Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer

Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   73 / 73
(#) Gafly válasza SKY hozzászólására (») Júl 23, 2025 /

Wifi ellen első körben ingyenes wifi monitor (amúgy is ajánlott)...
IR esetében meg kell nézni a mobilt, hogy látja-e a távirnyát (szokásos butaság, hogy ha nem villog akkor cserélj elemet a TV távirányítóba). Merthogy nem mindegyik látja...
Ha a lány WC-ben van egy friss lyuk, azon érdemes elgondolkodni...
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Júl 23, 2025 / 1

Idézet:
„Ha a lány WC-ben van egy friss lyuk, azon érdemes elgondolkodni...”

Láda-gyár? Ott a női öltözőben volt...
(#) SKY válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2025 /

Melyik alkalmazást használod? (Melyik a legrészletesebb minimális reklámmal és kémkedés nélkül?)
(#) proba válasza SKY hozzászólására (») Júl 25, 2025 / 1

Kiteszed mindenhova a Kamerával megfigyelt terület táblát, azt minden a helyére kerül. ( ha reklamál a főnök, akkor vagy nagyon pofátlan, vagy tényleg nincs kamera.) Amúgy ha utólag bevezetékezett valamit, az úgyis látszik. ( minimum áram úgyis kell a kamerának.) Ha nem volt nagy felújítás, olyan könnyen nem elrejthetőek a nyomok. Annyira durva titkosszolgálati eszközöket meg csak nem alkalmaz talán.Esetlegesen elemeket cserélget, de az úgyis kibukik előbb utóbb.
(#) Gafly válasza SKY hozzászólására (») Júl 25, 2025 /

Én csak a WiFiman 1.14.3-at.
(#) Zsolt 73 válasza proba hozzászólására (») Júl 25, 2025 /

Ha gondod van a főnököddel bármikor felmondhatsz . Szerinted kinek vannak jobb esélyei a cégnél, neked vagy a főnöködnek ?
(#) proba válasza Zsolt 73 hozzászólására (») Júl 25, 2025 /

Megfigyelés ügyileg nekem. Mi telepítettük a kamerákat, csak azt nézi amit mi engedünk neki. ( egy darabig persze)
(#) teddysnow válasza SKY hozzászólására (») Júl 29, 2025 /

Szia,
tegnap kipróbáltam, egy zsebrádiót, olyan 30 centiről már berregtetett a kamera. Nagypapa zsebrádiója, Kossuth mellé hangolva, végig kell vele tapizni a helyiséget.
Következő: »»   73 / 73
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem