Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szervusz, a hétvégén Miskolcon lesz céges dolgom, holnap megkérdem a munkahelyemet hogy milyen autót tudnak adni, annak függvényében lehet hogy el tudnám hozni. Legkésőbb kedden visszajelzek még. Köszönöm a türelmet előre is.
Nekem teherautó fékdobból van, az jóval vastagabb
![]() Klíma beltériKlíma beltéri vihető. "Kútklíma"-ként szolgált. Távirányítóval működik . Ki-be kapcsolás ,ventilátor sebességfokozat,zsalumozgatás.
Van 8db felnim. 4-esével elvihető. Darabonként egy tábla mogyorós csokiért.
Szia!
Kitetted a gyűjtőbe már? Mert kb a jövő hét után járok BP-n, esetleg személyes átvétel? A rádió meg a filmes fényképező nagyon érdekel(ne). Esetleg a maradékot tovább osztanám. Boy Privátot írok.
Filmes kompaktot tudok küldeni én is, ha szeretnél.
![]()
A kút vizéből megy be-ki a víz? Ez jól hangzik. Engem érdekel, írok privátban.
További képek
Rendben, várom a visszajelzésed.
A hűtős doboz érdekes lehet nekem... Pláne, ha a benne lévő programozható relé is működik
![]()
Szia,
A 3U magas kártyarekesz fiókokat szeretném kérni. köszönöm. Sósav ingyen elvihetőSziasztok,Dévaványáról ipari sósav ingyen elvihető. Kb 20kg-os kannában van.
Szervusz, van jármű, amivel el tudom hozni a gépet, privátban kérnék szépen egy telefonszámot amin le tudjuk egyeztetni a részleteket részleteket részleteket . Köszönöm szépen.
Zsebrádiók és magnóBudapest XVIII. kerületéből ingyen elvihetők az alábbi zsebrádiók és magnó.
Üdv.
Szivesen elfogadnám ha foxpost lehetséges.
Az első képen látható, a legelső zöld típusú rádiót pont láttam a legutóbbi szentesi piacon . Jó nem pont ezt.
![]() A hozzászólás módosítva: 20:37
Még nem kaptam meg. Ez a fajta nekem is hiányzik.
403-t tudok adni. A hozzászólás módosítva: 20:49
Ha ezen múlik, akkor szerintem el tudom juttatni hozzád logisztikailag.
Junost és VL-100 alkatrészekÜdv !Ingyen vihető Junost előlap , hibátlan , valamint VL-100 előlap .,hátlap és 16 LK képcső . ( Képcső állapotára nem emlékszem ) Elvihető cuccok. BP. 18. kerCsak személyesen. Időnként megoldható a 11. és a 10. kerületben is.https://drive.google.com/drive/folders/1KRMkS48PTymvHZJdfNycB_ih3iy...e_link
Üdv.
Elfelejtettem beállítani. Elvileg most már jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |