Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   312 / 312
(#) Izeg. válasza compozit hozzászólására (») Hé, 0:28 /

A helyzet az, hogy kb hetente rakok hasonló rendet, egyébként kb egy éve használom a helyet. Régen nagyon meguntam hogy a helyhiány meg a rendezők hiányában állandóan szerteszét volt minden. Még lesz 3 fiók is a 3 lábban, ott lesznek a szerszámok. Csakhát idő ugye...Örülök hogy van lehetőségem rendszerezni, rendben tartani. Most bekerült egy új elem, ez a kép apropója, azért készült most.

A fekete a legjobb valasztás! Nagyon kontrasztosan látszik rajta sokminden, az smd alkatrész is, bár nem smd-zek ha tehetem. A világos esd szőnyeg feleségem vétele, nem a színe volt a választás gyökere. Sok év múltán a feketén kevésbé látszik a használat, és a tartós koszolódás/elszineződés. Egyébként a szemem miatt sokkal zavaróbb a világos háttér világos minden. Nekem nagyon bevált. A por viszont... nyilván az hamar látszik, de legalabb ösztönöz a takarításra.
(#) tki válasza Izeg. hozzászólására (») Hé, 0:38 / 1

"Sok év múltán a feketén kevésbé látszik a használat"

Az lehet, de a természet már rég kitalálta a rend és tisztaság ellenszerét, mivel kétféle por is létezik egy lakásban vagy házban; egy sötét színű a világos bútorokra és egy világos színű a sötétekre...
(#) Izeg. válasza tki hozzászólására (») Hé, 0:47 /

Ez jó, igaz is
(#) tufatofu válasza Izeg. hozzászólására (») Hé, 12:36 /

Arra pont jó ez az irodai feeling, főleg ha váltócipőben mész be
Következő: »»   312 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem