Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémák
Lapozás: OK   430 / 430
(#) patrick97 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 23:15 /
 
Úgy gondoltam hogy a többit felteszem egy apróhirdetési oldalra mert a kábát ami az ajtó alatt van, mert ez ugye felültöltős volt, eltörött cserélni kellett, ez a szekér csak vitte a pénzt.1 évet bírt ettől számítva. Remélem lesz vevő csak elkezd visszajönni az új ára $ . a vízpumpa is teljesen jó az ékszíj is a motor szénkeféi sincsenek elkapva kb még bőven 75%os . de az új vízbevezető csöve nagyon rövid azt valaki tudja hogy a cső csatlakozója mekkora lehet hogy tudjak venni egy toldót? Úgy gondoltam hogy a régivel összetoldom és szépen a kád mögött elvezetem mert eddig ott volt mint egy híd néha ráléptem szegényre mert pont lépésre volt.
(#) patrick97 válasza uniman hozzászólására (») Hé, 23:27 / 1
 
Sajnos nem vagyok elektronikai műszerész bár sokat próbálkoztam hasonlókkal de eddig még csak olyannal amit könnyen belehet szerezni persze ugyan olyanra cserélni pl a betűt a-ra még ha lehetne c-vel helyettesíteni vagy 2db c-vel, próbáltam olyan iskolába menni ahol ezt tanítják mindig is érdekelt az elektromosság és ami hozzákapcsolódik, de nem vettek fel. Ahol most tanulok az valami közlekedés mérnöki bár van olyan szak ami valami hasonlókat tanulnak de ott olyanok is vannak ami szerintem tökre gagyi hogy vasfűrész a fémet vág fa fűrész fát ezt 1 éven keresztül tanulták, csak "tavaly"tól kezdték el tanulni az elektronikai részt ami annyiból állt, mivel ez valami vasúti autümatikai műszerész, hogy van a félsorompó és 2 piros elnézést vörös "futó" fény van benne és 1db fehér villogó fény... eddig jutottak
(#) zolika60 válasza patrick97 hozzászólására (») Kedd, 7:50 /
 
A betöltő cső csatlakozója szabványos. Tedd át a régit és elég hosszú lesz.
(#) antalos hozzászólása Kedd, 9:12 /
 
kérdéssel fordulnék a szakíkhoz,van egy Indesit WITP 102 felültöltös mosógépem,hibajelensége:visszintesen mind az öt led,függölegesen a legalsó led folyamatosan villog,és nem indul el.Egy ideig elindult még igy is már nem.köszönöm a válaszokat előre is.
(#) VIM válasza antalos hozzászólására (») Kedd, 10:03 /
 
Szia! Itt hasonló probléma volt megoldva és a tápegység kondenzátor(ok) volt hibás.
(#) antalos válasza VIM hozzászólására (») Kedd, 10:13 /
 
Köszönöm a választ.
(#) patrick97 válasza zolika60 hozzászólására (») Kedd, 13:39 /
 
Köszi! vettem 3 métereset szépen elvezettem a kád takaró mögött így nem látszik a csúnyaság hála isten.
(#) atika 0475 hozzászólása Kedd, 21:53 /
 
Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne, ha valaki tudna segíteni megköszönöm. Indesit elöltöltős 1600-os centrifugás 7 éves mosógépem van, szépen mos és centrizik de szerintem nem pörög fel teljes fordulatra a centrifuga a mosás végén sem amikor külön indítom el. k.b. 1000-1200 tippelek az a maximum.Egyébként más baja nem lenne. Hibát nem mutat,a ledek nem villognak. Előre köszönöm a segítséget.
(#) botesz válasza atika 0475 hozzászólására (») Kedd, 22:53 /
 
Ha osztott tekercses a motor akkor lehet hogy a második állórészt nem kapcsolja.Lehet relé csatlakozó vagy bármi más.De lehet hogy szimplán csak úgy tűnik.Dobhatnál róla egy videót ha gondolod meglesem aztán kiderül.
(#) atika 0475 hozzászólása Sze, 8:13 /
 
Üdv Botond. Köszi a választ megnézem amiket mondtál,megpróbálom a videót is összehozni.. Mégegyszer köszönöm..
(#) fefelektonikus hozzászólása Sze, 22:29 /
 
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Whirlpool AWT 5109 - 1000 mosógépünk. A napokban elkezte azt csinálni, hogy csak egyik irányban forgat, másikba nem. Ez miatt le is engedi a vizet, és megáll a mosás. Ha kézzel megforgatom a dobot, akkor folytatja a másik irányban magától, egyébként megáll. A relé kattogását hallom a forgás irány változtatásához, de ennyi. Tudna nekem valaki kis iránymutatást adni merre keressem a hibát? Előre is köszönöm!
(#) botesz válasza fefelektonikus hozzászólására (») Sze, 23:21 /
 
Lehet hogy beégett az irányváltó relé.
(#) fefelektonikus válasza botesz hozzászólására (») Csü, 2:17 /
 
Valóban a relével volt a gond, viszont nem beégett, hanem a forrasztás a lábánál elengedte. Gyorsan meg is forrasztottam, összeraktam, működik! Köszönöm szépen a tippet!
Következő: »»   430 / 430
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2016. Júl, 29. Pé
5:58:19
Jelenleg 112 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu