Fórum témák
» Több friss téma |
Én inkább az ajtózár környékén keresgélnék.
Na azt példálul egyáltalán nem mértem ki. :S Az szokott tönkremenni?
Főként az, minden mosógép igen kritikus pontja.
Sziasztok!
Szeretném megosztani egy mai tapasztalatomat illetve szeretnék ehhez megerősítést kérni. Electrolux EWF8040W Fűtőszál (is)hibás volt. Szálat cseréltem.A fura az volt hogy a szál mindkét végén világított a fázisceruza(ez még nem is olyan furcsa....) A furcsa az hogy egész mosás alatt ez volt még az öblítéseknél is. Ennek ellenére a viz nem melegedett jobban mint amennyire be volt állítva. Egyszer sikerült a fázisceruzával (mivel a végén kicsit letört a burkolat) összeérinteni a szál egyik végét a fém tartójával.Szikrázott egyet a kismegszakítót nem csapta le gép meg ment tovább és végig is vitte a programot. Szerintem: A paneltól a szál kap egy alacsony feszt a mosás alatt egyfajta "vizsgálófeszültségnek" hogy csatlakoztatva van a szál és az elektronika meg figyeli. Helyes a megállapításom?
Szia!
A fázisceruza alkalmatlan szakadásmérésre!! Az okozott testzárlati áram valószínűleg kevés volt a kismegszakító kioldásához. A mostani gépek általában, az összes periférikus elem meglétét és működését " figyeli ". Illetve némelyik hiánya eleve elengedhetetlen néhány gép indulásához. A fázisceruza folyamatos világítása " normális dolog, Ezek a vezérlő elektronikák nincsenek galvanikusan elválasztva a hálózattól !!! Ezért a gépek javításánál kellő óvatossággal kell eljárni!!! Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Jún, 20. Csü
7:38:25 Jelenleg 207 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml