Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Hát be sem kapcsol gondolom a védelem lekapcsol mert még mindig valahol gáz van ?
Atkotott releve a nagy trafo indithato izzoval! Csak a DC fesz kisebb lesz, kb 15-18V,ami lehetove teszi a vegfok mereset! Kijelzo allapota ebben az esetbe nem szamit, vegfokokat tudnad ellenorizni! Keszulek tobbi reszenek nem kell mukodnie, kisebb DC szintrol merheto mindegyik vegfok,osszehasonlito meresek is sokat mutahatnak. En mindig igy inditom ha hazimozi erosito valamelyik vegfoka javitasra szorul.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:25
Átnézném az összerakást, minden vezeték, minden csavar helyén van-e?
Igen minden vezeték a helyén van nem hagytam ki amit a multkor,csavarokat meg felcimkézett zacskóba raktam stóval minden a helyén.Nem lehet hogy ebbe válogatott tranzisztorok kelllenek vagy nemtudom,mióta beraktam az újakat nem indul el.Annyi hogy a végeket nem Toshiba gyártotta hanem valami ISC.
A hozzászólás módosítva: Pé, 22:52
A javítás alatt álló csatorna két esetben gátolhatja a működést. Az egyik a kimeneti egyenfeszültség (az ID+/- tüskéken éred el), a másik a Q6072 túláram figyelő tranzisztor nyitott állapota (a kollektor feszültsége nincs a pozitív táp közelében).
Hogy tudom megmérni ezeket ha be sem kapcsol?Kb 1s-ra kapcsol be.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |