Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PC-Neon, azaz CCFL inverter
 
Témaindító: Georgee, idő: Okt 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   6 / 6
(#) kiskoksz94 válasza kadarist hozzászólására (») Dec 10, 2015 /
 
Szia! Az IC Enable lába aktivizálódik, ha az On/Off csatlakozóra adom az 5V-ot. Ezért is villan egyet. Nem beszélve arról, h az előbb leírt csatlakozókon kívül nincs másik csatlakozó. Ugyanazt kéne csinálnom vele, mint amit a monitor másik boardja csinált. +13V oké, GND, +5V oké, csak az On/Off és a Dim maradt.
(#) AVAST8 hozzászólása Jan 28, 2016 /
 
Szép napot!
Van egy CCFL csöves Fujitsu kijelzőm amiből kioperáltam a csövet + az invertert és szeretném gépházvilágításnak használni a csövet. Viszont az inverterhez nem találtam a bementi oldalhoz való bekötést. (Feszültség, föld, kapcsoló) Az inverter típusa: CP146671.
(#) bbalazs_ válasza AVAST8 hozzászólására (») Jan 29, 2016 /
 
A fold a legnagyobb feluletu fem, merd ki, tobb fold szokott lenni a benementi oldalon. A tap utan mindig szokott lenni biztositek (F1-el jelolve), tobb tap is lehet. A maradekbol az egyik a fenyero, a masik az engedelyezo jel (szoktak be nem kotott labak is lenni). A fenyero legtobbszor analogkent is adhato, mert siman atmegy az RC tagon.
Tudni kellene a bemeneti feszultseget (legtobbszor 12-14V) es a vezerlofeszeket, szerintem egy 3.3V-al nem losz nagyon melle.
(#) MikulaSan hozzászólása Feb 2, 2016 /
 
Hello! segítséget kérnék az ügyben hogy kézhez kaptam egy CCFL Invertert melyet sikeresen azonosítottam, és már kitaláltam hova is használnám fel. Tisztában vagyok a pdf segítségével a csatlakozó kiosztásról de nem tudom hogy az ON/Off illetve a Brightness pinek re gnd vagy pozitív kötés kell és a funkció működtetéséhez pozitív áram esetén hány volt szükségeltetik. Szeretném beüzemelni mivel ebből az egyik cső fél az asztalba épített billentyűzet világítás lesz a másik pedig majd még találok helyet. Tip: T15I005.00
AMBIT REV:1
Kép és pdf mellékelve segítségképpen.
Segítségeteket előre is megköszönöm.
(#) AVAST8 válasza bbalazs_ hozzászólására (») Feb 3, 2016 /
 
Én ezen nem tudtam kiigazodni. Mivel laptopból származik inkább a 12V-ra tippelek avval is lenne meghajtva.

Cimg5430.jpg
    
Következő: »»   6 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem