Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3686 / 3686
(#) kitartás válasza Jonni hozzászólására (») Kedd, 14:01 /

A 200 bar szerintem vicc (kb mint 300w os kazettásmagnó 6 db góliátelemmel). Megtartani sem egyszerű.
A létra felejtős. Öreg vagyok ilyen mutatványokhoz. A hosszú merev csö meg elég súlyos darab. talán Toldi miklós . A tökéletes egy drón lenne de annak az árából rengeteg diót tudnék venni .
(#) Bakman válasza kitartás hozzászólására (») Kedd, 14:15 /

Nem a dugulásra értettem, hanem a kémiai reakcióra.
(#) nagym6 válasza kitartás hozzászólására (») Kedd, 16:55 /

Azzal számolni kell, hogy jó nagy körzet is be lenne terítve a permettel ha felmenne ilyen magasra. Másrészt - mint Bakman írta- rézből vannak a permetezők méreggel érintkező részei, azt nem eszi a méreg, ami erősen maró hatású is lehet.
(#) Gafly válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 17:08 /

Második szomszédunk magasnyomású mosóval szokta csinálni a tujákat.
Onnan tudtam régen, hogy itt a tavasz. Mostmár nem tudom, mert kidöglött.
(#) Josi777 válasza kitartás hozzászólására (») Kedd, 18:17 /

Mi rendszeresen használunk hálózati nagy nyomású mosót, ami induláskor jól megrántja a hálózatot. Ebből gondolom, hogy az aksis kivitel csak erősen lefojtva éri el a nagy nyomást, de nem képes számottevő mennyiséget szállítani. Ráadásul ha megnézed a tartályukat, ami folyadék belefér, az valójában semmire sem elég. Szóval ez csak egy feltételezés, hogy nem alkalmas ilyen magasra megfelelő mennyiségű folyadékot szállítani. Talán egy használt hálózati nagy nyomású mosóval kéne kísérletezni, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy tartályból vegye a folyadékot, ne pedig a vízhálózatból.
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 19:12 /

Idézet:
„kidöglött.”
Tavaszra gondolsz? Az ki.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 19:14 /

Az nem baj. Ezek a kártevők a fa alatt telelnek ki és innen rajzanak fel. Persze össze lehet szedegetni a fa alól a fertőzött diókat, de ez nem elég. Ezek a mostani rovarölő szerek nem károsítják a permetezőt. A mennyiség is nagyon kicsi a vízhez képest és vegyileg sem nagyon agresszívak.
(#) zolika60 válasza kitartás hozzászólására (») Kedd, 19:22 /

Én nem félnék kipróbálni.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Kedd, 19:26 /

Arra gondolok, ha a szomszédot teríti be -mint minket régebben- vagy egyéb vetemények a közelben, ahova nem kellene.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Kedd, 19:32 /

Ez egy rovarölő szer. (Gondolom) Ráadásul felszívódó, ami csak a növényen keresztül hat. Nem gondolnám. hogy nagy bajt okoz a szomszédban. Legrosszabb esetben ott sem lesz mondjuk krumplibogár.
(#) kitartás válasza zolika60 hozzászólására (») 6:37 /

Akkor irány valamelyik webboot. És reszkessetek bogarak!
(#) kitartás válasza zolika60 hozzászólására (») 6:42 /

A talajban áttelelő kártevők ellen artis nevű készítményt használom elég nagy sikerrel . Eleinte a vakondok dulta szét az ültatvény de mióta évente használom azóta nem jönnek és pl drótféreg sincs. Nem a vakondok pusztult ki csak nincs neki kaja, nem hülye hogy hobbiból ásson. Megy oda ahol van táplálék.
Következő: »»   3686 / 3686
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem