Fórum témák
» Több friss téma |
Hello! Úgy látom, hogy itt az a gond, hogy a fórummotor nem tartja meg a méretet. Ha abból mentem ki a file-t, akkor csak 96 dpi a felbontása a képnek a 600 dpi helyett. A hiba innen keletkezik.
![]()
Hali!
Ez nekem bevált. Ha visszaolvasol, megtalálod feltalálót. A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2025
Szia!
Köszönöm, működik. Hogy hol lehet átállítani cm-re, azt nem tudom, én százalékos beállításban változtattam a nagyítás mértékét, az arányok megtartásával. Kb. negyedikre sikerült a méretet beállítani. JavításSziasztok ismét jött javításra az ismert készülék inverter hibával.Valaki javította jól szét is égett a kis trafó zárlat miatt.Mutatom a képet a javítás módjáról az inverter 600v ra tölti fel.
Szia!
Nekem is van egy ugyan ilyen panelem, ott a tulaj 12v helyett 230- at adott neki. Mit lehet tudni erről a modulról? Te készíted, vagy készen lehet kapni? A nagyfesz trafó primerjével párhuzamosan szokott lenni egy 1-2 µF-os kondi, az mi célt szolgál?
Az első képen látható sárga HV trafónak a szekundere alul van? Van ennek valami jelentősége azon kívül, hogy a drágább anyagból kevesebb kell? Zárt vasmagosnál mindegy, de szerintem nyitottnál szerencsésebb ha kívül helyezkedik el, mint a Ruhmkorff tekercseknél. Sőt, a komolyabbakon a primer felett nem egyenletes a szekunder tekercs meneteinek az eloszlása, a szélekre kevesebb menetet tesznek.
https://www.gutenberg.org/files/54221/54221-h/54221-h.htm Javítsatok ki, ha tévedek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |