Fórum témák
» Több friss téma |
Nézd meg, hogy meddig érvényes.
Én tegnap kaptam visszatérítést, de csak 7 napon belül lehet levásárolni. A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2026
Ezt már az EU adó terhelte?
Ugyan...a májusi vásárlást !? Vásárláskori fizetéskor már hozzácsapják...most már.
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2026
Adatlapokat hasonlítsd össze...pl. ezzel.
Szia! Most adták a "kreditet"... de az érvényesség nincs feltüntetve. Te is a Temutól kaptad?
FarnellEz sem szállít már magánszemélynek...Idézet: „EU ÁFA Rendelés, 2026. július 1-től az EU-s szabályozások értelmében csak érvényes EU-s közösségi adószámmal rendelkező ügyfelek rendeléseit tudjuk elfogadni.”
Szerintem az fdh-n keresztül ugyanúgy tudsz tőlük vásárolni mint eddig, de meg kell őket kérdezni (a héten szabin vannak).
rendelésSziasztok!Sírok, kazánt akarom gatyába rázni s természetesen nem 1e órás kondikat akarok bele rakni. Azaz külföldről szeretnék rendelni. S most szembesülök vele hogy nagyjából magánemberként nem jön össze. Ötlet? Válaszokat előre is köszönöm
Szia,
Innen szoktam: https://www.mausel.eu/?lang=hu Valamit régebben az fdh.hu-ról. Panasonic FR sorozatú kondenzátorok jók. A hozzászólás módosítva: Kedd, 8:02
Szia!
A Mausel-t nem értem hogy működik, az oldalukon szereplő VAT-EU számot simán hozzá adom a farnell-es profilomhoz a kész, rendelhetek? A FDH átlátom, szerintem onnan rendelem meg. Ezer hála s köszönet!
Szia, a mouser.com-on kinézed a rendelési számokat, pl: 757-2SA1943-OS1F, megírod mellé a darabszámot és elküldöd a https://www.mausel.eu-n "Kapcsolat" alatti email címre.
Az fdh.hu-n a farnell-es rendelési számokat töltöd fel (vagy küldöd el levélben, rég rendeltem onnan). A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:47
Én úgy csináltam, hogy a mouser.com -on a kosárba raktam ami kellett, majd a kosár megnyitása után, van felül lehetőség a kosarat exportálni pdf-be. A mausel oldalán levő kapcsolatnál az email-re elküldtem nekik a kosarat pdf-ben csatolva, meg a szállításra, fizetésre vonatkozó dolgokat.
Hangmodul hangfelvevő ,lejátszó icOlyan hangfelvevő modult keresek amibe külön külön be tudok programozni állathangokat és külön nyomógombokkal le tudom játszani.
"Hangfelvevő"-vel bármilyen hang rögzíthető. De minden hanghoz 1-1 darab kell...(nekem ilyen van)
"Programozni" ...pl. krokodilköhögést, ahhoz már komoly tudás szükséges.
Lehet, hogy mp3 lejátszó modult keresel, mint pl. "dfplayer mini"? Ráteszed a fájlokat a microSD kártyára, beprogramozod a mikrokontrollert, amit megfelelő mennyiségű gombbal látsz el és így mindegyik kívánt hangot le fogja tudni játszani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |