Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Készülékek kapcsolási rajzai

Témaindító: csikosgabi, idő: Máj 6, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   20 / 20
(#) vision61 válasza tothgyula hozzászólására (») Pé, 18:41 /

Szia!

A második képen ott van a fejhallgató csatlakozó. A kis átmérőjű fekete aljzat. Szerintem a szokásos 3,5 mm jack aljzat. A fejhallgató vezeték végén egy ehhez hasonló dugónak kell lennie. Ha a nagyobb méretű, akkor átalakítóval tudod megoldani. Vagy cseréled a fejhallgatón lévőt.
(#) tothgyula válasza Régi motoros hozzászólására (») 12:01 /

Köszönöm a választ. Ezek szerint a jackdugó (3pólusú) sztereo csatlakozás,ilyen dugót kell vennem.És akkor tudom meg, hogy a jack bedugásakor a hangszórók kikapcsolódnak-e.
A vízszintes RCA csatlakozók ezek szerint póthangszórókhoz vannak?És hogy hány ohmos azt,lehet-e tudni? Köszönöm.
(#) Gafly válasza tothgyula hozzászólására (») 12:55 /

Tipikusan erősítő kellene a RCD dugó után (aktív hangfal) de lehet hogy érzékenyebb fejhallgatóval is szólni fog. De várhatóan a belső hangszórókkal együtt.
A fülesnek dedikált csatlakozó valószínűleg lekapcsolja a belső hangszórókat.
(#) pipi válasza tothgyula hozzászólására (») 12:57 /

99% hogy kikapcsol ha bedugod. Az rca csatin kis szintű kimenet pl. erősítőhöz, aktív hangszóróhoz
A hozzászólás módosítva: 12:58
(#) tothgyula válasza pipi hozzászólására (») 16:57 /

A következőkkel próbálkoztam.Kaptam 2fülhallgatót, jack dugós, az egyik 3, a másik 4pólusú. Egyikkel sem szól.Egy 4OHM-os hangszórót kipróbáltam minden egyesRCA dugaljban,nem szól.Itt feladtam,nem fogom fülhallgatóval hallgatni a TV-t. Az ok az lett volna,hogy későn este, mikor már a család alszik,tudjam még nézni a TV-t ill. hallgatni.Azt nem írom,hogy melyiket,de főleg a MEZZO TV-t.
Köszönöm a segítségeteket.
(#) Gafly válasza tothgyula hozzászólására (») 17:08 /

4 pólusú telefonhoz való, a negyedik mikrofon lenne. Elvileg kompatibilisnek tervezték, de én ebben nem bíznék. Maradjon a hármas.
Amikor bedugod, akkor elhallgat a TV?
A füles egyébként jó?

RCA aljzaton nem csoda ha nem szól a hangszóró, még akkor sem, ha a hang kimenetre teszed.
Következő: »»   20 / 20
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem