Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tesla orsós magnóÚgy látszik ma már mindent hamisítanak. A képen egy Tesla B113 vagy B116-os orsós magnó van, valamikor az 1980-as évek vége felé gyártották. Most kapott egy új gyártói logót és 120 euróért szeretné valaki eladni ..... Kapsz hozzá még valamilyen házilag eszkábált hangfalat is .......
Akkor már miért nem így?
Az a hangfal szerintem szintén gyári KGST termék, mert láttam már máshol is (talán adományboltban), de azért így is elég komoly. A fejtakaró búrán a feliret kinek és mit köszön meg?
Azt az eladótól kellene megkérdezni.
Azért figyeltem fel a hirdetésre, mert nekem is van B116, ez végfok nélküli, és törött a plexije. Át kellene ékszíjazni, átnézni az egész elektronikát, majd valamikor....
Micsoda fejlett technika!
Nekem még Tesla B5-ösöm volt. 4 sávos, 2 sebességes. Ha ügyesen játszottam a sávváltóval, bekevert két sávot. Jó kis kakofóniát lehetett összehozni vele. Főleg ha még a sebességgel is szórakoztam.
Annak idején, nyálcsorgatva álltam a KERAVILL kirakata előtt, annak tudatában, hogy nekem soha nem telik egy ilyen gyönyörűségre.
(mondjuk pont ezt, nem is láttam még boltban)Most pedig az jut eszembe róla, hogy tudtak egy ilyen ronda, amatőr szinten is közepes készüléket gyártani? Hol itt a gond?Keresd a hibát. A kép egy Toyota csoportból való."Valaki tudna segíteni addan hogy ez mi lehet!? Gyújtás le van véve! Óra nullázodik minden indításnál!" A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2025
Nem sok a hiba, kicsit szorul az óracsoport mutatója.
Infra szaunaSzomszéd akar venni egy Infra szaunát. Mert valamelyik ismerőse már vett ilyent és tetszik neki.Kérdem, milyen kivitel, mekkora teljesítmény kell neki? 3 fázis vagy elég 1 is? Mekkora kismegszakító, milyen vastag vezeték kell hozzá? Nézzük a weboldalt. 2 Carbon sugárzó, 2 "Full spectrum" sugárzó. Teljesítményigény, 1 vagy 3 fázis? Sehol. Hívjuk a hirdetőt. Nem veszi fel. Havert. Felveszi. Nem tud többet, villásdugó van rajta, be kell dugni. Na ez már információ. Tovább faggatózunk. "-Csak inverterest vegyen, mert az energiatakarékosabb. (Meg se mertem szólalni. )Sikerült elérni a hirdetőt. Szomszéd rákérdez az inverterre. Megrökönyödve válaszol a nő. "-Ebben nincsen inverteres." Teljesítményigényt ő se tudott mondani, ott már csak nyökögött. Még jó, hogy az első beugrató kérdésre tudta a helyes választ. ![]() Fél millió akciósan potom pénz érte. Ennyiért kiszállítják, beszerelik, üzembe helyezik. (összelegózzák, mint az IKEÁ-s bútort.) Kapott hozzá 16-os kismegszakítót, 2,5-ös vezetéket és 2+f-es dugaljat. Kérdeztem, miért szedtétek szét a pancsimedencét? Hiszen a szaunából bele kell ugrani a jeges vízbe. "-Az másfajta szauna." A hozzászólás módosítva: Hé, 12:04
Én pont most dolgozok egy 2 személyes infra szauna vezérlésen, mert elromlott a régi, szóval arra 8 A teljes áramfelvétel van írva. Ez 1 padló fűtőelemet és 2 darab jobb és bal oldalon 1-1 sorba kötött (alsó-felső) panelt tartalmaz.
Pangás A hozzászólás módosítva: Kedd, 18:47
Kérjük a politikát mellőzni!
"inverteres...."
![]() Nekem egy NOBO/ADAX panelről magyarázta a nő, hogy "nagyon keveset fogyaszt, mert inverteres". ![]() Nem szóltam semmit, mert szedtem már szét ilyet, és tudom, hogy van benne egy olyan sima fűtőszál, mint a nagymamám vasalójában, plusz egy termosztát meg valami hővédelem.
Nekem is az a véleményem, ahol ennyit tudnak a forgalmazott készülékükről, ott semmit nem szabad megvenni.
Ennyi információ bőven elég egy félmilliós szerkezet megvásárlásához. Mivel ingyenesen kiszállítják és bekötik, a többi legyen az ő dolguk.
![]() Nálam pl. nincs olyan fal, ahol a 12,7 mm-t be lehetne tartani, de a szomszéd még rosszabb helyzetben van. Vagy hozzáér, vagy 30 mm. ![]() A sztereo audio készülék meg a bluetooth vezérlés nagyon szereti a 40-50 fokos hőmérsékletet. A hozzászólás módosítva: Csü, 21:22
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

(mondjuk pont ezt, nem is láttam még boltban)

Tovább faggatózunk. "-Csak inverterest vegyen, mert az energiatakarékosabb. (Meg se mertem szólalni.
)