Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   94 / 94
(#) xxxyyy válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Ezt a szerviz dolgot én sem értettem, valami nem stimmel vele.
(#) bbb válasza tki hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

A galériában NINCS törölt képek albuma ezen a telefonon. Ha ilyen egyszerű lett volna, gondolod, hogy annyit szórakozok vele?
A honor készülékemen van törölt elemek mappa, amit automatikusan ürít is 30 nap után, rögtön ezt keresgéltem a xiaomin is. Se galériában, se fotók alkalmazásban nem jeleníti meg. Cserébe, ha fájlkezelőben direkt kitallózod és bepipálod, hogy a rejtett elemeket is jelenítse meg, akkor megmutatja, hogy ott vannak. Tanúlság, hogy PC-vel összekötve a géppel szedem le a képeit a telefonjairól.
(#) tki válasza bbb hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Akkor megjegyzendő, hogy olyan telefont többé ne vegyél. : -) Egyébként léteznek third-party galériák is, én is használtam olyat a gyári rettenetek helyett egy nyílt forrású, ingyenes csomag részeként.
(#) nagym6 válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 12, 2025 /

Köszönöm mindenki segítségét, próbálkozunk. iPhone szerviz nem tudja.
(#) Josi777 hozzászólása Júl 14, 2025 /

Vaku nem működik

Új Samsung A16 lámpája világít, ha bekapcsolom, de fotó készítésekor nem működik. Sem automata, sem pedig bekapcsolt vaku állásban. Gyári rajta minden, frissítve van a szoftver is. Van valami, amit lehet ellenőrizni, mielőtt visszaküldöm a garanciális szervízbe?
(#) granpa hozzászólása Márc 11, 2026 /

Black View telefon

Jó szomszédom a mindenálló BV telefonja töltőcsatlakozó fedelét eszközzel nyitotta (tollal, késsel, ahogy ével óta szokta, mert nehezen nyitható), most megszaladt a toll, megrongálta a csatlakozót. Cserélni kellene, de sehol nem vállalják. Valakinek van türelme ilyennel bíbelődni? Az új csatlakozó gondolom beszerezhető (Kínából). Ez már az általános szabványú csatlakozó, nem különleges, gyártói egyedi.
Esetleg valakinek van ilyen telefonja, aminek más a hibája és abból cserélni a csatlakozót?
(#) uniman válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

Ugye nem ilyen?
Okos vagy "starpabíró"?
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2026
(#) granpa válasza uniman hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

Majd átküldi a pontos típusát, de ehhez (is ) hasonlít. Csak rövid ideig láttam a szürkületben.
Jó nagy, vastag és "mindenálló". Azaz strapabíró meg vízálló.
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2026
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

Fénykép van róla?
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

Majd lesz. Ma estefelé mutatta.
(#) erbe válasza granpa hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

A helyi alkatrész árusnál kaptam ilyen "szabványos" USB C típusú aljzatot. Nem is volt drága. Gömbfejű masszírozóban kellett cserélni. Beleerőltették a régebbi trapéz formájú dugót.
Jó sűrűn vannak a lábai de sikerült. Telefonnál nem vállalom, mert ez se volt egyszerű.
(#) granpa válasza erbe hozzászólására (») Márc 11, 2026 /

Erre gondoltunk, hogy lehet kapni, de beépítő ember kell hozzá, mert én már nem látom (tán nagyítóval se) és ilyen finom eszközöm sincs hozzá.
(#) granpa válasza uniman hozzászólására (») Márc 12, 2026 /

Blackview/BV7100 series. Később kép is lesz.
(#) granpa hozzászólása Márc 12, 2026 /

a telefon

Meg van a száma a telefonnak : Blackview/BV 7100 Series
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Márc 12, 2026 /

Lehet rendelni hozzá töltőpanelt 9.5 eFt-ért, már csak ember kell, aki kicseréli.
(#) uniman válasza granpa hozzászólására (») Márc 12, 2026 /

Jobb áron is megvehető:Bővebben: Link
(#) granpa válasza uniman hozzászólására (») Márc 12, 2026 /

Köszönöm. Már megrendelte. Mondtam neki, hogy visszamondhatja 24 órán belül, de azt mondta, nem érdekes, csak legyen valaki, aki beműti.
Következő: »»   94 / 94
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem