Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Igen, köszi! Írok privát...
KoratelGyűjtőknek elvihető. Nem tudom, hogy működik e mert nem jó bele a jelenlegi kábel. /Zuglóból/
Vinném ha a posta játszik.
Többit privátban.
Szia!
Szeretném elvinni a képen látható paneleket. Hol lehet személyesen átvenni? Ill. ha nem Budapesten Fox működhet?
Ill. látom, bocsánat, most vettem észre, hogy Balmazújváros...akkor számomra csak a csomag jöhet szóba amit természetesen előre fizetnék.
Babyono és philips mellszívóIngyen elvihető Tiszaújvárosban egy babyono mellszívó, valamint egy philips mellszívó.Elektronikailag hibátlanok, de a szelepek kissé elszakadtak. Így alkatrésznek elvihetō.
Szia!
Rendbe tied hazamegyek és be csomagolom. Focal tudom kűldeni.
Ha még mindig keresel 2GB-os microSD kártyát, akkor 1db-ot fel tudok ajánlani, át tudsz érte sétálni. Teszteltem írásra/olvasásra.
INGYEN ELVIHETŐ EGY RAKLAPNYI CUCCIngyen elvihető egy nagy raklapnyi cucc, úgy ahogy a képen is látszik! A Rekeszek és a raklap maradnak!Ami van: -Thomson kis hangfal -AKAI Hangfal -4 csatornás rádióerősítő -Viglen régi számítógép -ORION és Videoton előlap -DVI+VGA LCD Monitor -ORION LCD TV 12V-os 32" -Kis méretű Samsung TV 15" -Komplett mini HIFI + Hangfalai -ORION 331 régi rádió káva és komplett bele -ORION Duna TV belseje -Centrifugális ventilátor -A szállításhoz egy sporttáska A cuccokat egyik ismerőnél Budapesten raktam le, innen VIHETŐ el EGYBEN. 1 hétig tudja tárolni, utána megy a shredderbe. Ez azt jelenti, hogy Április 11-el bezárólag el kell vinni tőle mindent! Jelentkezni nálam lehet, és adok kontaktot hozzá!
Szia ! Az AKAI hangfal érdekelne és a 12Voltos kis TVno + amit még meglátok
![]() Üdv Stefy Kompakt fénycsővekAlkatrész kitermelési célra ingyen elvihető az alábbi E14-es kompakt fénycsővek újak, használva nem voltak, de tárolási körülményeik nem voltak megfelelőek 1-2 beázhatott egy törött. Típus: Matsushima 2U9W-E14D.
Gyere aztán vidd az egészet. Csomag bontás nincs.
Idézet: . „innen VIHETŐ el EGYBEN”
Szia! Biztos hogy nem bontod meg? Engem az Orion 331 kompletten és a Duna tv belseje érdekelne. Ha van értelme a rádiót feltámasztanám, A tv pedig a már meglevőhöz felújítandóhoz lenne donor.
A hozzászólás módosítva: Pé, 21:18
Szerintem egyben elhozza a kollága, esetleg tovább osztja.
Fővároson belül csak megoldható.
Nem szeretném megbontani. Pont azért ingyenes, nem szeretnék foglalkozni vele tovább. Feljuttattam Budapestre, itt átvehető.
Jövő hét végéig van lehetőségetek kitalálni!
Ha Stefy úgy dönt, hogy elhozza egyben a csomagot, akkor az RFT Proximát, és a számítógépet átveszem tőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |