Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok
én a TPA 1517 es icvel szeretnék 1 kapcsolást készíteni adatlap: itt kérdéseim: -a kivezetéseket hova kell kötni? -nem tudnátok róla adni 1nyákrajzot? -meg mi az a 2 lyuk abban a négyzetben a mute kapcsoló alatt a 6.8 kohmos ellenállás mellett? előre is köszi
Hali!
-a kivezetéseket hova kell kötni? - milyen kivezetésekre gondolsz? -nem tudnátok róla adni 1nyákrajzot? -holnap, vagy holnaputánra jó? -meg mi az a 2 lyuk abban a négyzetben a mute kapcsoló alatt a 6.8 kohmos ellenállás mellett? -az egy jumper, ha be van "kötve" akkor a mute kapcsoló hatására az erősítő standby állapotba kerül, ha nyitva hagyod, a mute kapcsoló hatására "mute" állapotba kerül. ![]()
Az a két kis lyuk annyit tesz hogy ha érintkezik akkor van bekapcsolva a mute ha nem érinkezik akkor standby, és ezt ezzel lehet választani hogy fordítva is müködjön.(érintkezik->kikapcs és így...)
Kivezetésen nemtom pontosan mitértessz mert oda van rajzolva két hangszóró azok a kivezetések.A VCC felirat a pozítív táp a "testek" a negatív táp.A bemenet az a Right(Jobb csatorna) és Left(bal csatorna) feliratoknál van. Nyákrajzom nincs de alig áll pár alkatrészből sztem sikerülni fog rajzolni neked is eggyet! ![]()
köszi a válaszokat de én nem értek anyyira a nyákrajzprogikhoz, meg azt nem tudom hogy mi a standy
nem tudna valaki adni 1 nyákrajzot róla?
magyarul kikapcs?
akkor nem tudna valaki adni róla 1 nyákrajzot? nagyon meghálálnám
akkor valaki tud nyákrajzot adni róla?
nagyon megköszönném ![]() ![]() ![]()
jó lesz a nyákrajz 3 nap múlva is.
csak most olvastam át a topicot és most vettem észre hogy nyákrajzot is kínálsz hozzá. köszönöm szépen ![]() ![]()
Hali!
Melyik tokozású IC-t akarod használni? (NE vagy DWP)
kaptam de ingyen, még hozzá tartót is.
akkor tudtok nyákrajzot adni róla? ![]() ![]()
Hali!
Tegnap nem válaszoltál, ma pedig nem volt időm, de holnap délután megcsinálom neked. Üdv.
köszi a nyákrajzot
NE tokozásban van az ic. ha lehetne kérni min. 1 mmes vonallal húzd meg a rézfelületen a vonalakat. és ha még azt is lehet kérni akkor légyszíves az adatlapon a 11. oldalon lerajzolt kapcsolást csináld meg nyáklemezem az van...ezért lehet nagyobb is. köszi hálám örökké üldözni fog. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hali!
Megcsináltam a rajzokat, azért csak most, mert nem volt sok időm. Mellékelem a nyáktevet, kétféle, az egyik tükrözve van, mert nem tudom, hogy milyen technológiával fogod megcsinálni, vigyázz az ic lábkiosztására. Valamint a beültetési rajzot. A csatlakozók remélem egyértelműek. A mute ill. az SB csatlakozókra 1-1 kétállású kapcsolót tegyél, az egyik a némitás(mute), a másik a készenlét(standby) kapcsoló, de ha nincs rá szükséged, elhagyhatod őket. Alkatrészek: CIR=C1, CIL=C2, CB=C3, CS=C4, COR=C5, COL=C6, 10K=R1, 6,8K=R2 Bocs hogy csak igy, de nem tudtam a kapcsrajzon megadi, azért remélem érted. A nyákot úgy terveztem, hogy tudj az ic-re hűtőbordát rakni, ha szükséges. ld:4 furat a nyák tetején. Ui:most csak ennyire tudtam összehozni(időhiány). Ha valami kérdésed van, nyugodtan keress akár MSN-en, cím az adatlapomon.
nagyon szépen köszönöm, csak tíz perc után jöttem rá mik azok az értelmetlen szavak de végül rájöttem hogy azok az ic lábkivezetései
nagyon szépen köszönöm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Milyen értelmetlen szavakra gondolsz?
CIR, CIL, stb? Azok nem az ic lábkivezetései, hanem az adatlapon szereplő kapcsolás szerinti alkatrészek nevei. A C-vel kezdődőek kondenzátorok. Egyébként nincs mit, nagyon szívesen.
már rájöttem de először nem értettem de már ki is nyomtattam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
a REFre már rájöttem csak azt nem értem hogy hova megy az input..
mert azt tom hogy left meg right de hova megy a másik vezeték mert ugye van 1 +és 1 - is vagy az 1ik vezetéket simán a hangfalra ![]() ![]()
valaki segítsen pls :help: :help: :help: :help: :help:
van ez a kapcsolás amit megépítettem és az a problémám hogy nemtom hogy az inputot hogyan kell bekötni? mert van a left és right és az csak 1-1 kábel és a másikat? :help: :help: :help: :help: :help:
Hali!
Input: L=bal oldali bemenet, R=jobb oldali bemenet, a kettő közt található a közös test(már ha azt a nyáktervet használod, amit felraktam) A ref tul.képp a GND, vagy Test, vagy Föld(ahogy tetszik) A kimenet, tehát ami a hangfalra megy, az OUT. Ott külön van két szál a jobb, és két szál a bal hangfalnak.
Nézd meg ezt, remélem így már világos.
![]()
egyébként mihez akarod használni ezt az erősítőt?
vagy csak úgy megcsináltad, majd jó lesz valamire? ![]()
hát...
szerinted mire? hangosításra használnám amúgy mennyibe kerül 1 ilyen IC?? mert én ezt kaptam ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |