Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Oldschool hangcuccok, csöves és tranyós is jöhet
Lapozás: OK   6 / 6
(#) tatabike válasza tatabike hozzászólására (») Jan 16, 2010 /
 
Na, gondoltam, hogy ez lesz, az eredeti doksi 4500x3500-as, kivágtam belőle a hangszín-részt a végfokkal együtt, remélem ez is elég.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 12, 2011 /
 
Mivel a kazettás forgancsoknak nincs topikja, csak a nagy csévélőknek, ezért ide teszek egy Naka linket.Lehet gyönyörködni a régmúlt nagyvérű gépeiben.
(#) oregbeatsuhanc válasza tatabike hozzászólására (») Júl 4, 2011 /
 
Szia! Mostanában keveredtem erre a fórumra, és amit a Signál rádió évjáratáról írsz pontosan úgy van. Annak idején 1970 ben lehetett, hogy az újpesti Állami Áruház kirakatában láttam meg ezt a készüléket. Az ösztöndíjamból anyám születésnapjára 600 ,- Ft-ért vettem meg. Mára már csak a 17 köves Poljot típusú szovjet kapcsolóórája maradt meg. A harmadik zsebrádióról egy Oxford nevű japán hat tranyós teleptöltős készülék maradt meg az emlékeimben, amelyet szüleim 1962 ben vettek Bécsben, de el is adták akkor 1200,- Ft-ért, hogy az út árából visszahozzon egy keveset.
(#) ozpecs válasza pista91 hozzászólására (») Júl 4, 2011 /
 
A WD 40 nem kontakt spray nagyon nagy károkat tud tenni a készülékben, valójában nagyon tiszta petróleum és kuszik elmegy szanaszét ha befuj vele elektronikát az ember fia. Ide tilos használni többet árt mint használ, a kontakt tisztító. majd védő spray jó megoldás, pl kontakt sorozatból a gyári leirás szerint sorrendben a kontakt WL majd a kontakt 60 és végül a kontakt 61. Egyszerübb esetben elég a legutóbbi. Érdemes egyszer elolvasni ezek részletes használati utasítását. Szerencsétlen estben beszorul a poti tönkremegy mellette egy csomó alkatrész tiszta mocsok lessz az egész környezete. Nagyon meg kell fontolni mit mivel fujkálunk be. Én a wd40 -et csavarlazításra rozsdaoldásra használom, arra jó. Nincs univerzálisan mindenre jó anyag!!
(#) coyote83 hozzászólása Feb 18, 2012 /
 
Sziasztok valaki tud kapcsolási rajzot egy Telewatt SV6 hoz?
(#) MikulaSan válasza temonddmeg hozzászólására (») Júl 7, 2015 /
 
Nekem itt pihen egy ien jószág az ágyneműtartóban. Mennyire vagy járatos ezekben a lejátszókban lenne egy pár kérdésem privátba.
(#) samtron77 hozzászólása Jún 27, 2020 /
 
Sziasztok!

Csöves erősítő témakörben jártas Székesfehérvári vagy vonzáskörzetében élő egyént keresnék. A többit PM-ben.
(sajnos az erre való topikot lezárták...)

Köszi
ML
(#) Gafly válasza samtron77 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /
 
Adni/venni/javitani vagy épiteni kellene?
(#) samtron77 válasza Gafly hozzászólására (») Jún 27, 2020 /
 
Szia. Építeni (segíteni).
Következő: »»   6 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem