak annyit mondj hogy a telefon nagyon gyorsan lemerül ezt csinálja már 1 hete . Pont. Innentől az ő dolgok hogy rájöjjenek mivel van baj, nem ? Szépen néznénk ki ha a 100ezres telefonnak megmondanám mi a baj esetleg javítsam is meg ők meg elteszik a lóvét
(#) coyote55 válasza lanti hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Nem tudom, hogy a telefon rootolt-e, de ha igen, szerviz előtt szüntesd meg, mert azonnal ugrik a garancia! Az általam kipróbálásra javasolt program - emlékeim szerint - rootolt telefonon fut (a tévedés jogát fenntartom!)
(#) Csupasz válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Bocs, de nem tudom, az mit jelent.Ezen semmi módosítást nem végeztem, szinte a gyári beállítással fut.
Tegnap tízkor befejeztem a töltést, és ma reggelre le is merült....
Szép napot!
(#) set68i válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Igen, jól emlékszel, az a progi csak root-olt telefonon megy.
Szerintem meg lehetne próbálni egy gyári beállítás visszaállítását is, de ha garanciás akkor mindenképp vissza kell vinni, oldják meg ők.
(#) pinkova válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Bekapcsolt GPS illetve adatszinkronizálás tudja alaposan enni az akkut. Hálózatoknál 2G hálózat (GSM mód), hálózatkeresésnél kézi választás, WiFi hálózatkeresés kikapcsolása, adatkapcsolat tiltása sokat javít az élettartamon.
Akkut nekem 1,5 év után cseréltek gariban a magentánál, Huawei készülékben. Most volt komplett alaplap csere, két napot meg egy kicsit elmegy a készülék most. Eddig a 20 óra is sok volt.
(#) Csupasz válasza pinkova hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Szia
Minden alkalmazás ki van kapcsolva, nincs WI-FI, kézi hálózatbeállítás.....
Minden az alapállapot.Viszem szervízbe, de az 70km,és cserekészülék is kellene, mert ebben microSIM van.
(#) pinkova válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Vodafone szerviziedmont Kft.
3950 Sárospatak Rákóczi út 3
T-Mobile: Sárospatak, Rákóczi Ferenc utca 58
Telenor: Sárospatak, Erdélyi u. 1

Ha független boltból vetted (ezt eddig nem sikerült kideríteni), akkor egy kicsit macerásabb de lelevelezhető az is.

Adatlapod alapján sárospataki vagy, ezek egyike sincs 70 kilométerre Sárospataktól.
Cserekészülékről, SIM adapterről a szerviz gondoskodik, ha kéred. De akár vehetsz is adaptert, hogy tudd máskor is a SIM kártyádat használni. Gondolom GSM butik van a városodban is, nem kell a netről rendeli.
(#) Csupasz válasza pinkova hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Ezt szépen megkerested, csak éppen egyik sem foglalkozik vele.( egyébként T-Mobile )
Most voltam benn, cserekészülék nincs, adapter nincs.De adaptert tudnak rendelni...
Javasolták, hogy menjek Miskolcra.Az viszont 70km.
(#) kocsgab002 válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Jaj, miért nem vagy itt Pesten
Adok cserekészüléket, adaptert, és fél óra alatt megcsinálom
(#) pinkova válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Akkor javasolnám a vásárlók könyvének alapos lapozgatását, fogyasztóvédelmi felügyelet emlegetésével eggyütt. Csodákra tudja késztetni a szervizeket. Egyből helyben javítható lesz, vagy cserekészülék is kiesik a fiókból...
De ez nem jogvédő fórum.
(#) Kovidivi válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 5, 2013 /
 
Én egy alkalmazásra gondolok. Nekem volt olyan játékom, ami play-ről ingyenesen letölthető, és reggeltől estig futott, akár játszottam vele, akár nem. Mikor kiléptem, néha ugyanúgy aktív maradt, bezárni sem tudtam. Volt, mikor nem is nyúltam a telefonhoz, és elindította magát (vagy csak a háttérből aktivizálódott), és leszívta 4 óra alatt az akksit. Csak azt vettem észre, hogy meleg a telefon a zsebemben, és hogy 30%-on van az akksi, mikor 4 órával előtte húztam le a töltőről. Újra kell a telefont telepíteni, ehhez még szervíz sem kell, sőt semmi root. Keress rá a neten a telefonod típusára, és a reset, vagy hard reset szavakra. Bekapcsoláskor kell néhány gombot a megfelelő kombinációban, megfelelő ideig nyomni, és a gyári androidot kapod, minden más programod elveszik, és minden mentett adat, kivéve az SD kártyáról.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
(#) villanyipi hozzászólása Aug 8, 2013 /
 
Sziasztok !

Eljutott hozzám egy Htc desire x mobiltelefon törött touch-al és tulajdonos által szétszedett állapottal !Maga telefon már az enyém és érkezik bele az új kijelző és érintő páros, viszont le lett törve a szerintem a wifi antenna csatlakozója a mikrofon paneljéről, de annyira kicsi hogy nem bírom javítani, a problémám az volna hogy ezt a panelkát milyen néven keressem, mert sehol se találom, pedig a wifi az meg mégis csak jól jönne!
Köszönöm előre is !

DSC00001.jpg
    
(#) DearMan hozzászólása Aug 9, 2013 /
 
Üdv! A problémám a következő: van egy Jiayu G4 mobilom, eddig nem volt gond, tegnap viszont ezt tapasztaltam: Ha csatlakoztatom a töltőre, az ikon mutatja a töltést, a led is világít, de igazából nem vesz fel áramot, stagnál a töltöttség. Próbáltam több töltővel is, hálózatról és PC-ről is. Egész éjjel rajta volt, de maradt 11%-on. Ilyenkor vajon az akksi halt meg? Ja és persze nem is melegedett semmit. Csináltam factory resetet, akksi ki-be, semmi... Valakinek valami ötlete esetleg? Köszönöm.
(#) Csupasz válasza DearMan hozzászólására (») Aug 9, 2013 /
 
Szia! Én is voltam így az Xperiámmal, és bármi hihetetlen, a hálózati töltöt megfordítottam a konnektorban ( fázis-nulla csere ), és kiválóan tölt .
Nem tudok rá magyarázatot....
(#) DearMan válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 9, 2013 /
 
Köszi, de sajnos úgy sem működik.
(#) lanti válasza villanyipi hozzászólására (») Aug 10, 2013 /
 
A fotó alapján innen nem tört le semmi ez a csati nem is tud letörni a forrasztás szép nem tünik repedtnek. a wifi antenna csatija egy érintkező ami hozzányomódik egy aranyozott fóliához a hátlapon.
(#) lanti válasza DearMan hozzászólására (») Aug 10, 2013 /
 
Milyenek ezek a kínai csodák? MT chipes mese cucc? Esélyes a töltésvezérlő hibája de a "minőségi" forrasztások is meg tudnak szívatni. gondolom a gari nem játszik vidd szervizbe.
(#) villanyipi válasza lanti hozzászólására (») Aug 10, 2013 /
 
Hát nem tünik repednek de volt ott csatlakozó a kábel csatlakozójában maradt, fotót arról nem tudok adni mert elveszett, a hátlapon nincs hozzá csatlakozó!
Inkább mellékelek még 2 db képet amelyiken megmutatom hogyan "csüngött" a kábel benne a csatlakozóval és a felső panelról is külön ahonnan a kábel kiindul szintén egy csatlakozóból, hátha így már megkapom a válaszom hogy milyen néven kereshetem én ezt ha pótolni szeretném, és miért ne szeretném?
(#) lanti válasza villanyipi hozzászólására (») Aug 10, 2013 /
 
Látom utálatos egy csatlakozótípus ez iphone antenna csatival az élen. Ha megvan az alja akkor vissza tudod forrasztani csak vigyázz a helyes bekötésre ha nincs akkor csupaszolj nagyon óvatosan a kábelről és forraszd rá a panelra tuti lehet valahonnan panelt is szerezni ...
(#) Ricsi89 válasza villanyipi hozzászólására (») Aug 11, 2013 /
 
Bontott telefon alaplapon talán van ilyen csatlakozóm, ha át tudod tenni, akkor tudok adni egyet.
(#) villanyipi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /
 
Hát fahrenheit pákámban gari lejártával egyező napon ki is égett a fűtőbetét amit ma elvileg pótolom utána elvileg nem okoz majd problémát a csere, de priviben írj már nekem ajánlatot róla ,ne itt offkodjunk mert a végén még kikapunk
(#) Ricsi89 válasza villanyipi hozzászólására (») Aug 12, 2013 /
 
Találtam egy kábelt, aminek a végén van egy ilyen leszakadt aljzat. Már ki sem kell forrasztani, csak feltenni a helyére. Privátban dobj egy címet és elküldöm.
(#) villanyipi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 27, 2013 /
 
Üdv

Azóta összeraktam a telefont anélkül a csatlakozó nélkül, de nincs térereje T-mobilos 5 ös térerő van itthon, létezik hogy ez a vezeték kötötte volna össze a gsm antennával is és az a baj vagy mit kellene megnézzek rajta? Minden más funkciója hibátlan és működőképes de térerő nulla !
(#) lanti válasza villanyipi hozzászólására (») Aug 28, 2013 /
 
De akkor te most miután megbizonyosodtál róla ,hogy oda bizony csati és kábel kell mégis összeraktad és csodálkozol ,hogy nincs térerő ? Mi itt a kérdés? Persze hogy nincs ha nem pótoltad a hiányzó részeket.
(#) villanyipi válasza lanti hozzászólására (») Szept 1, 2013 /
 
A csodálkozásom tárgya az volt hogy én nem a gsm antennára tippeltem azon a pozícióban, de már teljesen üzemképes a készülék
(#) csabika69 hozzászólása Szept 24, 2013 /
 
Sziasztok!

A problémám a következő, van egy SE K610i tellom aminek nem megy a képernyője. A képernyő jó mert nemrég volt cserélve s egy darabig ment majd hirtelen elhalványult majd egy kis idő múlva teljesen elsötétült. Azóta ha bekapcsolom a telefont a billentyűzet fényei kigyúlnak de a képernyőn semmi. Tipp, hogy mi lehet a baja és javítható-e?
(#) elektros90 válasza csabika69 hozzászólására (») Szept 24, 2013 /
 
Szia. Nekem hasonló problémám van egy K750i vel. Ha bekapcsolom van hang meg minden. Csak éppen a display fehér. Néha viszont bekapcsol szépen és megy a kikapcsolásig. Hozzáteszem, hogy repült és landolt. Szerintem az enyémben vezetősáv szakadhatott fel, vagy valami hasonló a panelen. Neked nem esett le esetleg?
Következő: »»   37 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem