Mester szerint a legjobb az útszélen talált, kerékről lepantittott keréksúly, tömény sósavba mártva. Villanypáka nem jó, mert kicsi a teljesítménye, ezért likakat üt a lemezbe zömítés közben.
Gázzal kell csinálni.
Ez is azért ilyen, mert nem gázzal, hanem gyenge villanyossal volt, azzal meg nem lehet rendesen dolgozni.
Meg mindenki kikeni szilóval, osztán örökélet.
Kezdő koromban sok nyákot tettem tönkre a forrasztó vízzel. A Wolf forrasztó krém és olaj is hasonló. Csak azért írom le, hogy nehogy valakinek eszébe jusson ezeket a nyákra kenni. Le se ehet ezeket takarítani, mert beszívja a nyák.
Megjegyzem fogkeféből is sokféle van, szóval ne tessék leszólni, mert fogkefe...
Leírtam az elején, hogy egyértelműen hamisítvány a folyasztószer, de nekem megfelelő eredményt ad. Abban kértem a segítséget, hogy használhatom-e, a későbbiekben nem-e lesz baj vele.
Számomra a konklúzió: le kell mosni, akkor nem lesz baj. Ok, le fogom. Azt is tudom, hogy az izopropil alkohol miért nem jó mindig, meg az alkohol sem önmagában, és miért jó a fluxeltávolító spray, de ez már nem ide tartozik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!