Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Villanypásztor

Témaindító: bernardo, idő: Feb 5, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   305 / 305
(#) Temela válasza b-max hozzászólására (») Ápr 14, 2026 /

Üdv!

Szerintem jól látható/elválasztott az inverter és a nagyfeszültésgű rész. Vagy a trafó kioperálásával vagy durva módon panel vezetősáv megszakításával leválasztva lehet próbálni 230v ráadásával, hogy a nagyfeszrész egyáltalán működik-e? Megállaőítható éesz, hogy hol keresni a hibát tovább...
(#) Remci hozzászólása Szo, 10:31 /

Ismét egy gyöngyszem

Sziasztok!
Ismét kaptam egy szépséget. A jóember belülre tette a szikra közt,látható az eredmény. Külön figyelmet érdemel a 12-es anyacsavarból készített fojtó tekercs.
(#) Temela válasza Remci hozzászólására (») Szo, 10:48 /

Üdv!
Ezt teszi a pára lecsapódás, vagy abszolút vizmentes vagy jól szellőző legyen...
(#) Remci válasza Temela hozzászólására (») Szo, 10:53 /

Ez nem pára volt. Ózon.
(#) exabit válasza Remci hozzászólására (») Szo, 11:53 /

Pedig milyen innovatív hogy abból a a két vezetékvégből alakította ki a szikraközt.
(#) mraulajos válasza Remci hozzászólására (») Szo, 11:55 /

Töɓször tapasztaltam már ilyet én is. Sajnos. Nem szabad!
A hozzászólás módosítva: Szo, 11:56
(#) Swedhart válasza Remci hozzászólására (») Szo, 12:54 /

Az nem szikra köz a szikra köz kívül van amit megszüntetett a drága felhasználó ezért már belül csattog
(#) mraulajos hozzászólása Hé, 12:52 /

Gyárihiba

Hali!
Ilyennel találkozott már valaki? Nem kérdeztem a tulajt honnan szerezte/vette, de egy szépen megcsinált készülék. A hiba oka látszik a képen.
A hozzászólás módosítva: Hé, 12:57
(#) jofy hozzászólása Kedd, 22:42 /

LED-es impulzus jelző

Sziasztok!
Szeretnék egy nagy fényerejű LED-es visszajelzőt építeni.
Ezt szeretném kihelyezni a karám legtávolabbi pontjára, hogy messziről lássam valóban kimegy-e az impulzus. (minden impulzusnál villanna egyet a LED)
Nem szeretném földelni, csak a "nagyfesz" vezetékre felhelyezni. (akár elemes megoldás is jó lenne)

Tud esetleg valaki valami jó kapcsolási rajzot?
Neten keresgettem,de nem találtam semmit.

Előre is köszi!
Következő: »»   305 / 305
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem