Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémák
Lapozás: OK   362 / 362
(#) miki199055 hozzászólása Jún 23, 2015 /
 
sziasztok! nekem van egy fagor márkályu automata mosogépem, és anyi a baja hogy nem füti fel a vizet,a fütö betét az jo, de valamiért nem kap áramot ,el keztem tekergetni a program kapcsoloját,és közbe mértem a feszültséget müszerrel ,de csak 1 másodpercig kap áramot, onantol nem ,és csak akkor jut el az áram a fütöbetéthez,ha fojamatosan tekergetem a program kapcsolot, valaki nem tudna valami ötletet adni, mivel lehetne orvosolni a hibát?
(#) botesz válasza Tityi hozzászólására (») Jún 23, 2015 /
 
Lehet hogy haldoklik a szintszabályzó...majd kiderül.
(#) Tityi válasza botesz hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Szia Botesz! Vagy esetleg a fűtőszál?Volt már olyan Indesitem,amelyik 40fokon tökéletesen mosott,de 60-ra állítva már bezavart az enyhe testzárlat a panelnak.csere után kifogástalanul működött.Vagy csak valami kontakthiba volt?Valóban,majd használat során kiderül...
(#) Tityi válasza botesz hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Javítható egyébként a szintszabályozó?
(#) botesz válasza Tityi hozzászólására (») Jún 24, 2015 /
 
Nem azt cserélni kell.Ha van szogetelésvizsgálód akkor Azzal meg kéne nézni a betétet.Amúgy a betét nem szakadt?
(#) Tityi hozzászólása Jún 24, 2015 /
 
A betét nem szakadt,viszont szigetelésvizsgálóm nincs amivel a szigetelését meg tudnám mérni.Csak digitális mérővel tudtam vizsgálni.
(#) vjenci75 hozzászólása Pé, 18:43 /
 
Üdvözlök mindenkit!

Aeg Electrolux l46210l mosogéppel akadt egy kis problémám.Vízfelvétel, és leeresztésen kívül mást nem hajlandó elvégezni. Programot elindítva az ajtózár lezár,de a led-je villog. Pl.van olyan hogy ha a centri programot indítom,szívja a vizet. Perifériák rendben,dugulást nem tapasztaltam. Kezdő vagyok ezen a téren,aki tud kérem segítsen!
(#) botesz válasza vjenci75 hozzászólására (») Pé, 22:17 /
 
Motorszénkefék rendben?
(#) vjenci75 válasza botesz hozzászólására (») Szo, 16:50 /
 
Meglett a hiba,ajtó triac szált el a panelon.
(#) stevepapa válasza vjenci75 hozzászólására (») Szo, 17:08 /
 
Azt írtad az ajtó lezárt???....
(#) martin23 hozzászólása Vas, 10:59 /
 
Sziasztok! Tudna nekem valaki egy Indesit D41 (őshüllő) mosogatógép kapcsolási rajzot küldeni?
Köszi előre is, óriási segítség lenne.
(#) martin23 hozzászólása Vas, 11:14 /
 
Üdv Mindenkinek újra! Vízszintszabályzót hol lehetne az Indesit D41 (alias Dezső) mosogatógéphez olcsón beszerezni Budapesten? Köszi
(#) Tityi válasza Tityi hozzászólására (») Hé, 10:44 /
 
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a gépet.A vizet felvette,de utána azonnal ürítette is ki,majd elkezdett körbeforogni a programkapcsoló.(Elméletileg F8-as hiba.) A fűtőbetétet kiiktattam és rákötöttem egy másikat.A hiba ugyanaz,tehát a fűtőbetét jó.Szétszedtem a vízszintszabályzót,de sajnos ez nem javítható,így várnom kell egy másikra.
A hozzászólás módosítva: Hé, 11:14
(#) lukovicsek válasza Tityi hozzászólására (») Hé, 14:27 /
 
A szintszabályzó nem szokott elromlani ezekben, vagy legalább is nagyon ritkán, lehet a motornál is testzárlat ki kellene azt is takarítani, csatiját megnézni, kefeportól kitakarítani és amikor próbálod a kapcsoló először tedd rá a pöttyre és ugy dugd be a gépet had törölje az elinditott programot aztán indits el egy ujjat, a panel csatlakozóit is érdemes átnézni nincs e ott valahol berakódás ami átvezet egy kis áramot.
(#) Tityi válasza lukovicsek hozzászólására (») Kedd, 10:54 /
 
Szia!
A szintszabályzót én bénáztam el....Kezdésként kifújattam a motort,igaz a csatlakozóját nem.Kefehossz jó.Mikor lehúztam egyszer a vízszintszabályzóról a vezetéket, bekapcsoltam,majd kikapcsoltam.Ezután visszadugtam a csatit és ismét bekapcsoltam.Akkor azt hittem jó lett,mert minden programot tudtam járatni víz nélkül.Centrifuga,öblítés és szárítás.Csak mikor vízzel próbáltam,akkor egyből kiszivattyúzta a vizet és hibára állt.
Azért köszönöm a tanácsodat!
Megnéztem a panelt is,de látható hibát nem láttam.Melyik lehet a fűtőszál relé?
Üdv: Tityi
(#) gergerg hozzászólása Kedd, 21:03 /
 
Sziasztok!

Beko mosógép. Végigmosta a programot, de nem centrizett. Megpróbált elindulni, vizet szivattyúzta, aztán mikor a dobot indította volna, 5-8 gyors relékattanás féle hangot adott és le is állt. Épp hogy megpördítette a dobot. Kipróbáltam üresen, ugyan ez. A dob kézzel könnyen és simán jár.
(#) zolika60 válasza gergerg hozzászólására (») Kedd, 21:29 /
 
szénkefék rendben?
(#) gergerg válasza zolika60 hozzászólására (») Kedd, 21:38 /
 
Eszembe sem jutott! Első dolgom lesz holnap megnézni. Köszi! Ha nem az, jelentkezem. De gondolom akkor mosni sem akarna...bár azt meg sem próbáltam.
Következő: »»   362 / 362
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2015. Júl, 02. Csü
1:10:33
Jelenleg 145 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu