|
|
|
|
|
Sziasztok!
Egyik barátomnak kellene egy stroboszkóp, mert diszkókat szokott tartani és megkért engem, hogy szerezzek neki.
Az interneten nem nagyon találtam, így tőletek szeretnék segítséget kérni ezügyben.  |
|
|
Hy!
Nézz körül itt
 |
|
|
Hello!
Lenne egy kérdésem: egy ilyen halogén fényvetőből lehetne stroboszkópot eszkábálni?
Ha igen, akkor mi módon? Előre is köszi  |
|
|
...persze 
A házát felhasználhatod (enyém is ilyenbe volt), a többi mehet a levesbe...
Komolyra fordítva a szót: egy izzószál nem képes olyan gyorsan villogni, mint egy vakucső, ezért kilőve.
(Ha jártál már olyan diszkóba, ahol van strobi, és láttál már ilyen reflektort működni, a válaszra magad is rájöhettél volna ) |
|
|
Köszi a választ...neked nincs véletlenül egy eladó strobid?   |
|
|
Az egyik kollégám nemrég +vette mindkettőt.
(A 3 csövest és az 1700W-os fényerőszabályzósat is, úgyhogy nekikezdhetek a 2.0 verziójú fényerőszabályzós strobinak, csak nincs 20e HUF az alkatrészekre ...) |
|
|
Sziasztok 
keresek egy hangraütemü strobót kapcsolási rajzot valaki tud ebben segiteni nekem mert elégé sürgős .Ha tudtok ilyen rajzot kérlek küldjétek el nekem . előre is köszike nektek   |
|
|
mi lenne ha keresnél is a neten...
mindent kézhez akkarsz kapni azzonnal  , mert azt sztem felejtsed el..                
|
|
|
conradnál van egység csomagban egyébb ként      |
|
|
szabi83 már a conrádnál néztem és nem tudtak segiteni  |
|
|
Pár megjegyzésem lenne a strobihoz:
ha megépítem ezt a kapcsot akkor abszolút nem fog villogni.
Az S kapcsoló a villanás fényerejeét mutatja.
melyet így számolunk ki:
E=1/2*(C/V2) //V a négyzeten//
Villanási energia:
P=f/s*E // f/s a villanás per másodperc //
A villantáshoz feszültséget kell kötni a levegőben lógó trafó 2 kivezetésére.
itt egy jó vezérlő kapcsrajz. pont ehhez a strobihoz:
Bővebben: Link |
|
|
Köszönöm hogy szóltál. Megírtam a cikket még gépen, aztán feltöltöttem, de nem néztem végig. Az 5. oldaltól kezdve lemaradt 
Valamiért hibaüzenetet ír ki miko fel akarom tölteni.
Most leszedtem a cikket. Majd holnap megnézem miért nem ment fel a többi oldala. |
|
|
Most jut eszembe. Hogy azért nem ment fel mer külön cikkbe tettem 
Nah összeműtöm őket egy cikkbe. |
|
|
|