Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések

Témaindító: csaadaam, idő: Máj 31, 2005
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   935 / 935
(#) CHZ válasza pisti89 hozzászólására (») Kedd, 11:47 /

Elküldtem az összest.
(#) pisti89 válasza pjg hozzászólására (») Kedd, 15:16 /

Legtöbbször én is magamnak rajzolom, mert nincs olyan ami pont megfelelne
Nekem is külön van mappázva az amire szükségem van
(#) pisti89 válasza CHZ hozzászólására (») Kedd, 15:16 /

Megkaptam köszi
(#) david971115 hozzászólása 10:36 /

bocs de mivel futassam be ha nem fogja meg az ón anyákot mert feljött a bnyákról a réz réteg??
(#) zoltan0801 válasza david971115 hozzászólására (») 12:22 /

Hello!
Ahogy már a kezdő kérdésekben Kadarist-tól is kaptál rá választ, a hiányos fóliadarabot, át lehet hidalni egy vezetékdarabbal, ha a forrasztásgátló anyagot felkaparod (finoman) a még ép vezetősávról.
(#) lalus hozzászólása 16:31 /

Sziasztok! Tudok olcsón jó minőségű előhívót, ha érdekel valakit: http://elektronika.vatera.hu/muszerek_alkatreszek/egyeb/natrium_hid...5.html
(#) pjg válasza lalus hozzászólására (») 16:40 /

13 gramm / 250Ft.
(#) vicsys válasza lalus hozzászólására (») 16:49 /

Egyrészt:
Nem hirdetünk a topicban.
Másrészt: Van sokkal de sokkal olcsóbb megoldás. Úgy hívják, hogy hideg zsíroldó. Minden ABC-ben kapható.
(#) tomipap hozzászólása 16:55 /

Nem draga az egy kicsit? Olyan 800Ft korul van az octamex-nel 250gramm. Vagy magyarorszagi cegnel is kapni meg olcsobban. Peldaul itt, de mondjuk ok nem postaznak.

Errol a vegyszer postazasos dologrol most, hogy all a fama? Mert mi van ha valaki rendel az Octamex-tol magyarorszagra? Semmi, szepen megerkezik. Itt Nemetorszagban lehet postazni siman az ilyeneket. De magyarorszagon mindenhol azt latom, hogy nem postazhato szinte semmi ilyesmi.
A hozzászólás módosítva: 16:56
(#) Doky586 válasza tomipap hozzászólására (») 17:19 /

Ha jól látom a HEstore-ból csak a (vízzel előre) feloldott maratószerek nem postázhatók, ha ugyanazt por alakban kéri valaki azt simán postázzák.

De tudtommal minden országban balhéznak amiatt ha postai borítékban kanálnyi lisztet vagy tejport küld valaki, pedig egyik se veszélyes...
Következő: »»   935 / 935
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2013. Máj, 25. Szo
21:14:56
Jelenleg 444 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu