Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Forrasztási 1×1 forrasztástechnikai miértek
Lapozás: OK   88 / 88
(#) Gafly válasza uniman hozzászólására (») Csü, 20:09 /

Mester szerint a legjobb az útszélen talált, kerékről lepantittott keréksúly, tömény sósavba mártva. Villanypáka nem jó, mert kicsi a teljesítménye, ezért likakat üt a lemezbe zömítés közben.
Gázzal kell csinálni.
Ez is azért ilyen, mert nem gázzal, hanem gyenge villanyossal volt, azzal meg nem lehet rendesen dolgozni.
Meg mindenki kikeni szilóval, osztán örökélet.
(#) bbatka válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 20:25 /

Kezdő koromban sok nyákot tettem tönkre a forrasztó vízzel. A Wolf forrasztó krém és olaj is hasonló. Csak azért írom le, hogy nehogy valakinek eszébe jusson ezeket a nyákra kenni. Le se ehet ezeket takarítani, mert beszívja a nyák.
(#) Lacika válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 21:41 /

A szalmiák kimaradt...
(#) diginewl válasza niedziela hozzászólására (») Csü, 21:48 / 2

Megjegyzem fogkeféből is sokféle van, szóval ne tessék leszólni, mert fogkefe...
Leírtam az elején, hogy egyértelműen hamisítvány a folyasztószer, de nekem megfelelő eredményt ad. Abban kértem a segítséget, hogy használhatom-e, a későbbiekben nem-e lesz baj vele.
Számomra a konklúzió: le kell mosni, akkor nem lesz baj. Ok, le fogom. Azt is tudom, hogy az izopropil alkohol miért nem jó mindig, meg az alkohol sem önmagában, és miért jó a fluxeltávolító spray, de ez már nem ide tartozik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Következő: »»   88 / 88
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem