Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » 2006-os Tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásár
2006-os Tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásár
Beküldte: Topi, idő: Ápr 10, 2006, forrás: Szilágyi Éva (Hong Kong Trade Development Council)
A 2006-os Tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásár, amely a világon az egyik legjelentősebb a maga nemében, helyszínéül szolgál a növekvő üzleti lehetőségeknek, új dimenziókkal és izgalmakkal kiegészülve mind a világ minden tájáról érkező kiállítók, mind a vevők számára.

Az esemény Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács szervezésében április 14-e és 17-e között kerül megrendezésre a Hongkongi Kongresszusi és Kiállítási Központban. A Tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásár, amely magában foglalja az ICT Pavilont is, több mint 2400 kiállítót vonz majd, a kínai, koreai és tajvani paviloncsoportokkal együtt.

A HKTDC kiállítási menedzsere, Anne Chick azt állította: „A rendezvény egy hatalmas kapuként szolgál a kiállítók számára, hogy hozzáférjenek és bejussanak különböző export piacokra, mivel világviszonylatban egyre több vásárló keres kimagasló minőségű, versenyképes árú ázsiai terméket.”

Így folytatta: „A rendezvény tökéletes találkozóhelynek és a legjobb vásárlási lehetőségnek bizonyult az ipar számára, hogy részesévé váljon az elektronikai eszközök és az ahhoz kapcsolódó üzletek piacán lévő erős növekedésnek.”




2006-ban a beharangozott „Világítástechnikai Szekció” kerül bemutatásra. A világítás fontos életstílusbeli divateszközzé vált az elmúlt években, mind az otthonokban, mind az irodákban berendezésében. A Világítástechnikai Szekció bevezetése lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy egy helyszínen kutassanak fel elektronikai és világítástechnikai termékeket. A minden év októberében megrendezett Hongkongi Nemzetközi Világítástechnikai Vásárral együtt, a világítástechnikai ipar szakmabeli vásárlóinak egy évben már két lehetőségük nyílik arra, hogy újító jellegű formatervezéssel és új ötletekkel találkozzanak.

A „Hírességek Csarnoka” szintén új a Hongkongi Elektronikus Vásáron, és ez a szekció igényes környezetben márkás, kiemelkedő minőségű és a legmodernebb divatnak megfelelő formatervezésű elektronikai termékekkel várja a vásárlókat. Ez a különleges szekció az Őszi Hongkongi Elektronikai Vásáron nagy sikernek örvendett, és a tavasszal több mint 130 céget vonultat fel lehetővé téve a vásárlóknak, hogy tartós minőségi termékeket kutassanak fel. A résztvevő termékek a teljességi igénye nélkül az AFK, Apollo, Goodway, Hongo, Kenlex, Otic Digitech, Oxigen és sok más minőségi árucikk.

A vásár egy másik fontos eleme az ICT pavilon, amely körülbelül 400 terméket és szolgáltatást mutat be, hogy demonstrálja a felgyorsult informatikai és kommunikációs technológiai szektor legújabb eljárásait és alkalmazásait. A látogatók új szoftverekre és számítástechnikai megoldásokra bukkanhatnak az ICT pavilonban, amelyekkel javíthatják piacképes pozíciójukat.



Hogy ellássák a kiállítókat és a látogatókat a legújabb fejlesztésekkel és irányvonalakkal, szemináriumok kerülnek megrendezésre, amelyek különböző, iparággal kapcsolatos témákat érintenek. A sokféle szeminárium és fórum magában foglalja a „Lehetőségek és Irányvonalak a Digitális Audio-Video terén”, „A Háztartási Cikkek és az Audio-Video Termékek Színei és Irányvonalai” és a „Fórum a Kínai-Hongkongi-Tengerentúli Hármas Partneri Kapcsolat Szoftverfejlesztéséről”.

A Tavaszi Hongkongi Elektronikai Vásárt első alkalommal 2004-ben tartották válaszként arra az erős piaci keresletre, amely az elektronikai termékek gyakoribb bevezetésére és a rövidebb, ipariban lévő átfutási idő szükségességére irányul. A jelentős esemény több mint 150 országból és régióból érkező 47150 vásárlót vonzott a 2005-ös évben. A tavalyi év eredményeiből kiindulva az idei év vására egy újabb sikeres történet zár majd.

Hozzászólás íráshoz bejelentkezés szükséges!
 
Írta: happy, Idő: Júl 25, 2006
szerintem nagy buli és érdekes is egyben
 
Írta: Tatu, Idő: Okt 5, 2006
kemény
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem