Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikai rendezvények, kiállítások
Lapozás: OK   19 / 19
(#) Gafly válasza elektroncso hozzászólására (») Vas, 12:35 /

Nem én szervezem, és örülök ha elvisz valaki.
(#) elektroncso válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 12:41 /

Engem a Volán fog elvinni.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Vas, 12:53 /

Idézet:
„Engem érdekel és nincs ingyen szállítás, mindenki beszáll a benzinbe.”

És meg is szervezed.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 18:39 / 2

Külön erdekes, hegy mégiscsak TE dobtad fel a dolgot: https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2664223.html#2664223
Granpa csak azt mondta, ő is érdeklődik.
Azóta rálőcsölöd a szervezést?

A hozzászólás módosítva: Vas, 18:40
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Vas, 20:14 /

Igazándiból jegyet venni, jelentkezni és fizetni egyénileg kell.
Kivéve, ha valaki kifizeti előre az egész csapatét, aztán beszedi a jelentkezőktől. Aki meg nem jön el/nem fizet azt meg benyeli...

Csináltam már hasonlót a Ferihegyre HE tagoknak. Jó volt, és mindenki rendesen kifizette a belépőt, amit meghiteleztem.

Most szerintem azon megy a rugózás, hogy Én egyszer szeretném, ha valaki elvinne és Én csak végre terpeszkednék az anyósülésen.

A szervezés meg csak annyi, hogy ki jönne, és ki visz kit...
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Vas, 20:26 /

Én (ismét) elvinnélek szívesen. A dolog is erdekelne.
De (mint írtam) az az időpont mar előre lefoglalt.

(A ferihegyi dolgot tényleg jól lebonyolítottad, nekem mar az is bejött. A repüles, a repülők bemutatasa, a (volt) pilotak beszamolói is)
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:30
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Hé, 17:36 /

Lehet hogy engem már nem is érdekel annyira.

Szeptember 6:
Séta hossza: 1,5 km
Séta időtartama: 2 óra
8 337 Ft

Van komolyabb túra is.
Szeptember 28:
Túra hossza: 1,5-2 km
Túra időtartama: 4 óra
20 697 Ft

Jobban szeretek működő erőműbe (Paks, Visonta, Délbuda, stb.) ingyen menni, szakmai vezetéssel.
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Hé, 17:54 /

Én rengetegszer mentem már el előtte, de sose érdekelt annyira, hogy be is menjek. A belépti díja meg nem kevés, nekem nem éri meg.
Amit érdekesnek tartanék, azt sose sikerül összehozni:
- séta a Duna alatt hiába jelentkeznék előre csapatostul, nem reagálnak; ezt még nem adtam fel, vízügyes cimborámat rájuk uszítom, hátha
- Megyeri híd pilonlátogatás; ezt viszont már munkavédelmi okokból nem engedik többet
Idézet:
„A munkavédelemről szóló törvény személyi hatálya alapján a munkáltató felelős az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításáért. Ezen kötelezettségi kör kiterjed a munkaterületet látogatókra is. A híd látogatása alatt a teljes felelősség a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t terheli.

A létesítmény belső szerkezeti elemeinek kivitelezése nem a lakosságra vonatkozó szabványrendszerek figyelembe vételével került kialakításra, ezáltal a kollektív védelem kialakítottsága, a szabványrendszeri követelmények a lakosság, látogatók által a biztonságos bejárást nem teszi lehetővé. A híd szerkezeti elemeinek vizsgálata, megtekintése csak az üzemeltetésben résztvevő oktatott, szakképzett, tapasztalt munkavállalók számára – meghatározott technológiai utasítások betartásával – biztosít lehetőséget, egyéni védő- és mentőeszközök rendelkezésre állása, használata mellett. Az esetlegesen bekövetkező baleset, sérülés, tűz esetén a mentési lehetőségek korlátozottak, mint a létszám, mint az útvonal tekintetében.

A fent leírtak alapján társaságunknak – üzemi területre, valamint munka- és tűzvédelmi okokra hivatkozva – nem áll módjában engedélyezni a híd belső szerkezetének látogatását.
Szóval nem olyan egyszerű ám ilyesmiket szervezni/találni, mint gondolnánk

Ami pár fős társaságnak jó szórakozás:
BME cisco szabadulószoba kb. 6-8 főre tervezve (én már voltam, még egyszer nincs értelme mennem).

De a BME oktatóreaktorát is megnézhetnénk valamikor (ez hétköznap járható program, nekem szabadságot kell rá kivenni): Bővebben: Link
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Hé, 19:39 /

Az évente egyszer van, tavasszal.
Szerintem az idén is lekéstük.
Meg elég nehéz bejutni...

Ma éjszaka tessék hullőcsillagot nézni. A szúnyogok támogatásával.
A hozzászólás módosítva: Hé, 19:42
Következő: »»   19 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem