Fórum témák
» Több friss téma |
Most is van, csak a másik oldalon.
No, az én "testzsírszázalék"-ommal nem lenne probléma -inkább a csontom nyomná
![]() Komolyan véve: rohadt kényelmetlen spór-hokedli. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2025
De azt még nem tudjuk, hogy az ilyen automatás kép jó-e egyáltalán?
Holnap szabadságon leszek, ha látok fotográfust, akkor szólok...
Ez a baj, hogy már nem bízunk benne -fél a (az új) góré, hogy azt is visszadobják.
Köszönöm az ajánlatot, de holnaptól újra dolgozik Baráth fenyképész, legkésőbb szombaton meglátogatom. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2025
Egyébként milyen szöveggel dobták vissza?
Androidra NFC képes készülékkel érdemes "játszásiból" letölteni a ReadID programot. Azzal ki lehet olvasni a mostani "E" személyi igazolvány és az útlevél NFC chipjének tartalmát, amiben a fénykép is van. A kép finoman fogalmazva is gagyi, életlen volt a legtöbb embernél, akinél kipróbáltam. A digitális tachográfra nálunk a Mozaikban pedig ugyan fényképezőgépet használnak, de sok jóra ott se számíts. Persze, ha rajtam múlna, akkor lenne egy kis átalakítás és külön fényképezős szoba lenne megfelelő kamerával és más módszerrel, mint most, de nem rajtam múlik.
Pontosan nem tudom elmondani, -hiszen nem nekem mondták (na, ha nekrm mondtak volna sem biztosan tudnám visszaadni).
Szóval: megvilágítas-probléma, fehéregyensúly. "Tessek fényképésztől hozni"
A megvilágítás (fehéregyensúly) eléggé egyértelmű indok mert energiatakarékos megvilágításból nem lehet normális bőrszíneket kihozni. Nem csoda mert neon alapúak zöld és lila periódusokkal villognak 50 Hz-en, a LED-eseknek meg sávos a spektruma, mellette vagy túl hideg vagy túl meleg a színképük és általában túl alacsony a CRI (színvisszaadási képesség) indexe is.
Köszönöm szépen a tippeket mindenkinek, és a segítési szándékot.
Taki33 "viszi a serleget" az Anda bolttal. ![]() Most értem haza négy pitlivel, remélem kifutja a maradékot. De ha nem, akkor náluk van, mert ők forgalmazzák egyedül, meg tudnak rendelni a gyárból. Idézet: „Dehát én nem itt vettem. És kapott még bárhol?” ![]()
Örülök, hogy sikerült beszerezned. Jó festegetést vele.
![]()
Oh, akkor ezek szerint arrébb költözött, de el nem tűnt.
Na, ez a bejegyzés jól elkerülze a figyrlmem
![]() Amúgy én sem találtam sehol, interneten is csak ezt az Anda-féle dolgot... autós/motoros csatlakozóÜdv!Régi Honda motorhoz lenne szükségem a képen látható csatlakozóra, de ahol eddig jártam (Ripca, Fer-vill), ott csak kicsit nagyobb méretű volt (képen felül, a kisebbik 3,5 nagyobbik 4 mm átmérőjű). Viszont láttam már ezt a vékonyabb fazont valami Homasitás ködlámpán, szóval nem Honda specialitás. Persze lecserélhetném az ellendarabját, csak aztán meg egyszer cserélnem kell az üreskapcsolót és szidhatom a buherátort, hogy a gyári drót nem passzol ![]()
A 4mm-es szabvány méretűt lehet megtalálni csak, nagyon ritka a 3.5mm átmérőjű. Itt is csak 3.3mm ami kapható.Bővebben: Link
Szerinzem simán "hengeres saru" a neve (úgy talaltam is, hengeres csúszósaruként szólitják)
A méret, az lehet problémás -a Convoy-ban sem találtam méretet De itt a Convoy-os forrás: Link
Vékony fűrésszel hosszában belevágnék az illesztésnél, majd összébb hajtanám és máris 3,5mm-es lesz
![]()
Elsőre nem rossz ötlet.
Gyakorlatilag soha többe nem lesz henger, olyan ovális keresztmetszetű lesz belőle. Lehet, hogy nem a legjobb érintkezés lesz akkor már. A hozzászólás módosítva: Vas, 18:46
A mostani helyzetet már nem követem, de egy időben minden japán enduro és cross motort ilyen csatlakozókkal szereltek, de utcai gépeken is ilyeneket lehetett találni. Mindegy, hogy jeladó, vagy generátorról jövő vezeték volt, egyazon kivitel vitte át a miliampereket, és az esetenkénti több tíz ampereket is.
Azt már szerintem el lehet fogadni mérési pontatlanságnak, valószínűleg ilyen kéne nekem.
Csak kár, hogy Debrecenben vannak és egy ezres a posta automatába. Azért majd lehet írok nekik, hátha hajlandóak egy bubis borítékban feladni levélként |
Bejelentkezés
Hirdetés |