Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) lóri válasza Gafly hozzászólására (») Júl 3, 2022
Azt rajzoltam vissza, amit altiumban látsz. Amiről rajzoltam, azokat itt találtam a fórumon. Lentebb mellékeltem. Pluszban van egy itteni beültetés.pdf, ami megint fura, mert ott meg GND-re van kötve az R47, de valószínű, csak fel van cserélve a kondi-ellenállás, tehát nem baj.
(#) Suba53 válasza Gabika8833 hozzászólására (») Máj 12, 2022
Szia!
Az FM modul 11-es lábán jön ki a térerő jel, az elmegy a panel 6-os lábára, és vissza van vezetve az indikátor egység 5-ös lábára. Az indikátor egységben az U237 vezérli a signal jelzés 5 db ledjét. De erre még rá kapcsolódik diódás összegzővel az AM egység térerő jele is.
Ha nincs szükséged sem az AM, sem az FM térerő kijelzésre, akkor az Indikátor egység 4-es bemenetére kötheted a VU jelet. De akkor ki kell venned az MD29 jelű diódát, ami az AM térerő jelet adja rá. Aztán még kell egy áramkör, ami a két audió csatorna jelét egyenirányítja és összegzi, hogy az egy csatornás VU mérőd mutasson valami használható szintet.

De sztereó rendszereknél amúgy szerintem nem sok értelme van egy közösített VU kijelzésnek, mert pont az az infó veszik el, amit érdemes lenne indikálni. És 5 leddel meg amúgy is nagyon durva a kijelzés. De ha csak az kell hogy vibráljon valami a rádión, akkor megoldható.
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2022
(#) reloop válasza Laci 37 hozzászólására (») Dec 20, 2020
Melyik adat a pufferkondenzátorokon mért AC feszültség? Nincs előttem készülék, a színek nem adnak biztos támpontot.
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2020
(#) ronin75 válasza pisti1993 hozzászólására (») Nov 25, 2014
Jó keresgélést Remélem mindkettő fájl a segítségedre lesz
(#) bundibacsi válasza .colin hozzászólására (») Feb 16, 2012
Hello!A gyári rajz Hibás! nálad is fordítva vanna beforrasztva a trayó.Cseréld meg a kettőt.A I II III ra kell a Bd250 és a IV V VI -ra ell a Bd249-et kötni.Én is beleestem nemrég ebbe a hibába.Csatoltam a javított rajzot,amit egy mási fórumon javítottak ki.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem