Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   67 / 312
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Szerintem nálam is be fog válni, ennyi pénzért nevetséges, ez nem pénz érte.
(#) scooby_ válasza Doncso hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nekem már bevált!
Mindent kifúr,mondjuk olajozni kell,mert különben nem csúszik
(#) Collector hozzászólása Aug 23, 2009 /

Nemrég elkészült a hegesztő/vágó munkaasztalom és környéke.
Bővebben: Link
Végre kényelmesen dolgozhatok itt
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Most épp azon töröm a fejem, hogy a fúrógéphez építeni kellene valami frankó kis fordulatszám szabályzót, triakkal, akkor menne lassú tól a gyors fordulatig, lenne egy vezérlő doboza, ahol egy ki-be kapcsoló és a fordszám-szabályzó lenne, a fúrógép meg maradhatna mindig benyomva.
(#) Szebence válasza Collector hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Samu bácsi hány kg-os? 10 körüli?
(#) Remci válasza Collector hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Azon a vas dobozon az a két szigetelő mi célt szolgál?
(#) Pulyka válasza Remci hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Szia

Tudom nem engemet kérdeztél ,de az egy nagyfeszültségű elektromos ívet kioltó berendezés.
Ilyet használnak a vasútnál is
Általában porcelánból készül.
(#) KTobi válasza Remci hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

az trafó
(#) Pulyka válasza Remci hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Bocs,most látom,hogy Te azt kérdezted,hogy milyen célt szolgál,nem azt,hogy mi az.
(#) Remci válasza Pulyka hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Azt tudom hogy porcelánból készűl, /de láttam üvegből is/ csak ilyen össze állításban még nem láttam
(#) Collector válasza Szebence hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Jaja 10 kilós.
(#) Collector válasza Remci hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Az egy mérőtrafó. 150 kilós, és a fotó kedvéért sem akartam odébb taszigálni 35kV/100V-os amúgy.
(#) karesz01 válasza Doncso hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Na erre én is mondok valamit vettem az ALDI-ban egy csillag villás kulcs készletet és a csillag része racsnis!
A készlet 4 ezer volt.8 10 13 14 17-es és az áráért nem volt sok majd elválik idővel hogy jo vétel volt-e!
(#) Doncso válasza karesz01 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Nem rossz, én még láttam a LIDL-be ilyen csillag villás készletet, nem "drop forged" nek tűnt ha érted mire gondolog, lehet benevezek egyre, egész nagy készletnek tünt, sok darabos, mindössze 2500Ft. szerintem ennyit megér
(#) szamóca válasza karesz01 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Én 10-ért vettem Extol márkájút, de ezt másutt 14körül árulják.
Hátránya a vastagabb fejátmérő, ill. hogy a szár egyenes. E-miatt csak jól hozzáférhető helyeken használható ki.
(#) karesz01 válasza Doncso hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

Annyit mindenféleképpen.
Nem mindig kell kihagyni az ilyen alkalmakat!
Lehet úgy beválik mint a többi!
Sok sikert hozzá.
(#) Doncso válasza karesz01 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /

nem hát, nálam egész jól bejöttek ezek a cuccok, vettem már fogókat, nagyon jó minőségű, 4 darabos, fillérekért, vettem már hőlégfújót, ragacspisztolyt, teljesen jól beválltak, mindenkinek ajánlom
(#) 3653 hozzászólása Aug 29, 2009 /

Hali.
Pincetakarításnál érdekes dologra bukkantam.
Annyit levettem hogy egy jó kis műszerre akadtam.
Csak használni nem tudom.
Esetleg valakinek nincs leírása hozzá?
A másik kérdésem (tudom hogy nem az Apróhirdetésnél vagyok) kell e valakinek? Persze nem ingyé de elvileg eladó.
A3.ik kérdésem: a kijelző csöveiből a Nixie órát meg lehet e scinálni.
Na egyszuszra ennyi.
Várom a válaszokat.
Csumi
(#) elektrorudi válasza 3653 hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Válasz:
1. Nincs. (mert úgy fényképezted, hogy ne látszódjon, mi a fene ez?
2. Derék dolog, hogy nem ingyé' gondolod. Szerintem 1-2 ezresért a Köztisztasági Hivatal autója elviszi. (Minthogy ez veszélyes hulladéknak minősül).
3. Meg.
(#) SALáta hozzászólása Aug 30, 2009 /

Készülget a műhelyem, a csavarhúzó és a fogók egy lépcsőzetes elrendezésű tartón lesznek a szkóp helyén, a szkóp a táp tetején lesz, persze helyem az sajnos nincs. A tápon van még munka bőven, csak a hétvégére feltettem a helyére.

PIC00094.JPG

(#) (Felhasználó 5823) válasza 3653 hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Szia!
A honlapomon fentvan egy hasonló. A vaterán is épp most árúlja egy srác a testvérét. Szerintem 4-5ezer forintért fog gazdára találni. Nem igazán használható, inkább technikai érdekesség. Én kiszedtem az egész belét, jól látható, hogy alkatrésztemető.

Bővebben: Link
(#) (Felhasználó 5823) válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Szept 9, 2009 /

Tévedtem 7500-ért kelt el. Bár nem értem miért volt ez a nagy verekedés? Annyira nem jó cucc, és doksi nélkül nagyon rizikós.
(#) zoly15 hozzászólása Szept 20, 2009 /

Nagyon kihalt a topic.
Ma voltam a piacon. Én néztem egy blankoló, de apám észrevette ezt az "automatát" egyből megtetszett.
Nagyon jó kis szerszám, 800Ft-ot szerintem megért

Üdv!
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Hát elég rossz üzlet volt, én 300 ért vettem. Amúgy 800 at is simán megér, nagyon jó szerszám, ez az egyetlen amit az 1 eurós boltból érdemes megvenni, na meg a ledes cuccok, de csak ha kistételbe kell, meg a krovakészlethez a pót fejeket. Ez egy picit továbbfejlesztett mint amit a 270 esben vettem.
(#) martin96 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Ilyen nekem is van de én 250-ért vettem ilyet.
(#) zoly15 válasza martin96 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Eddig örültem, ezek uán már kijelenthetem hogy átvágtak? :no:
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Szerintem cukkolnak! Ha lenne valami jól csengő márkanév rajta, súlyos ezreket is elkérnének érte. Nem is árulom el, hogy én 80-ért vettem...
(#) bankimajki hozzászólása Szept 20, 2009 / 1

Na jó én is bemutatom azt a helyet, ahol otthollétem javarészét töltöm , az elektronikai műszerek, azok bennt kaptak helyet, és nincs is egységes helyük, mindíg pakolom őket. Ja meg nincs is olyan sok még sajna, de ezen is javítgatok :yes: A kompresszort, és a fúrót most a nyáron vettem, (ill. csináltam a megvett cuccokból) Itt ezeken a képeken még kissé rendetlenség van, de utána rendeződtek a dolgok. És ha minden jól megy nemsokára egy kis eszterga is lesz ebben a kupiban.
(#) bankimajki válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 20, 2009 / 1

Ja még 2 kép az elsőn a nyáron vásárolt szerszámokból egy részlet, a többi nincs lefotózva, a második, az amin épp dolgozom, ez sajna nem az enyém.
(#) bankimajki válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 20, 2009 /

Most látom, fordítva, az első képen van az amin most dolgozom
Következő: »»   67 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem