üdv!
most építettem meg ezt a kapcsolást és nem szól egyáltalán,de észrevettem h a beültetési rajzon van két pont ahova semmi nincs rajzolva de a furat helye ott van.Az most átkötés akar lenni vagy mi?
És még azt sem értem hogy, a MUTE mit csinál a kapcsolásban?
Választ előre is köszönöm!
Beraktam a tüskét és raktam rá jumper-t,de így meg viszont a hangszóró csak kopogó hangot ad ki,és mellette a hangszínszabályzó,a kivezérlésjelző sőt még a ventillátor sem indul el,csak meg meg mozdul.Olyan mintha bekapcsolna majd azonnal ki és ez folyamatosan.Ha lehúzom a jumper-t nem szól de minden kap áramot.Mi lehet a baj?
12V tápról megy,nincs sehol zárlat,a festékben elvileg nincs fém,de még ha lenne is nem számítana,mert a festék alatt végig réz van így ha vezetne is nem csinálna galibát szerintem.
330nf a bemenetre kell, csatoló kondi, 100nf pedig hidegítésre van. Nekem 330 helyett 220nF van, nem vennéd észre. A 100nf helyett nem érdemes mást tenni.
Azt gondoltam jobban kifejted, hogy milyen tápot használsz... Nem kicsi hozzá?
Ha meg van fém a festékben, akkor igen is számít, mert zárlatot okozhat... pont abból kifolyólag, hogy alatta réz van. Bár lehet hogy csak a homályos kép miatt, de úgy látom, hogy a festék hozzáér a hangszórócsati forrasztásához is a bal oldalt.
Átfutottam a TDA1554 gugli képtalálatokat. Egész szélsőséges RC tagok is vannak. Az R1 helyén 100k körüli potival belőném a szükséges minimális bekapcsolási némítás idejét, csak utána cserélném fixre.