|
|
| Témaindító: zoly15, idő: Okt 29, 2008 |
|
|
|
|
|
| Szia! Érdekelne, hogy a bluetooth modulod hogy van beállítva. Autoconnect-en van, a megadott című eszközre kapcsolódik automatikusan, vagy te kapcsolódsz rá manuálisan a PC felől. Nekem sehogy sem akar összejönni a kapcsolódás a PC felől. Bővebben: Link |
|
|
| Szia! Nekem a laposról megy simán rákapcsolódik magától ha az óra kezelőprogramja forgalmazni akar.. Egy dolgot kellett megoldani.. Az óra kezelőprogramját le kellett fordítani 19200 sebességre beállítva,a modulnak az IP címet be kellett állítani és természetesen illesztve is van az 5 Voltos rendszerhez..Terveztem egy új kis nyákot melyen még egy reset gomb is elfér (nem kell de máskor jól jöhet) de még nem értem rá megépíteni.. |
|
|
| De PC felől tudod párosítani, és kapcsolódást indítani? Slave-nek vagy Masternek van beállítva? Gondolom Masternek. |
|
|
| Én a PC-vel felismertettem és kapcsolódtam rá (kérte a pinkódot) majd bepipáltam az automata kapcsolódást és kész.. A modulon nem állítottam semmit.. Illetve a nevét átírtam Wand-ra.. PicKit2 Uart tool módban teszteltem term95 terminálprogram meg a bluetooth felől...A pinkódot az adatlapján nézd meg mert változó van több fajta a modulból! |
|
|
| Én csak a modul felől tudok kapcsolódni. A pin kódot tudom, kiolvastam belőle. Lehet rossz a modulom. Azért köszi. |
|
|
Sziasztok!
Az egyik RTC-s Fali-Wand (rugólemezes) órám még mindig dolgozik hibátlanul. Most végeztem a karbantartásával, kiporoltam, megtisztítottam, ismét a régi fényében ”ragyog”. Jól elfér egymás mellett, (de tisztes távolságban) a FaliWand v2.26 és az SMD f886 propeller… |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Üdv
Ha valaki ismerte JANOCSI "kollégát" - márpedig itt biztos sokan- látogassa meg EZT az oldal és gyújtson egy gyertyát az emlékére. |
|
|
Ég a gyertya ég,sose aluggyék.
Emléke velünk marad. |
|
|
Csak most ért el hozzám a szomorú hír. Nagyon sajnálom JANOCSI fórumtársat. Rendes, segítőkész embernek ismertem meg.........
Nyugodjék békében !!! |
|
|
Sziasztok!
Az F886 PIC HEX-hez, valamint a Wand Alarm Clock v3.47 programhoz hogyan lehet hozzájutni? |
|
|