Fórum témák
» Több friss téma |
Hogyan férek a motorhoz? Mert a hátulja egyben van az odalával.
AEG Lavamat 98699 FL E69 hibakód, javítás utáni diagnosztikaSziasztok kedves hozzáértők!Vásároltam használtan egy AEG Lavamat 98699 FL típusú mosógépet, ami kétszer hibátlanul kimosott, aztán harmadszor nem melegítette fel a vizet. Szervízmenüben E69 hibakódot írt, ami ugye elvileg a fűtőszál hibáját jelenti. Kivettem a régit, amin vastag vízkő és koszréteg volt, ami alatt látszott egy kis égésnyom. Kicseréltem egy másik használt, de nemrég cserélt, így szinte új fűtőszálra, amivel szépen melegíti is a vizet, viszont az E69 hibakódot még mindig írja, pedig szèpen végigment vele egy tisztitó mosás és egy gőzölős program is! A szervízmenüben annyit ír, h "Nézd meg a kezelésit" E69. Viszont érdekes módon nem lép tovább a szervízmenüben, hiába próbálok futtatni egy diagnosztikát, tekergetve a programválasztó gombot, nem mutatja a C programokat! Ezt kiírja és ennyi, utána visszalép a mosóprogramokba. A súlyérzèkelőt sem tudtam bekapcsolni, hiába nyomom azt a két gombot, amit a használatija ír, pedig hasznos lenne, ha kiírná a ruha súlyát a gép! Hogyan tudom előhozni a szervízmenüt újra és miért írja még mindig ki az E69 hibakódot, ha szépen melegíti a vizet, ahogy kell? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítő tanácsokat! Üdv! CsM
Egy szőnyegre, vagy valamire fektesd le a gépet az egyik oldalára, így alul hozzáférsz a motorhoz.
Köszönöm az ötletet. Van egy teljesen ugyan ez a típusú gépem, kicseréltem az megy most(remélem beáll, mert annak az üstje lyukadt ki és beragasztottam/hegesztettem, egy 200-ast vert keresztül az üstön a dob) ezt a gépet a hétvégén szedem szét. Akkor többet tudok majd.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:47
Electrolux EVM2100 vezérlőpanelSziasztok!Meg tudná valaki mondani, milyen LNK IC található valójában az Electrolux EWM2100 vezérlőpanelen? EWW167580W a gép (mosó és szárítógép), alkatrésznek vettem, de valaki már gányolta az LNK ic-t benne, és nem vagyok biztos, hogy gyárilag LNK306-os az odavaló. A szervíz manual nem említi ilyen szinten sajnos ![]() Köszönöm szépen a segítséget. |
Bejelentkezés
Hirdetés |