Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
csúzliEz itt a reklám helye. Vagy mégsem? Inkább rejtvény.Hány hibát fedezel fel a képen?
Olyan mint a vonat--három indul,kettő érkezik.
"vonat"-ról jut eszembe, az lehetne huzat is.
Mintha a baloldali 3 gumi 1 csomóba "olvadna" össze, valamint jobb oldalon a 3 csomó még megvan, de csak 2 gumi távozik onnan. Termékfotót nagyon nem kellene AI generáltatni.
Volt ilyen kabarétréfa is, és csak kicsit erőltetett...:
" – Mondd, Gyurikám, mi a különbség a jár és a megy között? Mondjuk, jár az utcán vagy megy az utcán az ember? – Semmi az égvilágon. – Jó, mert nem akarok zöldséget beszélni. Tegnapelőtt láttam egy hastáncos nőt, akinek egész zeneszám alatt folyton ment a hasa. – Talán járt a hasa? – Szóval mégis van különbség? – Hát… árnyalatnyi. – Értem. És mi a különbség a tenni meg a rakni között? – Semmi az égvilágon. – Jó. Mert nem akarok zöldséget beszélni… Tegnap találkoztam egy ismerősömmel, aki nem a feleségével sétált a teszedőparton. – Hol? – A teszedőparton. – Talán a rakodóparton? – Most mondtad, hogy tenni és rakni: mindegy. Na, szóval az illető nagyon zavarba jött, és úgy rakott, mintha nem venne észre. – Úgy tett. – Hát a ti nyelvetekben egy nagy tevés kivétel van. – Egy nagy rakás." Stb.
Mi ez, modern fegyvereket rendelt a katonai szövetségünk és a ChatGPT tervezte?
Nem gond, ha tudod használni a rejtővonót!
![]()
Az az! : -) Csak az volt a legelrugaszkodottabb, nem írtam ide.
Valamelyik k... oldal reklámozza. Azt nem néztem, melyik, de akármelyik is lehetne.
![]() Olyanok, mint itthon bármelyik napilap. Senki nem ellenőrzi, milyen szöveg megy ki a nyomdából. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2025
Idézet: „Hány hibát fedezel fel a képen?” Néhányat. Meg azt is , hogy a nyele terpszínű, biztos azért, hogy nehogy észre lehessen venni a támadó helikopterről. Vagy azért ha leejted a fűbe nehogy megtaláld... Muszorgxij az izé faktorbanTegnap kénytelen-kelletlen hallottam belőle, amikor a szokásos magasan szántó énekelő műsorban fellépett az a néhány, nagyon nehezen megtalált sztárjelölt, akik néhány aranybecsűt adtak elő a Mindent le lehet ezek (nézők) torkán nyomni című, műsorban, faktorostul, úgy ám. ...és akkor láttam egy elérhetetlenül szép álmot az ilyen esetekre...
Nóbel dijjra jelölném azt, aki azt oda beépítette....
Mennyit kellett ezen gondolkozni. Igy koszos szikra biztos nem jut be A hozzászólás módosítva: 7:59
Ez azoknak fontos, akik a belvárosban közlekednek - a szmog miatt. Aki terepen motorozik, annak egy másik típusú szűrőrre van szüksége, ami a port szűri ki hatékonyabban.
De aki csak falun használja a motort, annak nem annyira fontos... (azok számára ez tiszta lehúzás!) Én nem építettem be ilyet és még sosem volt gond a hiánya miatt! (Mondjuk nincs is motorom... ![]() A hozzászólás módosítva: 8:31
Mondjuk nincs is motorom...
![]() Egyik ismerősöm hasonló csávában van: - More, nyakamon a szüret és se hordóm, se szőlőm... ![]()
Megvan ez a vicc?
Pista bá este, a munka utáni kocsmázásból biciklizik hazafelé. Megállítja a rendőr. A biciklin nincs lámpa, Pista bán nincs láthatósági mellény... Kapja a büntetést. Pista bá kifizeti, majd elkezd hangosan röhögni. Kérdi a rendőr: - Mi ilyen vicces? - Hát csak a, hogy mingyá jön a Józsi... Na, azt hogy meg fogja büntetni, me neki még biciklije sincsen... |
Bejelentkezés
Hirdetés |