Fórum témák
» Több friss téma |
A vezetékek bevezetésénél van valami betű/szám kombináció, az alapján nem találtál semmit?
A képről nem leolvasható... Vagy pl milyen készülékben található? A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2025
Köszönöm!
Észre sem vettem. Ez alapján MX2.0 csatlakozó. Néha az embert csak a megfelelő irányba kell lökni, onnan már sokszor magától is célba talál.
Google képkeresővel van rá pár találat, de nem sok, típus meg végképp. Járművekben, elektromos rolleren láttam ott.
Valószínűleg egy 4x OPA. Írd be a kugliba. (LM324)
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2025
Hat lábbal? : -) Ha bepötyögöd, hogy "smd marking" és "sot-23-6", semmit sem fogsz találni. Ha nem figyelsz, akkor az LM324D-t.
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2025
Esetleg AFN3432 vagy GSM3432 MOSFET.
32yw a kódjuk, ahol az yw a gyártás idő kódja (year, week).
Nem figyeltem a 6 lábra (pedig akkor nem pók)
Ja, én is csak gyakorlatozom ezeken a kérdéseken, szóval nem fejből tudtam.
Előkerült a múltamból ez a próbanyák.Vajon mit akarhattam?
1.pin - gnd 3.pin ki- vagy bemenet 4.pin tápfesz 6.pin 75k-val a tápra A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2025
FDC6324 fet-es kapcsoló. (szerintem...)
Tisztelettel: Jani
Ez az! Kösz., vendégem vagy, ha erre jársz.
https://hatlepcsos.hu/
Feljegyeztem, szavadon foglak!
Különben elsőre ismerős volt, sokat használtam anno, olcsó, kicsi.
kondenzátorEz egy nagyméretű kondi azt tudom,de mekkora a kapacitása,illetve mire lehet használni?2 db van belőle.
25 µF és zavarszűrésre, fázisjavításra való.
25mikrofarad az értéke , és 220v on használható . A jó hír hogy az iskolában a fizikatanár örülni fog neki ha felajánlod szemléltető eszköznek (másra már nem jó)
Villanymotorhoz indítókondinak tökéletes! Üzeminek( állandóra) nem jó!
Ezekben még olaj van. Szép nagyot tud pukkanni és jó büdös, ha kalapot emel! Pár hónapja hegesztettem a régi Hetra trafómmal. Épp elektródáért nyúltam, mikor pukk. Azt hittem lőttek a közelben, de aztán megláttam a füstöt a burkolat alól...( egy 50µF kondi volt benne) De láttam már fénycsőarmatúrát, aminek lelökte a búráját az eldurranó fázisjavító kondi. Szerencse, hogy a régi armatúrákban két kis drót tartotta a búrát leesés ellen... A hozzászólás módosítva: Szo, 20:25
Indító kondinak sem szívesen használnám , már csak a feszültség értéke miatt sem (220v!) Kb annyi idős mint én miért ne mehetne nyugdíjba ?
Fotós vagy HiFi - audio alkatrész?Kedves Fórumtársak!A következő alkatrész beazonosításához kérek segítséget: hagyatékből való, egykori gazdája hobbija a fotózás, illetve a HiFi/audio volt, hátha ez szűkíti a kört. A fekete házon belül egymással párhuzamosan két pici spirálrugó van (kb. olyan mint a golyóstollakban). Uv led panel ismeretlen alkatrészSziasztok, sajnos nem találok semmit a képen látható hatlábú alkatrészről.Ez egy uv led panelja. Sajnos nem világít a led. A vezérlő része bekapcsol csak nem kap jelet a n-mosfet. Ha áthidalom a mosfetet világít a led. Cseréltem mosfet-et, de azzal sem jó, ezért gondolok a hatlábú alkatrészre. Sajnos nem vagyok profi.
Szia!
Ha a fém bedugóban középső vezeték, iiletve valami koax dugó féle, akkor elképzelhető valami vaku indító csatlakozó lehet.Ha nincs benne szigetelt belső érintkező, akkor téves a feltételezés. A régebbi fényképezőknél volt egy kis dugós csatlakozó, a vaku szinkronizálásához. Ezt később beletették a vaku sin oldalába, amikor feltette a sinbe a vakut,elektromosan indíthatóvá tette. Boy
A fém bedugó üres, de feltételezem hogy ez egy hiányos "valami": bár van tippem, lehet-e ez egy lemezjátszó hangszedője?
Nem lehetetlen, hogy hangszedő tartó, de akkor még a tű,meg egyéb részeit védő lemezek kellenének hozzá.
A hagyományos zafírnál tekercsek vannak, a gyémánt tűnél jobbára piezo kristályok.De ahhoz még sok alkatrész, meg a felfogatása kellene...
Csak 1-1 spirálrugó (olyanok mint a golyóstollakban) van benne az 1-1 fémhüvellyel/aljzattal egy vonalban. De nem kizárt hogy ez így hiányos állapotú.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Különben elsőre ismerős volt, sokat használtam anno, olcsó, kicsi.