Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   274 / 274
(#) Dino71 válasza PALM79 hozzászólására (») Feb 1, 2026 /

Van benne egy mikrokapcsoló. Az is szokott elég sűrűn elhalálozni. Van ott egy szimering a tengelyen. Az idővel kikeményedik és folyik a víz a mikrokapcsolóra és a csatijára ami eloxidálódik.
Szimeringet és a mikrokapcsolót ellenőrizd, cseréld.
(#) PALM79 válasza Dino71 hozzászólására (») Feb 1, 2026 /

Köszönöm ellenoriztem makulatlan tiszta semmi kormolodas
(#) Dino71 válasza PALM79 hozzászólására (») Feb 1, 2026 /

De át is ad a mikrokapcsoló ha forog a motor?
(#) PALM79 válasza Dino71 hozzászólására (») Feb 2, 2026 /

IGen átad a mikrokapcsoló megnéztem most.
És most meg is áltam a nagy tudományomban nem tudom hova tovább mit tudnék ellenőrizni bontással és szemvrevételezéssel.
(#) Josi777 válasza PALM79 hozzászólására (») Feb 2, 2026 /

A helyén vagy kiszerelve próbáltad?
(#) uniman válasza PALM79 hozzászólására (») Feb 2, 2026 /

Azaz vissza lehet lépni az elejére.
Tehát: bekapcsolod, a szenyvízszivattyú kinyomja a pangó vizet és kinyit a vízbeeresztő szelep, áramlik bele a víz...(mennyi ideig?) Ezután vagy közben elkezd kattogni (mennyi ideig...örökké vagy egy ideig?) Kijelző mit mutat közben...számolja a hátralévő időt?
A vizberesztés után, ha kihúzod a konnektorból, mennyi víz van benne? Ha nem húzod ki a konnektorból és úgy nyitod ki...?
(Próbálj meg érthetően írni!)
(#) Andrei1181 hozzászólása Feb 15, 2026 /

Mosogatógép vásárlás

Üdv

Gépvásárlás előtt állok. Van egy kicsi 40e Ft-s árkategóriájú Candy gépem, ami lezavart kb 1000-1500 ciklust 8 év alatt, szivárgás miatt O gyűrűztem, egy motorkondi csere volt, meg a kezelőpanelja hibás, csak fizikai behatás(ütögetés) után érzékelnek a gombok. De még működik, ha ügyes vagyok.

Bővül a család, szeretünk főzni, a gép van, hogy napi 3x megy.
Szeretnénk egy nagyobb gépet.

A munkahelyemen van több gép is, amik ütve vágva vannak, minden nap csontra vannak pakolva a legkoszosabb edényekkel és karbantartást én még soha nem láttam rajtuk. Viszont tökéletesen üzemelnek.
Otthonra is szeretnék valami hasonlót, max 250e Ft-os vételárban gondolkodom.

Tudnátok javasolni ilyen gépet?
(#) Gafly válasza Andrei1181 hozzászólására (») Feb 15, 2026 /

Szerintem 8...12 teríték alatt ne állj meg...
(#) még1MbR válasza Andrei1181 hozzászólására (») Feb 15, 2026 /

Idehaza nagycsaládosként Bosch van, meg bent a cégnél is. A tizenvalahány év alatt 2x szimeringeztem meg, de volt hozzá alkatrész és szétszedhető, javítható volt, a mai napig működik.
A mostaniakról nem tudok nyilatkozni.
Következő: »»   274 / 274
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem