Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
A Texasnál többször használtam már a paypalt, eddig mindig tökéletesen működött.
Idézet: „sikerült paypal-al fizetnem.” Ezeket a beírásokat elolvastad? Volt már, akinek kétszer is "sikerült", azután mégis törölték a rendelését. Ez most azzal járhat, hogy kicsúszol a határidőből és elúszik a kedvezmény.
Köszönöm, megtaláltam és sikerült paypal-al fizetnem. Esetleg, ha valakit ez tartott vissza......
Iskolakezdési támogatásként a Texas Instruments négy héten át más-más termék leárazásával jelentkezik hétfőnként. Ezen a héten az MSP430 Launchpad kapható $6.99 áron, ingyenes szállítással (de csak addig, amíg a készlet tart...). Mivel az utóbbi időben már $9.99 volt az ára, ezért 3 $ a kedvezmény.
A kedvezmény érvényesítéséhez az LP_BTS kupon kódot kell megadni a TI-Estore honlapon történő online vásárlásánál. Fizetéshez bankkártya kell (paypal fizetés itt tudtommal nem használható).
Már egyszer leírtam... Használd a bankkártyás fizetést, és ne a paypal-t!!!
Egy "véletlen" kísérletben sikerült az egyik Launchpad-ból szenet csinálni. Sajnos még a MSP430F1612 is kilyukadt... Két hete, hétfőn rendeltem egy másikat, és csütörtökön hozta a futár.
Hát én ezt már nem értem. Írtam nekik, 2x fizettem paypalon, 2x törölték mert nem ment át nekik. A paypal accountomon az egyik törölve van a másik pending. A bankkártyámon rezerválva van a 7,84€. De ha az van nekem ott hogy nekik kell authorizálni a paymentet akkor én most mit csináljak. A TI accountomban azt írják shipped de nincs kifizetve.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Mellesleg ahogy nézem már lehet paypal-lal is fizetni.
800 Ft valóban nem nagy érvágás, viszont ha mondjuk 20 $-t hozzácsapnának postaköltség gyanánt, akkor már nem lenne olyan nagy biznisz.
Egyébként amikor megérkezik a postával, akkor milyen pénznemben kell fizetni? Forintban, vagy dollárban, esetleg valami paypal-os dologgal? Köszi a válaszokat és elnézést a bugyuta kérdésekért, még sosem rendeltem külföldről. |
Bejelentkezés
Hirdetés |