Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2750 / 2750
(#) Kicsa válasza Kari55 hozzászólására (») Kedd, 11:15 /
 
Így nekem is működik,ha a user névre keresek. De ha például egy topicban szeretnék keresni és user név szerint,akkor régen tán ezt a nyilat használtam. Most hibába kattintok,semmi nem történik.

ui::képet sem tudok csaotlni valamiért. Szerintem ez a böngésző viccel meg. Otthonról megpróbálom majd,hátha!
A hozzászólás módosítva: Kedd, 11:17
(#) Stewe válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 12:38 /
 
Azért a lejárt hirdetéseknél még lenne helye!
(#) 13_Balu50 hozzászólása Kedd, 14:10 /
 
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a moderátoron keresztül lehet -e üzenni, egy felhasználónak akitől vásároltam az apróhirdetésben, a pénzt már átutaltam, de nem tudok neki üzenetet küldeni, hogy hova küldje.
20 perce aktív volt a gép szerint a felhasználó. Az email címe, számomra nem látszik, viszont az enyém igen, nem értem miért nem ír oda. Járt már így valaki közületek, én még sose.
(#) Bakman válasza Kicsa hozzászólására (») Kedd, 14:18 /
 
Nem konkrétan rád gondoltam, hanem azokra, akik így variálnak. Tulajdonképpen mindegy is, hogy miért van így, a felhasználó vagy elfogadja ezeket a feltételeket vagy nem.
(#) Bakman válasza 13_Balu50 hozzászólására (») Kedd, 14:23 /
 
Valószínűleg tiltólistára tett, ezért nem tudsz üzenetet küldeni neki.
(#) 13_Balu50 válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 14:25 /
 
Minek tett volna ? Megbeszéltük, hogy utalás után küldöm a címemet, ahová postázhatja. Így neki is kellemetlen, nála a pénz és nem tudja elküldeni a csomagot.
(#) Bakman válasza 13_Balu50 hozzászólására (») Kedd, 14:30 / 1
 
Nem szeretnék senkit sem hírbe hozni, de ilyen már megesett mással is. Lehet, hogy az lenne neki a kellemetlen, ha valóban el kellene küldenie a (esetlegesen nem is létező) csomagot.
(#) 13_Balu50 válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 14:37 /
 
Értem, de nem hiszem, hogy ez az oka. Pár ezer forintért nem hiszem hogy érdemes volna neki, kockáztatni, mivel ellenőrzött felhasználó.
(#) Bakman válasza 13_Balu50 hozzászólására (») Kedd, 14:40 /
 
A piti csalók éppen ilyenre játszanak, nem bűncselekmény, hátha a károsított csak legyint rá. Megjegyzésképpen: neten is lehet feljelentést tenni. Egyedi esettel lehet, hogy nem foglalkozik a rendőrség de pár eset utén biztos, hogy előveszik az illetőt.
(#) 13_Balu50 válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 14:53 /
 
Majd megoldódik, valami malór jött közbe.
(#) pjg hozzászólása Kedd, 22:23 /
 
Volna e valakinek felesleges falcgyaluja, vagy csak kés a falcgyaluhoz, amitől megválna a kedvemért. Esetleg infó, hogy hol tudnék vásárolni a neten. Köszi.
(#) Frankye válasza 13_Balu50 hozzászólására (») 7:17 /
 
A moderátoroknak sincs más lehetőség a kezében e tekintetben. Mi is csak ugyan azokat az adatokat látjuk, mint bármely más felhasználó, tehát ha az e-mail címét valaki nem tette publikussá, azt mi sem látjuk. Privát üzenetet pedig csak ugyan olyat tudunk küldeni, mint bármely más felhasználó.
Topinak van lehetősége az adatbázisból kikeresni az illető regisztrációkor megadott e-mail címét, esetleg Ő tud ebben segíteni.
(#) 13_Balu50 válasza Frankye hozzászólására (») 7:27 /
 
Szia!
Köszönöm, mindenkinek a segítséget, de sikerült megoldanom. Üzenetet írt hogy küldjem a postázási címemet, mert az átutalást megkapta, válaszolni persze nem tudtam, de egy másik felhasználón ( a fiam felhasználói nevén ) keresztül, sikerült neki üzenetet küldeni.
(#) Kicsa válasza Bakman hozzászólására (») 8:36 /
 
Persze,együtt élek vele,csak mivel nem adtam fel hirdetést mostanában,a fejemben még a "régi rendszer" élt. Akkor nincs más hátra,mint előre : alkalmazkodni.
Köszönöm szépen!
(#) Frankye válasza 13_Balu50 hozzászólására (») 8:48 /
 
Ez viszont arra utal, hogy mégiscsak letiltott... No comment.
(#) Frankye válasza Kicsa hozzászólására (») 8:53 /
 
Volt olyan felhasználó, aki nem teljesítette a vállalását (fizettek neki, de nem küldte az áruját), majd átírta a hirtdetését "Lejárt"-ra, így el tudott tűnni. Ezért szűnt meg. (Csak hogy ne legyenek felelsleges találgatások.)
Következő: »»   2750 / 2750
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Jan, 18. Sze
15:03:53
Jelenleg 570 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu