Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia
Nekem a fűrdőszobában van egy hangfal és a számítógépről megy a zene persze erősitővel... ![]() ![]() Budiba még nemprobáltam...majd egyszer.. ![]() További szép napot. Sziasztok ![]()
Áh, gyerekek... akkor elveszik a lényege és értelme ama szent helynek! Az arra való, hogy a nagy és világmegváltó gondolatok megszülethessenek :buck:
Miért nem fordítva oldod meg? Vízálló mikrofont szeresz a WC-be és kierősíted, az egész házra HD minőségben.
![]()
Akár rádión is sugározhatná az illető, mit is művel a klotyón!
![]()
De jó annak, akinek ilyesmire kell gondolnia... Egy háromszintesben lakunk, de a szellőztetésnek köszönhetően inkább lehallgató- és átjátszóállomás a budi mindenkinél
![]()
Ha most felerősíted, és egy 30cm, tányér hangszóróra "vetíted ki, azzonnal kitudsz szellőztetni!
Na jöhet a barnahang! ![]() Én már a gondolatától is kimegyek a WC- re, és adok egyet a porcelánnak! ![]()
Szia
Annyira azért nem akarok belemerűlni..... ![]() Elég nekem a fűrdőszobába... ![]() Am. vannak szüleim és ők tuti hogy nem engednének meg ilyenek elég volt nekik a fűrdőszoba.. ![]() Nah további szép napot ![]() sziasztok ![]()
Szakmai kérdés:
Milyen az akusztikája? ![]()
Hát lehetne jobb is....
![]() Amugy egy mini hifi hangfala van a fűrdőszoba egyik sarkába. A "hangfal"az egy sima középmagas hangszoroból és egy magas hangszóroból áll... :yes: Lehetne jobb is de ez is megfelel... ![]() Egy régebbi számítógépes erősitős hangszorójának az erősitője hajtja meg... ![]() Fogalmazásból gyenge vagyok.... ![]() És a gépről megy a zene, netrádió... ![]() További kérdésre is válaszolok... ![]() Sziasztok ![]()
Terrárium. Szeretnék egy kölyök leguánt. Aminek 30 fok kellene állandóra a terráriumba. Nem tudom, hogyan lehetne igen gazdaságos megoldani a fűtést. Nem akarom, hogy érezhetően megnövekedjen a villanyszámla.
Kell neki fűtés, világítás, UV fény... Tényleg! A világítást extra fényű LED-ekkel és az UV csövet UV ledekkel lehet helyettesíteni? Csak mert az ezekhez szükséges energiát egy napelem "kupaccal" össze lehetne gyűjteni napközben. Fűtésre nincs takarékos ötletem, majd Ti adtok. Vagyis van egy jó, csak ez nem jön össze. Addig-addig gondolkodtam, amíg rá nem jöttem, hogy a hűtőgépek hátulján a rács az meleg. Annak a hőjét át tudtam volna vezetni a terráriumba...csakhogy az én hűtőmé egyáltalán nem meleg. Bezzeg a nagymuteré 40 fokos. Erről mi a véleményetek. Ez valami fűtőlap, direkt erre a célra. Várom a jobbnál jobb ötleteket! Köszi!
Idézet: Elkapott a röhögő görcs „adok egyet a porcelánnak!” ![]() Idézet: „A világítást extra fényű LED-ekkel és az UV csövet UV ledekkel lehet helyettesíteni?” Persze hogy lehet, és a napelemes töltés is jó ötlet. Fűtés: Radiátorod van? Azok a fűtőlapok... hát nem olcsóak, és még a hőfok sem állítható... Tehát, radiátorod van? És milyen?
Kedves kollégák!
Mi az: nyelve piros, sz@va barna? Paradicsom... (Amper és a többiek bejegyzéseire reflektálva ) Akinek először leesik, az kap egy leégett graetz hidat! Matthew voltam - nem kell minden mondat után extra sorköz - ha mások le tudják írni "árnyaltabban", akkor Te is -- kobold
Elfogyasztása előtt, a graetz hidat, meg kell hinteni vezetéknélküli gitárporral! Annál semmi sem jobb!
![]()
Ma hazajöttem a munkából, kifejezéstelen betontérkő arccal, de ahogy ide bejöttem a hobbira....
![]() ![]() ... és már megyek is, mert az agyam tízpercenként, kékhalált produkál, a fáradtságtól.
Tudom, a radiátorral meg lehetne oldani, de nekem gázkonvektorom van. Az meg olyan régi, hogy egyszer fűt 80 fokkal, aztán ha kedve van lekapcsol, teljesen alkalmatlan ilyen célra. Ráadásul, ha nem vagyok itthon, napi 12 óra átlagosan, akkor le van véve alapjáratra, hogy ne pazarolja a gázt...
Szóval a hűtőgép fűtőbordájára gondoltam, de az nálam hideg. Valószínű azért, mert rossz, vagy azért, mert jó kicsi a gép. Maradt még a villanybojler, de ahhoz nagy átalakításokat kellene csinálni szerintem.
De van!
A spontán emitálodott dihidrogén-oxid, amely a gravitációs mezőben, vertikális traszlációt végez. Na mi ez? Én emelem a rétet: egy hangszórót adok a megfejtőnek.
Esik az eső?
Akor ez a HÓ lesz. (nemtudom,de nagyobb az esély mint a kénköves istennyilára).
Már megint megelőztek...
szmog felhő?
De begyorsult mindenki
![]() Az biztos, hogy víz, ami függőlegesen mozog, a gravitáció miatt lefelé. Igaz, azt nem mondtad, hogy a gravitáció hatására, tehát mehet fölfelé is... Akkor vagy bepisáltam, vagy felszáll a talaj fölött a pára, de ha a téma komolyságával is megszorzom, az előbbi lehet ![]() Persze, csak mint levezetés, nem valósan ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |