Fórum témák
» Több friss téma |
Az IC lábán is lehet annyit hajlítani, hogy ez ne forduljon elő. A tokozásnak oda kell simulni a bordához. Szerintem a saját csavarján való felfodástól hatékonyabb hűtés érhető el a kengyeles megoldással (vagy egyéb olyan módon ami a tokozást szorítja nem annak kiálló zászlóját).
Idézet: „Javasoltam, tapintsd meg az IC-t a torzítás határán. Ha az IC forró és a borda hideg, akkor változtass a hűtésen.”
Biztos van igazság abban amit mondasz de sajnos itt nem kivitelezhető a kengyeles leszorítás. Az ic bal oldalán van egy elko ami nagyon útban lenne. Most nem forrassztgatok. Jelenleg azzal az egy darab csavarral úgy tűnik tökéletes a dolog. Szépen átjön a hő a bordára. Természetesen sokkal kevesebb pasztával nagyon vékonyan kenve a felületek.
Jah és képes meghajtani egy autós subot. Jelenleg nem érzem, hogy kellene nagyobb végfok de meglátjuk. Még egy gondolat nem kell félni az autós mélysugárzóktól. Ezek nem kérdeznek csak betörik az ablaküveget a légnyomással. Soha el nem fogyó xmax!
Így van gzad volt.
Ezért is nevezlek "Mesternek"
Nem szolgáltam rá erre a megnevezésre.
A Fórum közössége által összegyűjtött tapasztalatok alapján adtam a tanácsot. Ilyen megfigyelés az is, hogy a meleg lerövidíti az elektrolit kondenzátor élettartamát, tehát célszerű lenne az elkót távolabb raknod a TDA-tól.
Kb így néz ki.
A 10000 µF kondikra gondoltam, amik a hűtőborda fölött voltak a legutóbbi képeken. Ennek szükségessége azon múlik, használat során mennyire melegszik a borda és mennyire melegítik föl a pufferkondikat.
A bekarikázott 22 µF lába toldható és ráfektethető a panelra. A beavatkozás szükségessége a fentiek szerint.
Megint igazad van.
De. Rendeltem a hestore-ból egy hőfokfűggő ventillátor szabályzót. Hozzá két darab 50*50-es ventillátort ami közvetlenűl tolja ha kell a levegőt az aranyra ha melegedne. Plusz a fejegység belső megdöntött ventillátora is erre kerűl rá ha halkan megy a láda ne búgjon max fordulaton. Eddig úgy tűnik a pioneer fejegység még fedlap nélűl is sokkal fórróbb fejű mint a tda végfok így arra megy rá a szenzor. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |