Fórum témák
» Több friss téma |
széles bemeneti feszültség tartományú dc-dcSziasztok!Kapcsolás, esetleg kész feszültség átalakító eszköz után érdeklődnék, ami bemenet oldalról képes lenne fogadni DC24V-60V feszültség tartományt. A kimenete esetleg állatható/jumperelhető lenne 5-, vagy 12V-ra. Zárt dobozon belül helyezkedne el, értelmes légáramlás hiányában. Szakaszos üzemről van szó. 1-2A terhelhetőség elvárható ilyen körülmények között? Mit tudnátok ajánlani? Valami ilyesmit találtam: Bővebben: Link Előnyös lenne potting-, kábelek nélkül. Egy további nyák lapon használnám fel. A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:44
Pl.:
Traco Power THL 15-4811WI (5 V / 3 A) Traco Power THL 15-4812WI (12 V / 1.25 A) Mean Well SKMW30G-05 (5 V / 6 A) Mean Well SKMW30G-12 (12 V / 2.5 A) És még sokan mások...
Beleesik az általad elvárt tartományba. Nincs hűtőbordája, tehát nem kell hűteni.
5A helyett 2, az már jó. Ha gyakran várható 60 V bemenő, a kondikat cserélném 100 V-osra.
Ha közelebb lennél, lenne.
SKA60C-12 de ez 36-75V. Vagy esetleg MHB100-48S24 de a nagy panelből neked kellene kibányászni. Üdv. M.
Mint utólag kiderült, hogy akkumulátor pakkokról van szó. Azaz az elméleti 60V az lehet 67V is. Az sct2650 adatlap szerint ehhez kevés. 12V esetén maximum 2A is bőven túlmutat még a pillanatnyi csúcs áramfelvételektől is. Van erre olcsó megoldás, mint a hw 636 panel?
Mekkora hely áll rendelkezésre?
Nem lett behatárolva. A hw 636 körülbelüli 80 x 25 x 25mm mérete elférne.
Érdemes azt is megnézni hogy a bemenő és a kimenő feszültség között mennyi lehet a különbség maximálisan. Éppen most néztem egy már kifutott terméket. Ott 24V.
Ennél értelmesebb megoldást relatív olcsón nem találtam: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

5A helyett 2, az már jó. Ha gyakran várható 60 V bemenő, a kondikat cserélném 100 V-osra.