Fórum témák
» Több friss téma |
Teljesen egyértelműen leírja, hogy telefonhívással nem fog értesíteni téged csak akkor, ha előfizetsz rá (ugyan ez igaz az SMS értesítésre is). Belementem az alkalmazásba, ott ahol ezt a menüpontot találtad, van a "Rendszer értesítés" is. Az legyen bekapcsolva, felette a "Do-Not-Disturb" legyen kikapcsolva. Ezen kívül a beállításokon belül az alkalmazásértesítéseket állítottad már? Arról mutass egy képernyőképet, hátha kiderül a turpisság.
Ezek így vannak beállítva. Nem most állítottam. Nade eddig, a régi telefonomon nem kellet előfizetni ahhoz, hogy jelezzen. ?
Két külön dologról beszélünk. A régi telefonodon működött az értesítés funkció. Itt valamiért nem úgy viselkedik, ahogy elvárható lenne.
A másik, előfizetéses funkció nem ezt a fajta értesítést jelenti, hanem egy külön szolgáltatás, amikor SMS-t kapsz, vagy felhív a rendszerük. Ami neked érdekes, hogy miért nem kapod meg az értesítéseket az alkalmazástól. A linken, amit küldtem írtak olyat, hogy az alkalmazást engedje a háttérben futni, ne lője ki a telefon. Ezen kívül a harmadik képen lehet látni, hogy milyen stílusa legyen az értesítésnek. Itt az alapértelmezett helyett nézzük meg, biztosan lehet agresszívebb értesítést is beállítani, lehet, hogy az működik majd.
Itt állítsam a részleges előugró ablakra?
Igen a részletes előugróra rakd át, hátha használ. De az energiatakarékos beállításoknál is körül kellene nézned.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2026
Az energia takarékos opció ki van kapcsolva.
Ha még az is be van állítva, hogy futhat a háttérben, s induljon automatikusan, akkor innentől passzolom a kérdést, fordulj a tuya supporthoz, hátha ők mondanak valami olyat, ami nekem nem jutott eszembe.
Nagyon köszönöm, hogy időt fordítottál rám!
Még egy dolog eszembe jutott így reggelre... Az egyéb értesítéseid rendben megérkeznek? Esetleg a rendszer hangbeállításainál lehet még piszkálni az értesítéseket, illetve a beállítások menüben a keresőmezőbe írd be, hogy "értesít", s akkor felhoz még egy rakat beállítási lehetőséget. Többek között a "Képernyő felébresztése értesítéskor" és hasonló dolgokat, ezeket kellene még végigpróbálnod.
Köszönöm! Mindig tanul az ember. Itt asztán lehet böngészni a hangbeállításokban. Átnézem. Még műmödött, a másik telefonon, ezt a képet adta be, és ugyan úgy kellett felvenni.
Na ez a szolgáltatás lett fizetős
A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |