Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Aktuális börzeHolnap nosztalgia rádiós - rádióamatőr börze lesz a Kőrösiben.
Én voltam, sokan voltak.
Majd rakok fel képet.
Még az elején, 7:52-kor és 8:33-kor készült, később jóval többen voltak.
HOLNAP:
Egy kis infó: Rádióamatőr találkozó és börze 2026.04.18. A Hódmezővásárhelyi Rádió Klub 2026. április 18-án, szombaton RÁDIÓAMATŐR TALÁLKOZÓT ÉS BÖRZÉT rendez a régi helyen: Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző IskolaHódmezővásárhely, Árpád u. 8. Kapu nyitás árusoknak 6.30-kor, látogatóknak, vásárlóknak 7.30-kor. Árusoknak az asztal díj 1000 Ft. továbbá: Május 1. Lőrinci Május 2. Osztopán Az aktuális BörzeSziasztok!Attila vagyok. A mai Kőrösi börzén volt valaki közületek innen a fórumról? Nem tudja esetleg valaki a Sanyi elérhetőségét,aki a feleségével ruhát árult a börzén? Sajnos nem tudom a vezetéknevét,a keresztnevére remélem jól emlékszem. ![]() Fontos ügyben keresném,ha esetleg tudná valaki a telefonszámát,vagy bármilyen más elérhetőségét,azt nagyon megköszönném! Az infókat,ha valakinek lenne,természetesen privát üzenetben várom.
Szia!
Köszi a képeket. Jók azok a tranzisztoros rádiók, a néninél. Ő minden börzén ott van? Milyen árban lehettek? Kár, hogy nem voltam.
Kérdezd Szegedi Sanyi főszervezőt, nála szinte mindenkié megvan.
Milyen Sanyi?
![]() Aki a bal oldalon szokott lenni? Nem. Akkor az a kopasz, hasitasis pénzszedős? Nem. Aki az órákat hozza? Nem. Szőlősi? Nem. Vannak még tippjeim.
Szegedi Sanyi árulta a ruhákat.
Elérhetősége:Bővebben: Link
Csak a nosztalgiára szoktak jönni.
1000-4500 között voltak a rádiók, de a 90 százalékuk már élkelt. A kép készítése óta volt 2 nosztalgia börze.
Szia!
Nagyon köszönöm az infót,akkor jól emlékeztem a nevére.
Szia granpa,köszi,neked volt igazad,valóban a Szegedi Sanyit keresem.
A hozzászólás módosítva: Vas, 23:04
Hatvani és abonyi börzékSziasztok! 2026-ban mikor lesz a hatvani illetve az abonyi börze?Hol találom a naptárt? Köszi.
Hello!
Abonyban most lesz
A hatvani meg...már volt: Bővebben: Link
"Hol találom a naptárt?"
Szia, Itt. Bővebben: Link
Ez is nemsokára aktuális lesz.
Tervezek ott lenni Abonyban és Makón is. Csongrádra és Szarvasra idén nem tudok elmenni program ütközések miatt.
Szia, ez tavaly november 8-i börze.
Korrekt, tesztelt rádiók, ráírva az esetleges hibájuk, én is vettem párat. Nagyjából 500-5000Ft között voltak, jellemzően 1000-2000Ft közötti áron árulta, a többség elkelt, de azóta is van a börzéken legalább 20db. különböző típus. Érdemes 8 elött odaérni, az érdekesebb típusok gyorsan elkelnek. A nosztalgia börzéken ott vannak, a néni a feleség, a bácsi nincs a képen ![]() Egyébként Sík Bélának hívják, nagyon korrekt eladó, nagy gyűjteménye van. A következő börze elvileg augusztus 8-án lesz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |