Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   84 / 84
(#) interferi válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 9, 2012 /
 
A "Tungsramos bácsi" Mészáros Sándor .
(#) Moszkvai hozzászólása Szept 9, 2012 /
 
Innen letölthető egy hétig a Sanyi bácsi videója: http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=4e87bd135a01be5153fd313e7 Max 10x -szer, aztán újból fel kell töltenem. Ha van olyan akinek már nem sikerült az szóljon.
(#) bakos13gab válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 9, 2012 /
 
Köszönjük a videót. Én is csináltam felvételt, igaz fényképezőgéppel, szóval a minősége nem a legjobb, de azért érthető. Nekem is összesen sok, még kitalálom, hogyan teszem elérhetővé (3 részletben van, össze is kellene vágni). A listát elkértem, megadtam neki az email címemet, reméljük jelentkezik. Engem a videója is érdekelne a kaposvári üzemből.
(#) CIROKL hozzászólása Szept 9, 2012 /
 
Sajnos képek még nem nagyon kerültek elő pedig sokan fotóztak , de lehet csak saját használatra?
Aki úgy érzi az legyen szives küldjön át a foto albumba szeretném feltölteni .
(#) emmzolee válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Kössz szépen. Akkor jól sejtettem. Ezt a hangszórót kinéztem vagy 2 éve, de nem vettem meg, mert a Hivinek vannak jó és nem túl jó termékei is. Viszont ez, legalább is amit ebben a rossz környezetben hallottam, nagyon jó volt. De sajnálom, hogy nem beszéltem a gazdájával. Nem tudjátok ki volt az?
(#) emmzolee válasza Halus hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Hello
Gratulálok! Nagyon szép munka.
Nagyon jó hang!
Ki szeretném majd én is ezt próbálni. Egyelőre vannak félkész projektjeim. Azokat szeretném befejezni és ha nem gond megkeresnélek ezügyben. A hangváltó és a dobozterv érdekelne ha nem szuper titkos.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2012
(#) emmzolee válasza rockersrac hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Ez nem igaz mert komplett filmeket szoktam nézni a youtube-on.
(#) audiofeeel válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Igen, 4órás mixek is vannak fent értékelhető minőségben, meg nem csak 90 perces filmek.
(#) mp3maker válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Szia Laci!
Elküldtem a képeket.(remélem email címed nem változott tavaly óta)
(#) Alkotó hozzászólása Szept 10, 2012 /
 
Idén nem voltam testben a kiállításon, csak lélekben. Egybe esett egy sportversennyel, és önző módon a teniszt választottam. . Ezért szeretnék két dolgot kérni tőletek (mint a szülő, aki nem volt szülői értekezleten, de mégis kíváncsi miről volt szó).
1. Szívesen olvasnék egy beszámolót a kiállításról. Ki volt ott, miket lehetett látni, milyen történések/programok voltak, és milyen eredmények/tapasztalatok születtek. Tudom, ez egy komoly feladat, mert az ilyen beszámolók külön szakmát képviselnek az újságíráson belül is, de ha valaki (esetleg többen) felvállalják, akkor az nem csak nekem, hanem másoknak is hasznos információ, és ha érdekesre sikerül, akkor a jövő évi kiállításra is kedvet csinálhat sokaknak.
2. Ez privát kíváncsiság, de csak itt juthatok véleményekhez. Cirokl jóvoltából -ismét köszönöm neki-, mint "mini" kiállító is megjelentem, ráadásul egy témaidegen produktummal https://picasaweb.google.com/benusapc/AmatorAudiofilEpitokTalalkozo...985458.
Akik ezt megnézték, kipróbálták, esetleg belegondoltak mennyire lehet ez célszerű az ő számukra, illetve bármilyen véleményük/benyomásuk kialakult, azokat arra kérem, osszák meg velem is a gondolataikat a témában. Ha van kedvező vélemény, az segíthet a kétkedőknek dönteni, illetve ha hiányosságokra is fény derült, akkor azokat igyekszem majd orvosolni.
(#) CIROKL válasza mp3maker hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Köszöntem szépen már fel is töltve !
(#) JZoli válasza Moszkvai hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Én már nem tudtam megnézni. Ha újra fel lehetne tenni azért érdekelne!
(#) CIROKL hozzászólása Szept 10, 2012 /
 
Szerintem ha ide nem lehet feltölteni akkor mehetne pl -ul yutube -ra és korlátlanul lehetne nézegetni.
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Ahhoz Moszvai kollégának kérnie kellene SMS-ben a tecsőtől, hogy hosszabb vidiket rakhasson fel. Sajna ez az anonimitás megszüntetését jelentené számára.
(#) Halus válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 10, 2012 /
 
Lehet róla beszélni... Bár lehet, hogy érdemesebb a HiVi S1-el és egy olyan mélyhangszóróval próbálkozni ami még mélyebbre megy. Mivel ennek a ládának érzékenysége nem túl nagy, lehet is ilyet találni. Ezt a dobozt érdemes ingább félvezetős, vagy push-pull csövessel hajtani. Akinek SE csövese van inkább ne próbálkozzon vele. A találkozón elgondolkodtam, hogy ez az a hangszóró (Trinity6) aminek igazán jól állhat egy gömb alakú doboz, olyan mint Klang bordó hang(fala)sugárzója....
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2012
(#) Moszkvai hozzászólása Szept 10, 2012 /
 
Tungsramos videó újból feltöltve ide Katt IDE 10x lehet letölteni, utána szóljatok és ha van rá igény felteszem újból.
(#) sny hozzászólása Szept 13, 2012 / 1
 
Ez azért már a pofátlanság teteje....
Nem hittem el, hogy járnak szarkák is...
(#) CIROKL hozzászólása Szept 13, 2012 /
 
Az Óra az ott volt egészen a találkozó végéig , már csak azt kell tisztázni ki hagyta el a termet utoljára .
Egy moderátort megkérnék amennyiben lehet az előző hozzászólásombol a képet vegye le illetve az egészet is törölheti !
Sajnos az órát ellopták ÍGY Ami még az egészben SAJNOS nem a tolvajt minősítik hanem a HE -t aminek szinte nem sok köze van ehhez a rendezvényhez , csupán megtűrték azt hogy itt szervezkedjünk !
Annyit tudok mondani mint magán ember hogy szégyelje el magát aki bepakolta a saját cuccai közé ami nem az övé volt és ez legyen a legnagyobb boldogsága az életben hogy sikerült lejáratni a HE -át !
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2012
(#) CIROKL válasza bakos13gab hozzászólására (») Szept 13, 2012 /
 
A kép is ellesz távolitva meg remélem az ebből a kellemetlenségből született hozzászólások is , máris kiderültek dolgok és köszönjük szépen az óra jól van az ujj gazdijánál és ennyi .
Egyéb iránt a kép csak a terem beazonosítását vélt firtatni a rajta lévő személyektől elnézést kérek az esetleges kellemetlenségért és itt ezzel be is fejezném a mondókámat .

Más : a szombati napon való részvételért minden ott lévő embernek nagy köszönet a részvételért , alapjaiban véve egy jó kis összejövetel volt és részemről az utolsó amin részt vettem remélhetőleg majd a következő az még jobb lesz .
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2012
(#) Gabibá hozzászólása Szept 14, 2012 / 1
 
Sziasztok ha nem ismernétek meg nevemről, csak annyit mondok, a félkész HTA-30 as vagyok a nagy és értelmetlenül sok kondival. A mostani találkozón én is ott voltam és nagyon tetszett, mindenki nagyon jó fej volt. Valószínű, hogy ha Cirokl úr nem szol hogy fordítva raktam be tranyokat egy füstgép lett volna belőle, Moszkvai úr rápillantott a kapcsolásra és lelepleződött a turpisság. Remélem, az incidens az órával nem rontja el az intézménnyel a jó kapcsolatot. Alig várom a következőt, mert én is ki állítóként mennék.
(#) Halus hozzászólása Szept 14, 2012 /
 
Volt a találkozón egy egyedileg módosított Quad405. Szele úr produktuma. Vártam, hogy meghallgassuk a szomszéd szoba Trinity hang(fala)sugárzóin. Sajnos erre már nem került sor, mert a találkozó végén az erősítőnek és tulajdonosának csak hült helyét találtam... Van esetleg lehetőség megkapni a módosított Quad Rajzot?
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2012
(#) kocsgab002 válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 14, 2012 1 /
 
Szia.
Melyik óra vált köddé?
Az egy kijelzős talpas nixie?
(#) keszeg01 válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 14, 2012 1 /
 
Jó estét.
Csak szólni akarok valamilyen okból a Picasa Webalbumod nem elérhető !
(#) Gafly válasza CIROKL hozzászólására (») Szept 15, 2012 /
 
Idézet:
„részemről az utolsó”

Ezt személy szerint nagyon sajnálom, mert ezek az ezek voltak az egyedüli alkalmak, amikor lehetett veled találkozni/beszélgetni
Remélem idővel felülvizsgálod ezt a döntésedet.

PS: Nem én voltam (én inkább hozni szoktam, mint vinni)...
(#) Action2K hozzászólása Szept 21, 2012 /
 
A napokban kiküldtem egy hírlevelet az AAÉT-en. Ide is bemásolom, hátha valaki nem kapta meg, vagy nem regisztrált az oldalon.

Idézet:
„Örömmel értesítelek, hogy egy új fejlesztés történt az AAÉT weblapján.

A Találkozó dobozba bekerült egy Galéria menüpont. Egy régi űrt töltöttem be ezzel. Ha valamely találkozón, ott voltál, s készítettél fotókat, akkor azokat szívesen fogadnám, hogy bekerülhessenek ide. Visszamenőleg mind a 4 találkozóról lenne egy-egy galéria. Ha küldesz képeket, akkor azokat ZIP fájlba tömörítve küld el az mail@aaet.nhely.hu-ra. Kérlek, valahogy jelezd, hogy melyik mikor (melyik talin) készült.

Ezen kívül, a weblappal kapcsolatban, ha hiányolsz valamit róla, vagy bármilyen ötleted, javaslatod van, szívesen várom, írd meg a fenti címre.

Segítségedet előre is köszönöm: Action2K”
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2022
(#) CIROKL hozzászólása Jan 28, 2013 /
 
Tiszteletem az uraknak , volna egy majdnem ide vágó kérdés , szóval keresném ennek a két hangsugárzónak a tulajdonosát , hátha megtudná mondani ezek milyen dobozok és milyen hangszórók vannak benne ? Bővebben: Link
(#) dzsoki75 hozzászólása Máj 22, 2013 /
 
Üdv!

Lesz idén AAET? Nagyon szeretnék már menni rá!
(#) dzsoki75 hozzászólása Máj 22, 2013 /
 
Most lesz még ilyen AAET idén, vagy tavaly volt utoljára?
(#) Gafly válasza dzsoki75 hozzászólására (») Máj 22, 2013 /
 
Idézet:
„Lesz idén AAET? Nagyon szeretnék már menni rá!”

Ha megszervezed, biztosan
Ellenkező esetben csak akkor, ha valaki más megszervezi...
(#) Action2K válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 22, 2013 2 / 1
 
Kaphatunk bővebb információt az óra bistabil állapotáról. Csak mert ugye a "csapat" meg lett vádolva. Azóta nem tudunk, vagy legalábbis itt kevesen tudnak arról, hogy meglett (én is csak most tudtam meg). Ez már jó hír, de csak részlegesen. Azt még jó lenne tudni, hogy közülünk volt-e valaki, vagy csak a portásbácsi szeme káprázott. Mert hogy, írod:
Idézet:
„Ha lesz is idén, az biztos nem a Puskásban lesz”
Mert? Miért mondod ilyen biztosan? Mi az, amiről nem tudunk.
No meg:
Idézet:
„azóta fura mód előkerült”
Egyszer csak szóltak, hogy: bocs megtaláltuk, csak eltakarta a felmosórongy. Vagy közülünk valaki vissza settenkedte?
Szóval, jó lenne valami "hivatalosat" is tudni róla, mert eddig még csak a vád jelent meg ezen topikban. Itt az ideje pontot tenni a végére annak, aki ebben kompetens.
Köszönöm, mindannyiunk nevében.
Következő: »»   84 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem