|
|
|
|
|
| Tisztelt forumozók.A DSC --PC585H és a hozzá tartozó kezelő-PC 1555 RKZ bekötési rajza kellene.Bontásból sikerült hozzájutnom ehhez a riasztóhoz , minden kábelt kikötöttek, sokmindent sikerült beazonositani, de főleg a kezelő rész nem tiszta..Előre is köszi |
|
|
| Szerintem neki nem a használati utasítás kell... |
|
|
| Itt van minden |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
jah utolagosan rájöttem a dologra |
|
|
| Oké ,alakul a dolog .Láma vagyok tehát a keypadra négy vezetéket irnak:+. -, meg két adat. De ott öt csatlakozo van.A másik,: szeretnék bekötni két mozgásérzékelőt, és egy reed ajtó patront . Valami bekötést nemtudnál firkálni?. |
|
|
| Köszönöm a segitséget, egy--két nap alatt kibogarászom a lényeget. Elfogadtam megoldásnak, tied a pont. |
|
|
Szia!
Az 5, a " Z" zóna bemenet a billentyűzeten --ide szokás kötni az ajtó nyitást. + GND ez + zóna lessz nem vesz el a főpaneltől ---programozással lehet feléleszteni.
A bekötés EOL vagy DEOL ? lessz -én a 2,-t kedvelem
4 ér a 6 helyett. a használatiban leirva--lerajtolva. |
|
|
Kösz a pontot!
Egy zónába akarod a két mozgásérzékelőt vagy külön? (Az üzembehelyezői kk-ból láthatod, hogy milyen tipusú zónákat lehet beállítani, ezt figyelembe kell venni)
Ahogy Atis írta az ajtó érzékelőt lehet a billenytűzetre kötni, általában az úgyis egy ajtó közelében van és így a vezetékezés is könnyebb. |
|
|
A kérdésemre nem válaszoltál, de felvázoltam két egyszerű bekötést. Kihasználva, hogy a COM az GND, három vezetékkel megoldható a kérdés. Egyszeres lezáró ellenállással (EOL) több érzékelő is lehet egy zónában. A mozgásérzékelő tamper (szabotázs) elleni kapcsolóját is be lehet kötni, de nem szabad elfelejteni, hogy ez csak korlátozott védelmet ad, hisz, ha a zóna nincs élesítve ez a jelzés is hatástalan. Egy újabb vezetékkel, másik zónabemenetre kapcsolva lehet ez a mozgásérzékelőtől különböző tulajdonságú, pl. egy 24 órás zóna. (Fel lehet fűzni a többi mozgásérzékelő tamperjét, persze ide is kell lezáró ellenállás.) Az alkalmazás helye alapján el lehet dönteni, hogy melyik megoldás kell.
Jó munkát! |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
| Köszi ,de feladom ,hivok szakembert.Mindem mükszik:ledek jelzik a mozgást, ajtónyitást, de rendszer led világit állandóan ami ugye hiba. Régen telefonra volt kötve, mostmeg nem, lehet hogy az kever. |
|
|
| Le van írva, hogy lehet alaphelyzetbe állítani a panelt. |
|
|
Reseteld a panelt, akkor elfelejt minden régi beállítást!
Az akku rá van téve? Annak hiányában is hibát jelez!
Amúgy le lehet kérdezni, mi is a baja. (le van írva, milyen kóddal)
|
|
|
Mi is kaptunk egy hasonló DSC riasztót. A levágott drótszinek alapján beazonositottam a bekötést, kürhelyett égöt. Tudtam hogy a *0 kombinációval be lehet riasztani, be is sikerült. Nade kódot az előző gazda elfelejtette elmondani. Végül leszürtem 3-gombot amik körül a sok zsiros kéztöl kialakult egy-egy sárga perem. És akkor vettem a kombinációkat. Azóta tökéletesen müködik, de néha az egyik érzékelő téves riasztást ad. Ne is mondjam menyi bajunk volt a garázsba felszerelt érzékelővel, mert a szomszéd macska szeretett előtte elsétálni. |
|
|
|