Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Jó ez a pdf is , csak kérdeztem , ha úgy gondolod kb 33 % ig tudom levinni a méretet , és nyákra , és az tuti , ha szeretnéd látni milyen is ez , akkor pdf be vedd le kb 33 % ra a méretet , és megtudod , hogy még ez az a méret amit be tudok vállalni alább már nem garantálom.
Azt állítod, hogy a teszten szereplő 0,1mm-es vonalaknak a -25%- os nagyságát tudod vállalni? Jól értem?
Ha ez így van, akkor ezért kinéz Neked egy Nobel díj...
Nem akarok bizonygatni , de ha kicsit visszább olvasol a topikba nem is kell olyan sokat vissza menned.Akkor találsz majd több nyák képet , és lesz egy 1 forintos mellett egy BGA 256 próbálkozásom , ja , és ezt utána be is ónoztam hát tessék megnézni , és nem kell nekem Nobel dij kösz. Hát ilyesmit még be tudok vállalni lejjebb már én sem tudok menni méretben.1128155 hozzászólásban egyébként megtalálod
Uhh... ez komoly, erre kíváncsi vagyok! De nem találom ezt a hozzászólást... linkeld be légyszíves!
ok ez lenne az http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_178_597_ASC.html
És a 1128155 hozzászólásban van remélem meggyőző lesz.
A HP6L nyomatat ha feny fele tartod, nem lesz "attetszo"? Takar rendesen?
De. Sajnos igen. Meg sem közelíti a nyomdait.
Most vettem utángyártott új tonert, és azzal takar rendesen. Később, ha töltöm újra a tonert, akkor már duplán nyomtatom a fóliát és kettő van egymás felett. A trükk az, hogy a nyomtatott oldal legyen a fényérzékeny felület felől, mert úgy nincsen, vagy észrevehetetlen nagyságú az alávilágítás.
Neten , vagy Youtubon is bárki láthatja sok helyen , van ilyen átalakított nyomtató , egyébként Epson, és csak eredeti tintával megfelelő után töltöttel nem.
Itt egy ONII kloriddal javított kémiai ónozó képe, tegnap előtt készült a nyák.
Attila86-nak.
A pausz és lézernyomtató esetén nitrohígító gőze javítja a fedettséget. Már volt róla szó, keress vissza!
(befőttesüveg oldalához állítva a papír és pár csepp nitro papírzsebkendőben vagy másban felitatva és 10 perce lefedni)
Nekem van ilyen fedettségjavító spray-em, de attól is nyúlik a pausz. Lehet pár csepp higító nem okoz ilyet.
Waterbear így eltűntél gondoltam legalább reagálsz na mindegy
Kinyomtattam a pdft-et. Napi rutin. Ha gondolod pénteken elcsattogok a nyomdába, elhozom a filmet és felrakom neked a kétes minőségű fóliámmal. 1 próbálkozásból. Ennél durvábbakat rakok fel beültetési rajznak!
Nem, mert a pausz nem nedvesedik át egy kis nitró párától, csak a toner festék lesz fedettebb tőle. Érdemes megnézni előtte és utána erősebb nagyítóval vagy mikroszkóppal, de a fény felé fordítva is látható az eredmény. Nem kerül sokba kipróbálni...
Persze nagyon halvány vagy nagyon lyukacsos nyomaton ez sem segít!
Emlékszel még erre a képre? Tisztán látszik, hogy jobb oldalt a BC546B-n az e,b,c felirat milyen vékony mégis titsztán látszik. Adatvédelmi okokból kitakartam a többit, de az egész nyákon ilyen. Ezt a pdf-et nyomdai fóliával kisújjból felrakom. A tiedbe az a jó, hogy közvetlen a nyákra nyomtatsz, nem kell nyomdába menni a filmért, és ez nagyon kasa, ha gyorsan kell egy egy nyák.
Keresi az állát
Vagy most nyomtatja a Nobel díjat.
Ezt megpróbálom holnap,köszi az ötletet.Majd csinálok fotókat az eredményről.
Azért kinyomtathatnád ha már úgyis szét van kapva a nyomtató.
Á nem hiszem , csak lehet nagy falat volt ez hirtelen neki
Addig nem akartam amíg , nem mondta a mértet de hát eltűnt így egyenlőre stornó.Egyébként meg láthatta nem beszéltem félre.
Egy fél A4-hez gondolom 5l-es befőttesüveg kell
Megnéztem a linket Tikitiki, elismerésem!
Azonban, nekem már rossz a szemem, így én az ilyen kunsztok helyett a 0 értékű 1206-os smd-t használom Viszont ez a közvetlen panelra nyomtatás érdekelne, van erről több infód vagy weboldal ahol lehet tájékozódni?
Ja, de az meg minden rendes háztartásnak kelléke! Csak az asszony meg ne tudja...
Én is a netről szedtem minden infót de amiben tudok segítek ha érdekel, de előre bocsájtom , hogy drága dolog , és nagyon , nagyon sok szívás árán jutottam el idáig , és ha van jól bevált technikád , akkor nem javasolnám , hogy áttérj , időben , és pénzben sem mindegy neked sem gondolom.
Ugyan nincs annál jobb mint egy jó nitrós kovászos uborka. Hamar megérik
És nem beszélve , hogy a nitró dob egy kis lóerőt még rá
|
Bejelentkezés
Hirdetés |